Tikėsimes, kas kas nors dar atsilieps ir padės savo patarimais.
merginos, kas ruošiasi užsisakinėti nesisakykite bijoloje. Nuvežė tortus atidavė į šalią esančia kavinę, nes ten irgi vestuvės buvo. paskui buvau užsisakius į darbą, tai ne tą iškepė. Pakui buvau prašiusi, kad iki 2 kg, tai įivaizduokite iškepė 2.5 kg. tai sumokėjau apie 70 litų.
Nu aš labai nusivyliau ta bijola. Mes tai sakėmės ten, nes tipo jie atveža. O gulbinienė neveža. tai vat kaip
Nu aš labai nusivyliau ta bijola. Mes tai sakėmės ten, nes tipo jie atveža. O gulbinienė neveža. tai vat kaip
QUOTE(darata @ 2005 08 12, 15:41)
merginos, kas ruošiasi užsisakinėti nesisakykite bijoloje. Nuvežė tortus atidavė į šalią esančia kavinę, nes ten irgi vestuvės buvo. paskui buvau užsisakius į darbą, tai ne tą iškepė. Pakui buvau prašiusi, kad iki 2 kg, tai įivaizduokite iškepė 2.5 kg. tai sumokėjau apie 70 litų.
Gulbiniene veza, jeigu keli tortai arba bent vienas didelis. Mes kai uzsakem 5kg tortuka, truputi pagalvojo ir pasake, kad gerai, atves i vieta uz pristatymas reiks 10Lt sumoket. tik veliau dar nuejom ir uzsakem skruzdelyna, kad kartu atvestu
Per musu vestuves su alkava buvo problemu-pirmiausia padare, ne toki kaip turejo but, ne tos splavos ir padare daug didesni...
Ir atvaziavus klause-ar imsit?
O tai kur desimes....???????
Ir atvaziavus klause-ar imsit?
O tai kur desimes....???????
Mes jaunuju torta pirkom Elguvoj,tai likom suzaveti be to,kad padare nuostabiai grazu,matosi,kad labai labai kruopsciai kiekvienas lapeliukas buvo darytas-netgi suabejojom,ar ramunes valgomos ant jo ,tai plius ir be proto skanus net glaistas,nors as tortu nemegstu na tikrai likom maloniai nustebinti,ypac,kad toki jie dare pirma karta
tikrai grazus tortas
labai grazius tortukas
QUOTE(daisi @ 2005 08 09, 23:09)
perskaičiau visus atsiliepimus, ir susidariau nuomone kad jūs mergaites valgot tik Gulbinienės ir Biolos tortukus
Gal girdėjot ka nors apie Dalios tortukus jie iš marijampoles
Gal girdėjot ka nors apie Dalios tortukus jie iš marijampoles
Cia kartais ne ta firma kur kepa torta "vakaras". Pas mus vestuvese buvo tai labai graziai buvo padarytas ir labai labai skanus
kavke, na manau kad ne, tokio tortuko pas juo nevalgiau, na nebent as nezinau
mano tortas buvo iš "Bijolos"labai gražus, skanus, trijų skonių....
atvežė į Rumšiškes, už atvežimą paėmė 20lt., nors ir du tortus vežė: jaunosios ir svočios karvojų.
atvežė į Rumšiškes, už atvežimą paėmė 20lt., nors ir du tortus vežė: jaunosios ir svočios karvojų.
QUOTE(darata @ 2005 08 12, 16:41)
o man padare toki koki prasiau lygiai lygiai, net padekla spec nauja uzsake mano tortui ir atveze i vieta nemokamai ir laiku nu man Bijola labai patiko
QUOTE(vvandene @ 2005 08 13, 12:03)
mano tortas buvo iš "Bijolos"labai gražus, skanus, trijų skonių....
man nemokamai, nes buvo is bijolod 3 tortai is viso 15 kg
mes tai kai užsakinėsim (čia dar kitais metais) tai tik elguvoj... tikrai gražiai ir skaniai padaro... ir palyginus nebrangiai 27 lt/kg
kokių grožybių esu ten prisižiūrėjusi...
ir kai pamerge būdama dariausi keletą kartų tai tikrai nenusivyliau...
kokių grožybių esu ten prisižiūrėjusi...
ir kai pamerge būdama dariausi keletą kartų tai tikrai nenusivyliau...