Sveikos, jaunosios, gal kuri nors žinot, kur galima gauti vestuvinę eglutę Vilniuje. Vestuvės bus labai greitai - 08 20 dieną. Naminiai grybukai irgi būtų labai puiku. Ačiū
QUOTE(munyt @ 2005 08 15, 11:53)
Sveikos, jaunosios, gal kuri nors žinot, kur galima gauti vestuvinę eglutę Vilniuje. Vestuvės bus labai greitai - 08 20 dieną. Naminiai grybukai irgi būtų labai puiku. Ačiū
nuvažiuok į elguvą (karoliniškėse arba centre)... ten skaniai ir puošniai padaro...
Esu labai patenkinta tortu is Gulbinienes... (gal truputi mano savoka "oranzines geles" skiriasi su ju )...bet skoniu - labai skanus...... ( uzsakem pauksciu pieno ir karalisko paukscio tortus).....
kaip manot, kas nors Lietuvoj padarytų tokį tortą?
QUOTE(Mažulėlė @ 2005 08 19, 10:09)
už pinigus viską šiais laikais padaro
o tortukas tai (aišku mergvakariui )
QUOTE(Mažulėlė @ 2005 08 19, 10:09)
Pabandyk paskambinti telefonu 233 61 99 Vilniuje. Maciau ju kataloguose tokius tortus. Skanaus.
QUOTE(Mažulėlė @ 2005 08 19, 08:09)
Paklausk "Bangoj" Grin per ju vestuves panasus buvo
http://www.bite.lt/p...973-=(342470300
tai grin, kiek prisimenu, Bijoloj užsisakinėjo
QUOTE(moshke @ 2005 08 19, 10:45)
aga, aš taip pat su tokia mintim, gal teks kada ką ištekinti, tai jau pradžiai turėsiu bent mintį
QUOTE(vIKIs @ 2005 08 19, 10:13)
QUOTE(Mažulėlė @ 2005 08 19, 08:54)
tai grin, kiek prisimenu, Bijoloj užsisakinėjo
Vilniuj pasiulyciau Elguva,ale kad tu gi Kaune bandyk Bijoloj,nors as asmeniskai ten neuzsakineciau
tai va kad ir man ta Bijola ne prie širdies (žinant kiek ten chemijos visokios), ai, kai reikalas prispirs, gal jau susirasiu kur nors ne taip toli ir tas Vilnius nuo Kauno
QUOTE(moshke @ 2005 08 19, 11:12)
Vilniuj pasiulyciau Elguva,ale kad tu gi Kaune bandyk Bijoloj,nors as asmeniskai ten neuzsakineciau
QUOTE(Mažulėlė @ 2005 08 19, 09:30)
tai va kad ir man ta Bijola ne prie širdies (žinant kiek ten chemijos visokios), ai, kai reikalas prispirs, gal jau susirasiu kur nors ne taip toli ir tas Vilnius nuo Kauno
Na taip,teisybe kas man patiko Elguvoj,kad tave ileidzia i kepykla(na,ne i pacia,bet i pradzia jos), pats pasneki su kepejom,ko reikia tau,apziuri jau ruosiamus puosimus, renkiesi ne tik is foto, bet ir is gyvu produktu,tuo metu turimu kepykloj . Dar tai,kad galutinai derinama viskas likus kokiom dviem dienom,o kepa torta nakti pries uzsakyma arba is ryto, todel jie be galo sviezi buna pvz musu klause,kelinta reikia, tai kadangi reikejo 6, tai sako-atvaziuokit ketvirta,tai mes tada ne nakti,o is ryto iskepsim-bus svieziau trumpiau tariant-be galo profesionalus ir atsakingi zmones