gal kas žino kur Vlniuje daro skanius šakočius ir kokia jų kaina?
man kazkaip gyvos geles su maistu nelabai derinasi. rinkausi cukrines.
Sally, tas tortukas, kur su taurėmis tai gražiai atrodo. Tik viskas dar priklauso nuo, to, ar gerai tas taures įtvirtins. Žinok, sausį buvau vestuvėse, tai ten irgi su taure (bet tik su viena) buvo darytas... Tikrai nežinau, kur jį darė, bet įtariu, kad kur nors Alytuj arba netoliese, nes jaunoji iš Alytaus buvo. Tai ta taurė torte jau po kelių valandų kažkodėl buvo visai susmukusi ir pakrypusi, tai ne kaip atrodė. Na, čia tik šiaip pamąstymai . Nes tikrai nežinau, kur ten tas jaunosios tortas buvo užsakytas. Tik sakau, koks jo vaizdas buvo .
QUOTE(xxxjolantaxxx @ 2005 05 18, 11:28)
Vestuvinių tortų papuošimų galerija II - visų neperžiūrėjau, labai daug...
QUOTE(xxxjolantaxxx @ 2005 05 19, 10:45)
labai gražių tortų yra Tokius būtų gaila ir pjaustyti...
Gal ragavote Eguvos tortų?? Kurie yra skanūs? Patarkite
QUOTE(AsIrTu @ 2005 05 18, 23:34)
Sally, tas tortukas, kur su taurėmis tai gražiai atrodo. Tik viskas dar priklauso nuo, to, ar gerai tas taures įtvirtins. Žinok, sausį buvau vestuvėse, tai ten irgi su taure (bet tik su viena) buvo darytas... Tikrai nežinau, kur jį darė, bet įtariu, kad kur nors Alytuj arba netoliese, nes jaunoji iš Alytaus buvo. Tai ta taurė torte jau po kelių valandų kažkodėl buvo visai susmukusi ir pakrypusi, tai ne kaip atrodė. Na, čia tik šiaip pamąstymai . Nes tikrai nežinau, kur ten tas jaunosios tortas buvo užsakytas. Tik sakau, koks jo vaizdas buvo .
Jis man irgi grazus tik del tauriu bijau,kad sudauzys,ir kazkaip man stiklas torte
Truputį ne taip parašiau
Gal turite nuomonę apie ELGUVOS tortus?
Gal turite nuomonę apie ELGUVOS tortus?
QUOTE(lotute @ 2005 05 08, 22:32)
o kur tas silutes pl 101 randasi?pigiai tai pigiai, bet ar jie skanus?
paneles duosiu patarima jei noresit pasinaudosit-kai pjaunamas tortas-visi buna jau iki soties prisikirte , tad visus domina tik pati pjovimo ceremonija ir tai, kaip pats tortas atrodo .tad patarciau uz ta kaina kuria galite sau leisti nusipirkti kuo grazesni torta, o i jo skoni nekreipt demesio.
cia kalba eina apie ta pagrindini torta
QUOTE(Wajda @ 2005 05 19, 16:19)
tortukai,tik kainu nezinau