Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai ir kiti saldumynai

QUOTE(tasa_01 @ 2005 08 25, 13:54)
Cili, wow! net nezinociau koki isrinkti reiktu! kur tokius daro?

uzsieny tokius daro, man tai irgi paskutinis labai labai grazus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Bet siaip ir kiti labai netradiciniai ir idomus
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2005 08 25, 14:30)
uzsieny tokius daro, man tai irgi paskutinis labai labai grazus  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Bet siaip ir kiti labai netradiciniai ir idomus

verysad.gif verysad.gif o gal jeigu pas mus tokia nuotrauka nunesti ir paklausti gal galetu padaryti, kaip manai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tasa_01 @ 2005 08 25, 14:35)
verysad.gif  verysad.gif  o gal jeigu pas mus tokia nuotrauka nunesti ir paklausti gal galetu padaryti, kaip manai? unsure.gif

gal ir padarytu, aisku reiktu paklausti. Manau kondoteriams cia nera labai sunku. O kuris tau labiausiai patiko?
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2005 08 25, 16:37)
gal ir padarytu, aisku reiktu paklausti. Manau kondoteriams cia nera labai sunku. O kuris tau labiausiai patiko?

Cili, labai grazus tortai. Kas juos gamina?
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2005 08 25, 13:30)
uzsieny tokius daro, man tai irgi paskutinis labai labai grazus  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Bet siaip ir kiti labai netradiciniai ir idomus

Daro daro,pilnos lentynos paciu ivairiausiu,o galiojimo laikas-5 metai i prieki doh.gif ir as cia nesisaipau,tikrai tikrai taip yra, todel as jiem ir jauciu tokia antipatija blink.gif uztenka pagalvoti,kokiu budu jie gaminami ir kas ten viduj gyvena doh.gif
Nors leituvoj tai siulyciau kreiptis i Taurakalni,jie bile ka padaro is normaliu produktu ir labai skaniai,tik tiek,kad gali pas juos but brangiau g.gif
Atsakyti
Labai visiem svečiams patiko pamergių tortas "Lova" tokia jo forma buvo lova ir joje guli berniukas ir mergaitė, užrašė pirmąsias vardų raides. O pats tortas buvo iš Bijolos "Viktorija" labai skanus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2005 08 31, 13:24)

blink.gif blink.gif blink.gif Čia iš kur tokie?
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2005 08 25, 14:37)

man daug kas patiko: cia virsuje, kaip dovaneles tai labai faini. o is tu tai paimciau : ta pirma antrai dienai ir tos gal du pirmai tongue.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tasa_01: 02 rugsėjo 2005 - 17:35
as siandiena irgi bijoloj uzsakiau blush2.gif, pora dave paragauti, ligtai labai skanus. thumbup.gif
Atsakyti
sveikos,merginos!
noreciau pasiguosti del torto.... uzsisakiau torta firmoje "jukna ir ko", kaune. Atvaziuoja sveciai paimti, o torta pamirso iskepti cry.gif cry.gif cry.gif jus isivaizduojate!? ir dar sako kad niekuo padeti negali ir isprase... vestuves buvo si sestadieni... siandien skambinu i ta firma (pati fabrika) ir klausiu ka jie gali pasiulyti be atsiprasymu. tuomet as pasiuliau kompensuoti nuostolius (nes sveteliai blaskesi po visa kauna ir "alkavoj" jiems iskepe per valanda torta, bet , zinoma, uz labai didele kaina), bei torciuka i darba. Moteris sutiko. Atvaziuoju as i Jukna, o ten visi kaip zverys mane uzsipuole: "cia ta". Tik ziuri, vos ne pirstais rodo. Dave torta, o finansinius nuostolius kompensavo tik dalinai ir taip, teko pakovoti. Ju argumentas toks: "jus vistiek turejote torta, ko jus dar norite?" Zodziu nuotaika sugadino, blioviau visa valanda. Dar kaltint mane del visu pasaulio nuodemiu pradejo. "Suparino" juodai. verysad.gif

Mielosios jaunosios, jei norite kad jums pamirstu iskepti torta - kreipkites i JUKNA IR KO. Ir dar uzsipuls, kad esate nepatenkinta.

Atsakyti
As uzsakiau Proginiai tortai Skroblu gatveje torta svociai, labai nusiviliau buvo geda prisipazint kad tai mano tortas ir labai ne skanus.
Atsakyti