Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai ir kiti saldumynai

Tortas is Bijolos
Atsakyti
QUOTE(kate0 @ 2005 08 21, 19:55)
Tortas is Bijolos

Labai gražus 4u.gif
Gal galima konkretesnės info: koks torto pavadinimas? kiek kainavo? kaip pavyko nusigabenti? stovas Bijolos? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maza:) @ 2005 08 22, 10:25)
Labai gražus 4u.gif
Gal galima konkretesnės info: koks torto pavadinimas? kiek kainavo? kaip pavyko nusigabenti? stovas Bijolos? 4u.gif  ax.gif

tortas nesivadina niekaip, nes pati paprasiau, kad man taip puostu. Vidus triju rusiu, riebus, amn reikejo, akd istovetu saleje 1 para, o karsta buvo liepos viduryje nezmoniskai. Atrodo, ambasadorius, napaleinas be uogienes ir sokoladinis kazkoks. Tas ambasadorius tai man nepatiko, per saldus schmoll.gif Stova padare Bijola, as tik uztata bu vau jiems palikus. Jie tokio neturejo, tai padare pagal mano dizaina thumbup.gif Svere netoli 7 kg, mokejau 209 lt
Puosimus isirinkau is ju kitu tortu detaliu ivairiu. Nuo vieno ta, nuo kito ana rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vvandene @ 2005 08 13, 11:03)
mano tortas buvo iš "Bijolos"labai gražus, skanus, trijų skonių....
atvežė į Rumšiškes, už atvežimą paėmė 20lt., nors ir du tortus vežė: jaunosios ir svočios karvojų.

Na matote, o man tai labai nenusisekė.Mes už atvežimą irgi mokėjome. na bet jau ant jų akies ilgai neturėsiu, jau tokia pikta, kad bash.gif bash.gif . Kai mama nuvežė atgal padėkla, net mūsų užsakymo nerado. Va kokie vėploooos
Atsakyti
tik jokiu būdu neusisakinėkite tortų "Proginiuose tirtuose", jie tikri sukčiai. Per mūsų vestuves jie visą nuotaiką sudirbo. Jūs neįsivaizduojat kokius jie mum tortus atvžė, o apie skonį iš vis patyliu, kažkokie guminiai. Bet ne ant tų užšoko, kuriuos apkvailint galįtų, teko jiem visus pinigėlius gražint iki cento. Oj kokia aš ant jų pikta
Atsakyti
Tortas is Bijolos

labai grazus tortas, pas mumis irgi panasus stovai bus
Atsakyti
tortai thumbup.gif
Atsakyti
dar
Atsakyti
Tortas is Bijolos

atrodo labai graziai, tik idomu ar skanus buvo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2005 08 25, 12:42)
atrodo labai graziai, tik idomu ar skanus buvo? smile.gif

Seip tai auksciau jei apziuretum,tai parasyta ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Cili, wow! net nezinociau koki isrinkti reiktu! kur tokius daro?
Atsakyti
Man paskutinis thumbup.gif o kiti kazkokie per daug kaip plastmasiniai atrodo g.gif
Atsakyti