Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai ir kiti saldumynai

Vilniuje rekomenduoju "Mazaja Ragaine" Naugarduko gatveje. Ten yra pats cechas tortu kepimo. Kainos normalios, tortu visokiu thumbup.gif , vadybininke nuosirdziai patars kas ir kaip, papuosima irgi galesite pasirinkti koki tik norite. Labai rekomenduoju jogurtinius su spalvota zele pyragaicius po 1,20. Per musu vestuves jie pirmoje vietoje buvo sudoroti tongue.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Yell @ 2005 04 27, 09:47)
as pati Kauniete, o sakocius uzsisakysiu is Silutes, nes ten jie nerealiai skanus. Jie gali atvesti i Kauna, kg kaina 18Lt
jei kam reiktu:
Danutes Ivanauskienes imone
statybininku 31, silute
868770136
844177446

na reik nuvažiuot nusipirkti ir paragauti, o jei ir patiks tada ir užsisakyti biggrin.gif
Atsakyti
Šilutė gi netoli nuo Klp, tai reiks ir mums išbandyti tos šakočius, mažu tikrai skanūs... g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliak @ 2005 05 02, 13:07)
Šilutė gi netoli nuo Klp, tai reiks ir mums išbandyti tos šakočius, mažu tikrai skanūs... g.gif

Jie buvo atvaziave i LZUU paroda Kaune, tai dave paragaut, skanesniu tikrai nesu valgius, paskui dar prisipirkom smile.gif
sakociai ne tokie kieti ir ploni kaip parduotuvese, o storesni ir minkstesni, kaip budavo seniau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yell: 02 gegužės 2005 - 12:25
Mano tėveliai buvo toje parodoje, reiks paklausti gal ragavo tų šakočių... g.gif Šiaip man asmeniškai labai patinka tie senoviški, storesni ir tokie šlapi drėgni... biggrin.gif Nu turbut supratot ką noriu pasakyti...Tie supermarketuose kur yra sausi, trupa byra oi ne ne, ačiū nelabai... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliak @ 2005 05 02, 14:00)
Mano tėveliai buvo toje parodoje, reiks paklausti gal ragavo tų šakočių... g.gif Šiaip man asmeniškai labai patinka tie senoviški, storesni ir tokie šlapi drėgni... biggrin.gif Nu turbut supratot ką noriu pasakyti...Tie supermarketuose kur yra sausi, trupa byra oi ne ne, ačiū nelabai... doh.gif

tai galiu garantuoti, kad tie tikrai patiks thumbup.gif
Atsakyti
rutuliak, as tau dar esu skolinga uz rekomenduota fantastiska manikiurininke 4u.gif
tai po vestuviu butinai kaip nors susiorganizuosim susitikima, susipazinima:) pavaisinsiu sakociu smile.gif
Atsakyti
Būtinai Yell, džiaugiuosi kad manikiūrininkė patiko... mirksiukas.gif Ir man gerai, bus šakočio thumbup.gif Ir tau gerai, nagai gražūs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliak @ 2005 05 02, 13:00)

aš ir su tavimi sutinku thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės,
gal kam įdomu, kur Klaipėdoj pigiai vestuvinį tortą užsisakyti: Kaina 14Lt/kg, Šilutės pl. 101, tel. 341655. Jie ten turi kompe pavyzdžių.
Atsakyti
QUOTE(grife @ 2005 05 08, 19:07)
Sveikutės,
gal kam įdomu, kur Klaipėdoj pigiai vestuvinį tortą užsisakyti: Kaina 14Lt/kg, Šilutės pl. 101, tel. 341655. Jie ten turi kompe pavyzdžių.

o kur tas silutes pl 101 randasi?pigiai tai pigiai, bet ar jie skanus?
Atsakyti
Vestuvinių tortų galerija

Man patiko šis

Atsakyti