toks mielas, bet be tu plunksnu geriau
[attachmentid=34325][attachmentid=34326]
Mes savąjį tortą užsisakėme Bijoloje.
Priekaištų neturiu. Buvo labai skanus, tiesa, kainos Bijoloje nera mažos bet, vestuvės juk vieną kartą
Tiesa, gabenomės jį patį, bet kadangi išanksto turėjau atsiliepimų, kad jie slenka-lieka kreivi po transportavimo sava mašina, tai taremės su Bijola dėl stovo (kad būtų lengviau vežti), užsisakinėjome nevaisinius tortus,kad jie taip greitai neišsileistu ir etc. Žodžiu viskas buvo O.K.
Priekaištų neturiu. Buvo labai skanus, tiesa, kainos Bijoloje nera mažos bet, vestuvės juk vieną kartą
Tiesa, gabenomės jį patį, bet kadangi išanksto turėjau atsiliepimų, kad jie slenka-lieka kreivi po transportavimo sava mašina, tai taremės su Bijola dėl stovo (kad būtų lengviau vežti), užsisakinėjome nevaisinius tortus,kad jie taip greitai neišsileistu ir etc. Žodžiu viskas buvo O.K.
o as tokio labai noreciau!
QUOTE(tinaa @ 2005 10 11, 16:38)
valgiau ypatingai skanu torta is Bijolos...vadinasi Ambasadorius dar tokio skanaus tikrai nesu gyvenime valgius penki skirtingi sluoksniai ir dar slyvos dziovintos..niam niam
savo veselei tikrai is ju uzsisakysiu
savo veselei tikrai is ju uzsisakysiu
Nu va o man kaip tik tas ambasadorius ir nepatiko
kreipkites i mane, kas uzsisakinesite tortus siauliuose
QUOTE(kate0 @ 2005 10 11, 19:15)
Nu va o man kaip tik tas ambasadorius ir nepatiko
tikrai? keista...as tik ji ir valgiau visa vakara
QUOTE(tinaa @ 2005 10 12, 16:27)
tikrai? keista...as tik ji ir valgiau visa vakara
Skonio reikalas
O kiek toks grozis kainuoja?
QUOTE(Morgan @ 2005 11 03, 00:52)
nezinau, as tik nuotrauka internete radau, bet bandysiu nusinesti i kepykla, paziureti kiek toks iseitu ir ar kas moketu taip padaryti!
QUOTE(Morgan @ 2005 11 03, 00:52)
beje, tu cia apie kuri torta???