Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai ir kiti saldumynai

QUOTE(Sally @ 2005 05 19, 17:42)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  tortukai,tik kainu nezinau doh.gif

man reikia iš Elguvos tortų asortimento išrinkti 3 rūšis, tai negi teks dabar visus iš eilės ragauti g.gif Gal žinote, kurie yra skaniausi?
Atsakyti
niu va ir pas mus jau tortai užsakyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2005 05 19, 19:10)
niu va ir pas mus jau tortai užsakyti biggrin.gif

oho kokia tu greita, o taip anksti reikia užsisakyti. O kur užsisakei?
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2005 05 19, 19:19)
oho kokia tu greita, o taip anksti reikia užsisakyti. O kur užsisakei?

sakai greita?užsakė busimo vyrelio mama, sake kad mums maziau galvas kvaršinti reikėtu tai tortais pasirupins ji.Sakė darbe pas juos daro tai ten uzsake, ir pigus ir skanus
Atsakyti
QUOTE(Wajda @ 2005 05 19, 20:04)
man reikia iš Elguvos tortų asortimento išrinkti 3 rūšis, tai negi teks dabar visus iš eilės ragauti  g.gif  Gal žinote, kurie yra skaniausi?

Ziurint is kokiu tau teks isrinkti?zinai jauk del skonio neigincijama biggrin.gif
Atsakyti
Nu tikrai anksti užsisakei tortus, bet gal ir ramiau bus.
Aš jau kitą savaitę leksiu į BIJOLĄ ir užsisakysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(,ickute7,2005 05 20, 12:55)
Nu tikrai anksti užsisakei tortus, bet gal ir ramiau bus.
Aš jau kitą savaitę  leksiu į BIJOLĄ ir užsisakysiu mirksiukas.gif

tai kad like yra truputis daugiau nei menuo, o tas laikas tai greit praeis, o cia nei rupintis nebereikes
Atsakyti
Aš tai tortuką ir šakočius užsisakysiu, Gulbinienės firmoj. Man ten labai skanūs. jau buvau maždaug pažiūrėti, tai mačiau tokį trijų aukštų, labai patiko. Ir turbūt darysiu, kad kiekvienas aukštas būtų skirtingo skonio. Kaina maždaug 130lt. Nelabai žinau brangu ar ne. Kiek jum kainuoja tortas, pasdalinkit nuomonėm.
Atsakyti
QUOTE(inore @ 2005 05 20, 22:06)
Aš tai tortuką ir šakočius užsisakysiu, Gulbinienės firmoj. Man ten labai skanūs. jau buvau maždaug pažiūrėti, tai mačiau tokį trijų aukštų, labai patiko. Ir turbūt darysiu, kad kiekvienas aukštas būtų skirtingo skonio. Kaina maždaug 130lt. Nelabai žinau brangu ar ne. Kiek jum kainuoja tortas, pasdalinkit nuomonėm.

manasis tortas bus is Bijolos, irgi triaukstis, svers 6kg, kainuos 138Lt
asmeniskai man, Bijolos tortai skanesni, o kaina labai panasi, kiek zinau pas Gulbiniene 25lt/kg proginiams, Bijoloj gal kokiu 1 ar 2Lt pigiau, bet tai ne esme.
Atsakyti
as tai uzsisakiau torta is Italisko sodo Vilniuje Saviciaus g-je. kadangi pas mus 40 zm, tai pagal taisykle skaiciavom 100 g zmogui. reikejo 4 kg. bet pasirodo, jei nori, kad tortas butu 3 sluoksniu, tai 4 kg per mazai. reik kokiu 6 kg uzsakinet. nes kitaip tortas iseis mazutis ir vienas jo aukstas bus labai zemas. zodziu, nesiziures. beje, ten 1kg kaina 30lt, iskaitant papuosima. bet uz gyvas geles reik moket atskirai. ir kiekviena auksta skirtingo skonio rekomendavo daryt. apatinis bus napoleonas, nes jis kietesnis, kad kitus islaikytu:)
Atsakyti

Mano vestuvės buvo pernai rugsėjo mėnesį, tortas buvo irgi iš Bijolos - 5kg, kainavo 125 lt, bet likau labai patenkinta, nes buvo l.skanus ir gražiai atrodė.
Buvo dviejų aukštų (skirtingų skonių) baltas ir puoštas gyvomis raudonomis rožėmis, nes mano puokštė taip pat buvo iš balta su raudonomis rožėmis. Patikėkit tos gyvos rožės atrodė fantastiškai thumbup.gif
Atsakyti
musu proginis tortas kainuos 105Lt
Atsakyti