Tortas is Bijolos
QUOTE(kate0 @ 2005 08 21, 19:55)
Tortas is Bijolos
Labai gražus
Gal galima konkretesnės info: koks torto pavadinimas? kiek kainavo? kaip pavyko nusigabenti? stovas Bijolos?
QUOTE(maza:) @ 2005 08 22, 10:25)
Labai gražus
Gal galima konkretesnės info: koks torto pavadinimas? kiek kainavo? kaip pavyko nusigabenti? stovas Bijolos?
tortas nesivadina niekaip, nes pati paprasiau, kad man taip puostu. Vidus triju rusiu, riebus, amn reikejo, akd istovetu saleje 1 para, o karsta buvo liepos viduryje nezmoniskai. Atrodo, ambasadorius, napaleinas be uogienes ir sokoladinis kazkoks. Tas ambasadorius tai man nepatiko, per saldus Stova padare Bijola, as tik uztata bu vau jiems palikus. Jie tokio neturejo, tai padare pagal mano dizaina Svere netoli 7 kg, mokejau 209 lt
Puosimus isirinkau is ju kitu tortu detaliu ivairiu. Nuo vieno ta, nuo kito ana
QUOTE(vvandene @ 2005 08 13, 11:03)
mano tortas buvo iš "Bijolos"labai gražus, skanus, trijų skonių....
atvežė į Rumšiškes, už atvežimą paėmė 20lt., nors ir du tortus vežė: jaunosios ir svočios karvojų.
atvežė į Rumšiškes, už atvežimą paėmė 20lt., nors ir du tortus vežė: jaunosios ir svočios karvojų.
Na matote, o man tai labai nenusisekė.Mes už atvežimą irgi mokėjome. na bet jau ant jų akies ilgai neturėsiu, jau tokia pikta, kad . Kai mama nuvežė atgal padėkla, net mūsų užsakymo nerado. Va kokie vėploooos
tik jokiu būdu neusisakinėkite tortų "Proginiuose tirtuose", jie tikri sukčiai. Per mūsų vestuves jie visą nuotaiką sudirbo. Jūs neįsivaizduojat kokius jie mum tortus atvžė, o apie skonį iš vis patyliu, kažkokie guminiai. Bet ne ant tų užšoko, kuriuos apkvailint galįtų, teko jiem visus pinigėlius gražint iki cento. Oj kokia aš ant jų pikta
Tortas is Bijolos
labai grazus tortas, pas mumis irgi panasus stovai bus
tortai
dar
Tortas is Bijolos
atrodo labai graziai, tik idomu ar skanus buvo?
QUOTE(lotute @ 2005 08 25, 12:42)
atrodo labai graziai, tik idomu ar skanus buvo?
Seip tai auksciau jei apziuretum,tai parasyta
Cili, wow! net nezinociau koki isrinkti reiktu! kur tokius daro?
Man paskutinis o kiti kazkokie per daug kaip plastmasiniai atrodo