Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai ir kiti saldumynai

Aš šiandien pas Gulbinienę užsisakiau svočioskarvojų. Tai ten buvo labai maloni pardavėja. Niekaip gegalėjau išsirinkti kurį užsisakyti, tai ji ir paragauti kiekvieno torto davė ,ir tokių gerų patarimų viežodžiu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Šiai dienai likau patenkinta.Na, nebent nepatiks kai pamatysiu gatavą vaizdą.
Atsakyti
Mes taip pat užsakinėjom gulbinienės tortus, tai ir aš ir svočia ir abi pamergės už visus tortukus sumokėjom 305 lt, mano tortas kainavo 145 lt, svočios karvojus apie 100 lt, o pamergių vienos 30 lt kitos kažkur 40 lt. Kainos skiriasi todėl kad skirtingų skonių pas jas buvo. Iš esmės skoniais esu patenkinta, bet aptarnavimu nelabai. ax.gif
Atsakyti
O as Bijoloje, maciau siandien adekla kur uzsakiau, akd padarytu, o tortas bus iki 7 kg ir moku apie 209 lt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(inore @ 2005 07 13, 21:03)
Iš esmės skoniais esu patenkinta, bet aptarnavimu nelabai. ax.gif

o kuo aptarnavimas buvo blogas? nes mes irgi svarstom ish Gulbinienes sakytis. Dar kitas variantas - Alkava. Ka galit apie sia firma gero ar blogo pasakyti? ax.gif
ir ishvis - kurios firmos pristato tortus i shventimo vieta (Kaune)?
Atsakyti
QUOTE(estella @ 2005 07 14, 09:07)
o kuo aptarnavimas buvo blogas? nes mes irgi svarstom ish Gulbinienes sakytis. Dar kitas variantas - Alkava. Ka galit apie sia firma gero ar blogo pasakyti? ax.gif
ir ishvis - kurios firmos pristato tortus i shventimo vieta (Kaune)?

Va dėl atvežimo ir buvau išpradžių nelabai patenkinta, bet paskui pasakiau kad pažįstu savininkę ir paprašiau ją pakviesti tai labai geros pardavėjos pasidarė ir torto davė paragauti ir į namus atvežė, bet šeip pas juos ši paslauga neteikiama, man dar vežė todėl kad užsakiau daug tortų vienu metu.
Dėl alkavos girdėjau kad ten labai brangūs tortai, nors kur proginiai tai ir gulbinienės brangūs.
Atsakyti
o as bandymui savaitgali ktikstynoms torta-barbe Proginiuose tortuose uzsakiau, ir sakau, jei viskas bus gerai, pas juos ir vestuvini uzsakysiu. Ir ka, kita diena barbes sijonas itruko, tortas buvo jau su kvapeliu, nors visa laika saldytuve stovejo, tai jo niekas ir nevalge....Paskambinau, pasibariau blush2.gif Tai labai as jais suabejojau ir perbegu i Bijola ax.gif
Atsakyti
Užsisakiau visdėlto Ambasadoriaus tortą Bijoloje, 4 kg, mokėsiu su pristymu 118 lt.. Niu tikiuosi viskas bus gerai, tortą pristatys sveiką, gražų ir skanų... ax.gif
Atsakyti

Valentinka, o cia koks (kokios rusies, keliu aukstu)???
Atsakyti
Skanus AMBASADORIUS. Skonio panašus į ALKAVOS firminį. Gal kremas kiek riebokas, bet tikrai niam niam
Atsakyti
QUOTE(Erdve @ 2004 05 19, 11:53)
Tai stai, sakocius kepa filaretu gatveje. firma taip ir vadinas "sakotis". tel.2154688.
ten jie turi toki priestata, kuriame kepami sakociai:)
mes buvom nuvaziave, paragavom-paskanavom, patiko tai ir uzsisakem:)

aga ash tai filaretu gatvej ir gyvenu, tai visuomet tokie skanus aromatai ish ten skrenda... mmm....ishties labai skanus tortai ir visada sviezi.... ir tikrai kokybishki, ne kaip kitur perki ir kazkoks prieskonis kitas, o cia ish tikru kiausiniu.....xaxaxa thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kur Kaune rasti skanių trapių pigių šakočių?[COLOR=purple] rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mis @ 2005 07 15, 17:34)
Kur Kaune rasti skanių trapių pigių šakočių?[COLOR=purple]  rolleyes.gif

As pirkau kaune silainiu turgui, ten kur ant kioskelio uzrasyta tortai, ten yra labai skaniu trapiu sakociu, firmos nepamenu, bet kazkokia negarsi.
Atsakyti