AS mergvakariui uzskainejau torta Bijoloje gal 4 kartus, kiekviena karta labai maloniai mmane aptarnaudavo ir ipakuodavo, sulipde keleta deziu.
kalbu apie Bijola fabijoniskiu g.
QUOTE(AAgne @ 2005 06 29, 15:55)
AS mergvakariui uzskainejau torta Bijoloje gal 4 kartus, kiekviena karta labai maloniai mmane aptarnaudavo ir ipakuodavo, sulipde keleta deziu.
Aš tai apie Bijolą esančią Kauno m.
Sveikos! As irgi jungiuosi prie jusu . Nepaisant keliu nesklandumu kurious raset apie Biola, visdelto vakar nusprendziau nuvaziuot ir pasiziuter ...
Buvau maloniai nustebinta, kai pardaveja maloniai man patare, bei dave paragaut keliu rusiu torciukus (nes iki soil nebuvau ragavusi nei vieno). Nu man tai jie - pasaka ...
Buvau maloniai nustebinta, kai pardaveja maloniai man patare, bei dave paragaut keliu rusiu torciukus (nes iki soil nebuvau ragavusi nei vieno). Nu man tai jie - pasaka ...
Ir dar, gal cia biski ir ne i tema ... bet gal kas zinote, kur Kaune butu galima rasti shokoladiniu medaliu: pabroliams, geriausiai porai ir t.t. Mes su pirsliene niekur negalim ju rasti
Mes irgi užsisakėm Bioloj torčiuką tikiuosiu jis bus skanus
sveikos, man dar toks klausimelis ishkilo - o kiek reikia tu saldumynu jeigu pas mus bus 28 suauge, ir galbut pora vaiku, tai kazin uztektu torto kokio keliu aukshtu ir pora shakociu? o gal cia jau per daug?
QUOTE(estella @ 2005 07 05, 08:18)
sveikos, man dar toks klausimelis ishkilo - o kiek reikia tu saldumynu jeigu pas mus bus 28 suauge, ir galbut pora vaiku, tai kazin uztektu torto kokio keliu aukshtu ir pora shakociu? o gal cia jau per daug?
zmogui reikia skaiciuoti apie 100 g. torto + kiti saldumynai (kuo ju daugiau, tuo maziau reikia torto ir atv.)
pas mus bus apie 30 zm ir uzsakinesim 5 kg torta (musu chebrai saldumynu niekada nebus per daug ) ir 2 sakocius (be jokiu saldainiu, sausainiu ir pan.)
Sveikos,
gal kam teko uzsisakineti vestuvini torta Saldeneje (Sevcenkos g.16, Vilnius)? Kokie atsiliepimai?
gal kam teko uzsisakineti vestuvini torta Saldeneje (Sevcenkos g.16, Vilnius)? Kokie atsiliepimai?
QUOTE(r@siukas @ 2005 07 05, 09:58)
zmogui reikia skaiciuoti apie 100 g. torto + kiti saldumynai (kuo ju daugiau, tuo maziau reikia torto ir atv.)
pas mus bus apie 30 zm ir uzsakinesim 5 kg torta (musu chebrai saldumynu niekada nebus per daug ) ir 2 sakocius (be jokiu saldainiu, sausainiu ir pan.)
jei vestuves dvi dienas, o jaunosios torta pjausit pirmos dienos vakare, tai 100g torto bus tikrai mazai.
Na jau tortų per vestuvines tikrai nereikia labai daug. Draugės vestuvėse buvo 6 tortai, nu kg nežinau jų, bet pirmą vakarą prapjautas ir suvalgytas buvo tik jaunosios tortos toks trijų aukštų, o kitus daugiausia sudėjo svečiams į namus. Kitą diena buvo dar koks kaip 2-3kg tortukas suvalgytas bet tas tai buvo ne galo skanus ir buvo nemažai žmonių apie 50...Sakė dar vienas triaukštis tortas namuose stovi...
Buvusios ir esamos nuotakos, jeigu turejote patirties su tortu ir kokybisku sakociu pirkimu. Pasidalinkite prasau ziniomis, nes truputi sioje srityje reikalai stringa. Visur cia tik apgauna, tik nepadaroi laiku.
Apskritai - pasitiketi lietuviskomis kompanijomis beveik neimanomas. Labai retai.
Apskritai - pasitiketi lietuviskomis kompanijomis beveik neimanomas. Labai retai.