Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai ir kiti saldumynai

QUOTE(zuika/puika @ 2005 06 27, 15:08)
Gal kas esate girdeje atsiliepimu apie firmos "Bobutes pyragai" (ar panasiai Kestucio g. pradzioje) Kaune tortus. Zadu ten uzsisakyti. Nes viena pazystama dirba. 17-20 kg uz kilograma.

Valgiau tik vieną jų keptą tortą. Bendradarbė buvo atsinešusi į darbą. Kažkoks lazdyno riešutų, bet tikslaus pavadinimo nežinau. Tačiau kooooooks skonis essen.gif . Uh, net dabar tokio torto užsimaniau biggrin.gif. Daugiau tokio skanaus niekur nesu valgius. Bet kap ir minėjau - jų keptą tik vienintelį ir esu valgiusi...
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2005 06 27, 10:06)
Hmmm..jau baisu su tortu...Ruosiaus irgi Bijoloje uzsakineti.net kuo toliau tuo labiau nesinori....
Kaunietes, kur jus dar tortus uzsakinejate? (pradzioje galvojau Gulbinienes, bet sako, kad nelabai puosnus jie ten...hmmmm... nezinau ka daryti)

Aš irgi mąstau apie Gulbinienės, jie man labai skanūs thumbup.gif
Dėl papuošimų - gali pasižiūrėti jų interneto puslapyje, visas katalogas yra:
http://www.tortai-py....lt/katalog.php

Itin gražių papuošimų nelabai radau, bet galima išsirinkti vestuvėms.

Šiandien draugas pasiūlė "Miesto sode" užsakinėti tortą, iš jų dar ir nuolaidą gautume, ir būtų kam pasiskųsti, jei kas nors ne taip ax.gif
Man jų desertai thumbup.gif , reiks pagalvoti.
Atsakyti
o a6 darau vis tik Bijoloje, nes tehn man sutiko padaryti specialu stova - tortas nestandartinis tai kiek kur klausiau (aiskiu ten kur kaina 40lt tai nejau) tokio neturi
Atsakyti
Aš buvau užsisakius BIJOLOJE ir nesigailiu. Kadangi 3 aukštų, tai visi buvo skirtingų skonių. Ir visai gražiai papuoše. Mama šakotį pirko pas Gulbinienę. Irgi skanus ir gražus buvo. O štai praeitą savaitę pas Gulbinienę nusipirkom šimtalapį doh.gif nu tikrai neskanus, labai daug riebalų jaučiasi, net tuos aguonos atrodo persisunkusios sad.gif aš net savo gabaliuko nepajėgiau viso suvalgyt. Fu tikrai
Atsakyti
QUOTE(,ickute7,2005 06 28, 10:58)
Aš buvau užsisakius BIJOLOJE ir nesigailiu. Kadangi 3 aukštų, tai visi buvo skirtingų skonių. Ir visai gražiai papuoše. Mama šakotį pirko  pas Gulbinienę. Irgi skanus ir gražus buvo. O štai praeitą savaitę pas Gulbinienę nusipirkom šimtalapį doh.gif  nu tikrai neskanus, labai daug riebalų jaučiasi, net tuos aguonos atrodo persisunkusios sad.gif  aš net savo gabaliuko nepajėgiau viso suvalgyt. Fu tikrai

Įtariu, reiktų užsisakyti "bandomuosius" tortus, kaip daugelis darosi bandomąsias šukuosenas ar makiažus ax.gif
Atsakyti
Aš kaip prie pat Bijolos gyvenu, tai jau senai išbandžius jų tortus biggrin.gif Man Bijoloj skanesni ir įvairesni negu pas Gulbinienę
Atsakyti
QUOTE(lengvute @ 2005 06 27, 15:53)
papasakosiu iš savo patirtries apie 1 firmą, yra "Proginiai tortai", Skroblų g. kompe nuostabūs neregėti tortai, tai va, užsakėm krikštynoms 1 gražuolį:
nespėjo pagamint laiku
realiai padarė baisų
skonis š
tai tiek, nepapulkit.

QUOTE(Vyyyyle @ 2005 06 27, 16:10)
Siaubas blink.gif , as kaip tik galvojau ten uzsisakineti. Dabar net nezinau ka daryti cry.gif  cry.gif

oi, mes irgi, kaip tik šiandien mums jų kontaktus davė. nu tai ką dabar darysim?
o kaip vadinosi tas tortas?, kaip tai ne laiku padarė, papasakok smulkiau prašau smile.gif
Atsakyti
Kad Bioloje tortai skanūs, sutinku visu 100 proc.
Nu, bet pasakykite man, kaip nusivežti 3 aukštų tortą į šventimo vietą , kuri yra 50km. nuo Kauno, ant kelių??? g.gif g.gif
Visai neseniai iš Bijolos užsisakinėjome tortą šventei darbe, tai irgi buvo didelis 50x50cm., tai ir padavė "visą nuogą" niekuo neuždengtą.. schmoll.gif tik gerai, kad jis plokščias buvo, tai į bagažinę idėjome...., bet juk į bagažinę triaukščio neįdėsi... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(maza:) @ 2005 06 29, 10:15)
Kad Bioloje tortai skanūs, sutinku visu 100 proc.
Nu, bet pasakykite man, kaip nusivežti 3 aukštų tortą į šventimo vietą , kuri yra 50km. nuo Kauno, ant kelių??? g.gif  g.gif
Visai neseniai iš Bijolos užsisakinėjome tortą šventei darbe, tai irgi buvo didelis 50x50cm., tai ir padavė "visą nuogą" niekuo neuždengtą.. schmoll.gif  tik gerai, kad jis plokščias buvo, tai į bagažinę idėjome...., bet juk  į bagažinę triaukščio neįdėsi... verysad.gif

"Nuogus" padaro visos firmos, nes nestandartinių dydžių dėžių nebūna
Atsakyti
QUOTE(kate0 @ 2005 06 29, 11:54)
"Nuogus" padaro visos firmos, nes nestandartinių dydžių dėžių nebūna

sutinku, bet tada geriau jau jų atvežimą patikėti pačioms firmoms, rinktis tas, kurios ne tik skanų tortą pagamins, bet ir pristatys jį į vietą.
Atsakyti
QUOTE(Helianta @ 2005 06 29, 13:15)
sutinku, bet tada geriau jau jų atvežimą patikėti pačioms firmoms, rinktis tas, kurios ne tik skanų tortą pagamins, bet ir pristatys jį į vietą.

Bijola pristato, aišku už papildomą mokestį
Atsakyti
QUOTE(kate0 @ 2005 06 29, 11:18)
Bijola pristato, aišku už papildomą mokestį

Apie Bijolos pristatymą irgi jau buvo rašyta... blink.gif kad mašina viena, daug užsakymų, tai gali visaip būti... blink.gif

O save gerbiančiai firmai, karvę kainuotų kažkokias dėžės padaryti g.gif ir į jas, kad ir už užstatą (kad jas grąžinsi), tuos nestandartinius tortus dėti ax.gif
Ar čia toks požiūris, kad vistiek perka, tai kam vargintis? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maza:): 29 birželio 2005 - 15:44