Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai ir kiti saldumynai

QUOTE(Yell @ 2005 06 01, 14:55)
tortas buvo skanus. uzsakinejau Bijoloje, bet daugiau ten niekada neisiu. paskaityk auksciau.

Aha, radau jau doh.gif doh.gif
Atsakyti
Nu va žadėjau Bioloje užsisakinėti, nes jų tortai tai man tikrai skanūs... bet jeigu trijų aukštų tortą ant kelių pames blink.gif ir vežk kaip nori... tai net nežinau.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(maza:) @ 2005 06 01, 16:01)
Nu va žadėjau Bioloje užsisakinėti, nes jų tortai tai man tikrai skanūs... bet jeigu trijų aukštų tortą ant kelių pames  blink.gif ir vežk kaip nori... tai net nežinau.... doh.gif

laikyt ji buvo galima tik uz apacios, nes ir stovas papuosimais apdetas buvo. zodziu, tokios keliones, kokia mes su tuo tortu turejom, daugiau niekam nelinkeciau.
Atsakyti
QUOTE(Yell @ 2005 06 01, 14:41)
buvo 40zmoniu.
manasis tortas 6kg, svocios 2kg, ir 3 pamerges atsinese po kilogramini tortuka. viso 11kg torto, bet liko tik vienas pamerges neprapjautas ir kito puse. sakociu buvo 6kg, liko kokie 4kg, bet gerai, nes ir tevai, ir vyras nesesi kita diena bendradarbius pavaisint. skruzdelyno buvo 2kg, to neliko.
dar truputi liko saldainiu ir sausainiu.

aišku ačiu.Bet gal nebuvo daug megstanciu saldumynus?
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2005 06 01, 16:04)

na jei 40 zmoniu suvalge apie 9kg torto per dvi dienas, tai manau , kad buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2005 06 01, 15:04)

visai normaliai tų saldumynų suvalgė... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yell @ 2005 06 01, 15:05)
na jei 40 zmoniu suvalge apie 9kg torto per dvi dienas, tai manau , kad buvo smile.gif

vadinasi ir mums uzteks, mums irgi dviem dienom reikia, tai mama is darbo dar sake uzsakys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lotute: 01 birželio 2005 - 15:54
Me suzsisakinesim torta Siauliuose Birutes gatvej. Kiek buvau ragavusi tai tortai ten labai skanus ir ju forma labai idomi. Buvau vienam gimtadieni, kur tortas buvo per visa stala, kelmo imitacija ir kiekviena saknis skirtingo skonio. Jie dar daro traukinuka, kur kiekvienas vagonas vis kito skonio. zodziu pasirinkimas platus jei kam reikes turiu adresa ir tel.
Atsakyti
Merginos atai jus tik tortus uzsakinesit,nes mano mama sako reikia dar pirageliu ir visokiu kitu skanestu uzsakyt,ale gal perdaug visko bus? g.gif
Atsakyti
Mergaitės, norėjau pasiklausti, o kokio didumo tortus užsakinėjate? nu maždaug kiek g/žmogui skaičiuojate. jei pas mus bus apie 50 žm, tai kokio svorio 'tortuko' reikia? jei skaičuot žmogui po gabaliuką, nu 300 g, tai ką -tortas 15 kg blink.gif blink.gif ar čia aš nusišneku, ar čia taip turi būti? pasidalinkit savo tortų dydžiais bei kt šalia einančias desertais ir jų kiekiais (šakočiai, grybukai....) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(heide(0) @ 2005 06 03, 11:11)
Mergaitės, norėjau pasiklausti, o kokio didumo tortus užsakinėjate? nu maždaug kiek g/žmogui skaičiuojate. jei pas mus bus apie 50 žm, tai kokio svorio 'tortuko' reikia? jei skaičuot žmogui po gabaliuką, nu 300 g, tai ką -tortas 15 kg blink.gif  blink.gif ar čia aš nusišneku, ar čia taip turi būti? pasidalinkit savo tortų dydžiais bei kt šalia einančias desertais ir jų kiekiais (šakočiai, grybukai....)  ax.gif

oi, atsiprašau blush2.gif įpuoliau į temos paskutinį psl ir ėmiu klausinėti, neperskaičius aukščiau blush2.gif

Yell, o jūs torto išeinantiems pabroliams/pamergėms dėjot ar ne?
Atsakyti
QUOTE(heide(0) @ 2005 06 03, 11:16)
oi, atsiprašau  blush2.gif įpuoliau į temos paskutinį psl ir ėmiu klausinėti, neperskaičius aukščiau  blush2.gif

Yell, o jūs torto išeinantiems pabroliams/pamergėms dėjot ar ne?

gabaliuka idejom tik mano kriksto mamai. nebutu ten ko det visiems, nes kaip jau rasiau, torto liko apie 1,5kg.
Atsakyti