Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai ir kiti saldumynai

4u.gif gal kas žino kur Vlniuje daro skanius šakočius ir kokia jų kaina?
Atsakyti
del sakociu nezinau,bet kaip tik buvau mazojoje ragaineje,kadangi musu rajone yra ju filialas.Nu tai zoinote bet ir kainos doh.gif doh.gif tokiu tortu kaip man patiko tai aina apie 200lt doh.gif doh.gif sito tortuko kaina 180lt + po 10lt uz bokala doh.gif
Atsakyti
dar sitas man grazus wub.gif
Atsakyti
man kazkaip gyvos geles su maistu nelabai derinasi. rinkausi cukrines.
Atsakyti
Sally, tas tortukas, kur su taurėmis tai gražiai atrodo. Tik viskas dar priklauso nuo, to, ar gerai tas taures įtvirtins. Žinok, sausį buvau vestuvėse, tai ten irgi su taure (bet tik su viena) buvo darytas... Tikrai nežinau, kur jį darė, bet įtariu, kad kur nors Alytuj arba netoliese, nes jaunoji iš Alytaus buvo. Tai ta taurė torte jau po kelių valandų kažkodėl buvo visai susmukusi ir pakrypusi, tai ne kaip atrodė. Na, čia tik šiaip pamąstymai ax.gif . Nes tikrai nežinau, kur ten tas jaunosios tortas buvo užsakytas. Tik sakau, koks jo vaizdas buvo smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(xxxjolantaxxx @ 2005 05 18, 11:28)

Vestuvinių tortų papuošimų galerija II - visų neperžiūrėjau, labai daug...
Atsakyti
QUOTE(xxxjolantaxxx @ 2005 05 19, 10:45)
Vestuvinių tortų papuošimų galerija II - visų neperžiūrėjau, labai daug...

labai gražių tortų yra thumbup.gif Tokius būtų gaila ir pjaustyti... biggrin.gif
Atsakyti
Gal ragavote Eguvos tortų?? Kurie yra skanūs? Patarkite essen.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(AsIrTu @ 2005 05 18, 23:34)
Sally, tas tortukas, kur su taurėmis tai gražiai atrodo. Tik viskas dar priklauso nuo, to, ar gerai tas taures įtvirtins. Žinok, sausį buvau vestuvėse, tai ten irgi su taure (bet tik su viena) buvo darytas... Tikrai nežinau, kur jį darė, bet įtariu, kad kur nors Alytuj arba netoliese, nes jaunoji iš Alytaus buvo. Tai ta taurė torte jau po kelių valandų kažkodėl buvo visai susmukusi ir pakrypusi, tai ne kaip atrodė. Na, čia tik šiaip pamąstymai  ax.gif . Nes tikrai nežinau, kur ten tas jaunosios tortas buvo užsakytas. Tik sakau, koks jo vaizdas buvo smile.gif.

Jis man irgi grazus tik del tauriu bijau,kad sudauzys,ir kazkaip man stiklas torte schmoll.gif
Atsakyti
Truputį ne taip parašiau doh.gif

Gal turite nuomonę apie ELGUVOS tortus?
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2005 05 08, 22:32)
o kur tas silutes pl 101 randasi?pigiai tai pigiai, bet ar jie skanus?

paneles duosiu patarima jei noresit pasinaudosit-kai pjaunamas tortas-visi buna jau iki soties prisikirte essen.gif , tad visus domina tik pati pjovimo ceremonija ir tai, kaip pats tortas atrodo good.gif .tad patarciau uz ta kaina kuria galite sau leisti nusipirkti kuo grazesni torta, o i jo skoni nekreipt demesio.
cia kalba eina apie ta pagrindini torta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kayla mire: 19 gegužės 2005 - 17:24
QUOTE(Wajda @ 2005 05 19, 16:19)
Truputį ne taip parašiau  doh.gif

Gal turite nuomonę apie ELGUVOS tortus?

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tortukai,tik kainu nezinau doh.gif
Atsakyti