Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai ir kiti saldumynai

Erdve, atskleisk ir man paslaptį, kurgi tuos skanius šakočius kepa... rolleyes.gif
Atsakyti
O gal kas Klapedoj zino, kur skanius tortus kepa? g.gif
Atsakyti
QUOTE (Marmiska @ 2004 05 18, 14:53)
QUOTE (dzudi @ 2004 05 18, 16:50)
thumbup.gif Gal galetum pasakyti, Erdve, kur tuos sakocius kepa. Labai liuks ideja  thumbup.gif 
O kur Vilniuje skanu torta iskepti ?

Zinai kur yra Aladino lempa baras?Ten prie pat jo daro tortus vestuves pones HANNOS tortai ,siap jos tortai viesiems labai patinka ,nes su tortais dirbau 2 metus ir ju labai didele paklausa ,ir as ten vazuosiu thumbup.gif

Negirdėjau apie tokį barą, bet skanaus torto noriu. Ar išduotum jo adresą?
Atsakyti
Tai stai, sakocius kepa filaretu gatveje. firma taip ir vadinas "sakotis". tel.2154688.
ten jie turi toki priestata, kuriame kepami sakociai:)
mes buvom nuvaziave, paragavom-paskanavom, patiko tai ir uzsisakem:)
Atsakyti
Aciu, Erdve. clap.gif
Kaip smagu cia su jumis pasitarti. Tiek visko suzinai. Nu FAINA clap.gif thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE (dzudi @ 2004 05 19, 09:44)
Aciu, Erdve. clap.gif
Kaip smagu cia su jumis pasitarti. Tiek visko suzinai. Nu FAINA clap.gif thumbup.gif clap.gif

Ačiū biggrin.gif
O jei Marmiska dar ponios Hannos tortų adresą išduotų, būtų visai super
Atsakyti
smagu, kad galiu padet smile.gif
as dar tebegyvenu vestuviu euforija todel ir ilendu pas jus paskaitinet:)
Atsakyti
Mergickos, jeigu kam reikia, tai zinokit: Kaune bajorkiemyje tooookiuuuuu tortu galima uzsisakyti clap.gif Ten visas konditerijos cechas yra. O be to galima tu visu tortu paragauti tongue.gif
Atsakyti
o as tortuka uzsisakinesiu Kaune, kovo 11-osios gatvej, priesais turgu kur parduotuve pigiau grybo yra rolleyes.gif ten tokiu tortuku yra. buvau pazioplinet, tai issirinkau toki kur jaunieji baznycios bokste stovi. nu labai grazu. as visada sventem is ten tortus uzsisakineju, tikrai skanus. tai manau problemu nebus.
Atsakyti
Na va, mes torta irgi uzsisakem biggrin.gif bus 2 aukstu, ber kiekvienas aukstas kito skonio, viena tai issirinkom, o del kito abejojam rolleyes.gif gal kuri patartumete, koki labai skanu torta is Alkavos? vienas aukstas tai bus paryzietes, o kito nezinom g.gif
Atsakyti
QUOTE (Žmona @ 2004 05 13, 14:02)
Mes užsakinėjom ten Gedimino pr. yra prieš Katedra tokia gatvelė nebepamenu pavadinimo, bet labai gražų ir nelabai brangų tortą padarė su jaunavedžiais. Berod 120 Lt kainavo, bet didelis tortas buvo.Nes vien tik ta porelė jaunavedžių - figurėlė man atrodo 25 Lt. po to gali gražinti aš tai pasilikau

Pries kiek laiko reikia uzsisakineti torta vestuvini? Mano vestuves rugpjucio 7 d.
Papildyta @ [mergetime]1085405760[/mergetime]
QUOTE (Žmona @ 2004 05 13, 14:02)
Mes užsakinėjom ten Gedimino pr. yra prieš Katedra tokia gatvelė nebepamenu pavadinimo, bet labai gražų ir nelabai brangų tortą padarė su jaunavedžiais. Berod 120 Lt kainavo, bet didelis tortas buvo.Nes vien tik ta porelė jaunavedžių - figurėlė man atrodo 25 Lt. po to gali gražinti aš tai pasilikau

Pries kiek laiko reikia uzsisakineti torta vestuvini? Mano vestuves rugpjucio 7 d.
Atsakyti
O kiek jums mazdaug kainavo vestuvinis tortas. Kiek kg reiketu torta uzsakyti 35 žmonems? O gal geriau daryti kelis maziukus tortus g.gif
Atsakyti