Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai ir kiti saldumynai

Siaip 35 zmonem, manau reiktu dviaukscio torto, kainos 1kg nuo 25-30lt, cia vidurkis, gal kur ir pigiau, bet kur mes klausem, tai tokios kainos.
O torta uzsisakinet skubet nereik, nes pvz Alkava, tai uzsakyma pries savaite tik siuncia i kepykla, tad pries 2-3 savaites uzsisakykit ir bus gerai
Atsakyti
Mes viska uzsisakinejome pas Gulbiniene, bet labai nusivyliau. sad.gif Sakocio atsisakeme, nes gryna bulka, kai pries tai paragavau siaip nusipirkusi, simtalapis - pyragas su aguonomis, o ne simtalapis, skruzdelyna sakiau nepuosti, o papuose kazkokiom spalvotom gelem, tai teko apkeisti, o su tortu tai geriausiai buvo. blink.gif Gerai, kad buvome sumaste viska pasiimti is vakaro ir nuvezti i ta vieta, kur svesime. As buvau kirpykloje, todel saldumynu atsiimti nuvare mano vyras su mano teciu. Tortas buvo uzsakytas ne aukstais, o plokstumomis padaryti. Jau isvaziavus is Gulbinienes, tortas po truputi ant mano tecio keliu pradejo leistis, o kai atveze i vieta, tai puse torto buvo like ant kelniu. Viskas nuslinko, nubego. Nors nemanau, kad nuo greito vazaivimo... tongue.gif Vyras apsisuko ir atveze ta torta atgal, pataisyti... Tai toki morala isklause, kad baisu, gerai, kad manes nebuvo, nes nuotaika darbuotojos pagadino visiskai. Isdejo i suns dienas, kad nemoka vezti, kad laike ant saules ir t.t, nors to nebuvo. Vyras klause, klause, kol ant jo vaziavo, kol pats nepaleido gerkles. Tada pasake, kad pataisys. Per 1 valanda. Atvaziavo, tai tortas buvo padarytas jau kitas, nes matyt to jau pataisyti nepavyko. Tai buvo vienintelis dalykas, sugadines puikia vestuvine nuotaika. mad.gif Gerai, kad visaks vyko isvakarese.
Reziume: niekada neuzsakineju ten tortu, nebent perku jau gatavus, mazus, neypatingoms sventems, nes kazkas ju technologijoje neatidirbta. Ot tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (dzudi @ 2004 05 24, 14:10)
O kiek jums mazdaug kainavo vestuvinis tortas. Kiek kg reiketu torta uzsakyti 35 žmonems? O gal geriau daryti kelis maziukus tortus g.gif

Paprastai skaiciuoja 1 zmogui 100 gr torto. Tai tau gautusi apie 3,5 kg wink.gif O vieno kg kaina apie 25-30 Lt. As ketinau imti morengini, jis ir pigesnis, ir lengvesnis, todel jo gausis daugiau uz nebloga kaina wink.gif
Atsakyti
vakar užsisakėme šakotį 5 kg thumbup.gif nors vestuvės dar tik po 2 mėnesių, bet tuo pačiu, kad vieną pirkom, tai ir užsisakėm rolleyes.gif Kilogramo kaina nepamenu ar tai 12 ar tai 18 litų tongue.gif
Atsakyti
As irgi planuoju morengini uzsisakyti thumbup.gif ir skanus ir lengvesnis.
Aisku labiausiai noreciau su maskarpones suriu (niam niam), bet jie brangus be galo dry.gif
Atsakyti
Pažįstam vieną moteriškę, kuri morenginius tortus namie kepa thumbup.gif Nu man super skanu clap.gif thumbup.gif Su būsimuoju juokaujam, kad mums vieniems tokį tortą užsakytų antrai dienai (vestuves švęsime tik dieną) rolleyes.gif
Vestuvėms užsisakysim pagal mūsų šventimo vietos savininkės rekomendacijas - mama jau ragavo rekomenduoto riešutinio torto - sakė super wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Vilmux @ 2004 05 26, 14:46)
Aisku labiausiai noreciau su maskarpones suriu (niam niam), bet jie brangus be galo  dry.gif

Vuo...priminei tu man ta tooorta...niam niam..
Kazin, kiek 3-ju aukstu vestunis tortas su maskarpones suriu kainuoti? ohmy.gif Kokie 300Lt doh.gif Jauciu, nusipirksim su jaunikiu maza toki torciuka ir slapcia sudorosim ji laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Ogogo kiek daug pvz tortu ,galite paziureti!!My Webpage ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif
Atsakyti
Kaip zaisliniai laugh.gif laugh.gif laugh.gif Bet uztat laaabai skaniai atrodo tongue.gif
--Resize_Images_Alt_Text--

Atsakyti
kazin kodel man jie apetito nekelia g.gif galetu visi tortai taip atrodyt, tai panom jokio chromo valgyt nereiketu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (kasiopeja @ 2004 05 19, 12:11)
QUOTE (dzudi @ 2004 05 19, 09:44)
Aciu, Erdve.  clap.gif
Kaip smagu cia su jumis pasitarti. Tiek visko suzinai.  Nu FAINA clap.gif  thumbup.gif  clap.gif

Ačiū biggrin.gif
O jei Marmiska dar ponios Hannos tortų adresą išduotų, būtų visai super

Tiksliai adreso nezinau ,bet zinau kad Pilaitej ,pati bandysiu ieskot ,o tortai nuostabus ,su tortais turiu patirties 2 metus;)
Atsakyti
QUOTE (Marmiska @ 2004 06 15, 10:38)
QUOTE (kasiopeja @ 2004 05 19, 12:11)
QUOTE (dzudi @ 2004 05 19, 09:44)
Aciu, Erdve.  clap.gif
Kaip smagu cia su jumis pasitarti. Tiek visko suzinai.  Nu FAINA clap.gif  thumbup.gif  clap.gif

Ačiū biggrin.gif
O jei Marmiska dar ponios Hannos tortų adresą išduotų, būtų visai super

Tiksliai adreso nezinau ,bet zinau kad Pilaitej ,pati bandysiu ieskot ,o tortai nuostabus ,su tortais turiu patirties 2 metus;)

Radau ponią Haną, bet ne Pilaitėj, o prie MAžvydo bibliotekos.
Atsakyti