Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai ir kiti saldumynai

QUOTE(deine @ 2005 08 04, 18:18)
netgi jau ir pavyko....
http://www.foto.lt    gali paziuret kas norit, vartotojo vardas: deine ir slaptazodis: deine

thumbup.gif
Atsakyti
Eine, o daugiau nebus?smile.gif O kaip tu su savo sukne?smile.gif Rodykis!!! biggrin.gif
Atsakyti
Na va, vestuvės jau praėjo ir galiu pasigirti, kad Gulbinienės firmoje užsakytas svočios karvojus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Labai gražiai papuošė, svėrė virš 5 kg. , o svarbiausia buvo labai skanus ir sviežias. Aš likau labai patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(DANYTĖ @ 2005 08 05, 08:20)
Na va, vestuvės jau praėjo ir galiu pasigirti, kad Gulbinienės firmoje užsakytas svočios karvojus  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif . Labai gražiai papuošė, svėrė virš 5 kg. , o svarbiausia buvo labai skanus ir sviežias. Aš likau labai patenkinta.

Danyte, o kur rasti tuos Gulbinienės tortus?
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2005 08 04, 20:27)
Eine, o daugiau nebus?smile.gif O kaip tu su savo sukne?smile.gif Rodykis!!! biggrin.gif

Suknele tokia pati kaip tortas....Balta su raudonom gelem...
Kaip tik dabar bandau sudaryt albuma...tai gal siandien ir pamatysit...
Atsakyti
Merginos, gal kas zinote apie tortus Kaune, Jonavos gatveje? Gal kas uzsakinejot ten?
Atsakyti
QUOTE(Rutik @ 2005 08 05, 07:51)
Danyte,  o kur rasti tuos Gulbinienės tortus?

Tai Kaune. Tiksliai gatvės pavadinimo nežinau, bet visai netoli 25- čio turgaus.
Atsakyti
QUOTE(DANYTĖ @ 2005 08 06, 20:23)
Tai Kaune. Tiksliai gatvės pavadinimo nežinau, bet visai netoli 25- čio turgaus.

O tiksliau tai Alaušio g. 11 biggrin.gif. Nors aš tai visada lankausi Draugystės gatvėje "Senukuose", ten irgi jų skyrius yra. Tik pagrindinė, centrinė parduotuvė yra toje Alaušio gatvėje. O pačių tortų (nors ne visus internete jie patalpino), galima pamatyti puslapyje http://www.tortai-pyragai.lt
Atsakyti
Mes buvom užsisakę 2 šakočius Šilainių turguje, Kačergės skyriuje. Labai gražiai padaryti, gražūs ragai, apie 3 kg kiekvienas. Patarimas: užsisakykit bent pora savaičių prieš, o pasiimkit savaitę prieš, tada per vestuves jie bus kaip tik - minkšti, tirpstantys burnoje, nes kai švieži, tai jie tokie sausoki ir trapūs, o kai suminkštėja, tai būna superiniai, mmmmm, net dabar seilės tysta prisiminus kokie jie skanūs..... Mes vieno nesuvalgėm, tai po poros savaičių jis pradėjo minkštėti, buvo toks labai labai skanus.
Atsakyti
perskaičiau visus atsiliepimus, ir susidariau nuomone kad jūs mergaites valgot tik Gulbinienės ir Biolos tortukus smile.gif
Gal girdėjot ka nors apie Dalios tortukus jie iš marijampoles ax.gif
Atsakyti
Gal kas patartų, kur geriausiai užsisakyti vestuvinį tortą Alytuje.
Ačiū.
Atsakyti
man atrodo, kad visiškai mergaitės apleido šią temą
Atsakyti