Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai ir kiti saldumynai

QUOTE(,ickute7,2005 04 26, 14:21)
Aš tai tortą užsisakysiu BIJOLOJE. ten tikrai skanūs tortai, o be to prie pat namų smile.gif
Tik gal dar birželio 11 d per anksti?

dar tikrai anksti, nusiraminkit smile.gif
Atsakyti
Man atrodo kad prieš porą savaičių bus per akis?
Atsakyti
QUOTE(,ickute7,2005 04 26, 15:21)
Aš tai tortą užsisakysiu BIJOLOJE. ten tikrai skanūs tortai, o be to prie pat namų smile.gif

o či Kaune blush2.gif , adresiuką galiparašyti 4u.gif , o kilogramo kaina kokia ax.gif
Atsakyti
Ju firminė parduotuvė Kovo 11-osios 67, kieme už PIGIAU GRYBO. Tikrai skanūs tortai, aš įvairiausioms progoms ten perku. O MARGARITOS tortas su braškėm niam-niam thumbup.gif . Tikrai daug išragavau ir nenusivyliau biggrin.gif
Kitoj gatvės pusėj už turgaus yra GULBINIENĖS firminė parduotuvė. Irgi neblogi. Gal daugiau tokie paprastesni, primenanatys naminius. Bet juk tai skonio reikalas
Atsakyti
QUOTE(,ickute7,2005 04 26, 16:13)
Ju firminė parduotuvė Kovo 11-osios 67, kieme už PIGIAU GRYBO. Tikrai skanūs tortai, aš įvairiausioms progoms ten perku. O MARGARITOS tortas su braškėm niam-niam thumbup.gif  . Tikrai daug išragavau ir nenusivyliau biggrin.gif
Kitoj gatvės pusėj už turgaus yra GULBINIENĖS firminė parduotuvė. Irgi neblogi. Gal daugiau tokie paprastesni, primenanatys naminius. Bet juk tai skonio reikalas

Dėkui, žinai tą vietą.O kilogramo kainos nėgali pasakyti blush2.gif Pas Gulbiniene 25lt.
Atsakyti
QUOTE(,ickute7,2005 04 26, 15:21)

As tai galvoju,biski luktelk,ankstoka dar,gali nueiti pasiziureti,ka ir kaip daro,arba paklausk kada geriausiai uzsakyti viskus salduminus,nemanau,kad nepatartu,juk jie geriausiai zino,pries kiek laiko ateina uzsakymus daryt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(netaa @ 2005 04 26, 15:57)
Dėkui, žinai tą vietą.O kilogramo kainos nėgali pasakyti  blush2.gif Pas Gulbiniene  25lt.

Bijoloj su proginiu papuošimu lyg tai 19,5 kg, o paprastas papuošimas kokiais 3-4 Lt už kg pigiau.
Atsakyti
QUOTE(,ickute7,2005 04 26, 17:13)
Ju firminė parduotuvė Kovo 11-osios 67, kieme už PIGIAU GRYBO. Tikrai skanūs tortai, aš įvairiausioms progoms ten perku. O MARGARITOS tortas su braškėm niam-niam thumbup.gif  . Tikrai daug išragavau ir nenusivyliau biggrin.gif

aš irgi margarita zadu imti vestuvems drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
žiuriu kaimynių turiu smile.gif aš ir prie Bijolos gyvenu smile.gif klausiau pas juos, tai sakė pakanka prieš savaitę užsakyti...o ten tikrai labai daug skanių tortų yra thumbup.gif
Atsakyti
Merginos,jei ka domina šakočiai,paragaukit Romnesos.Tikrai super skanūs.Jie yra dviejų rūšių.Beveik visom šventėm juos perku.Tiesa,jei norėtumėt užsisakyti tai firma randasi Ignalinoje 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolia: 26 balandžio 2005 - 21:19
Taip atrodo, kad BIJOLAI klientų nepritruks smile.gif
O kur Kaune skaniausi šakočiai? Kažkaip Ignalina per toli sad.gif
Atsakyti
as pati Kauniete, o sakocius uzsisakysiu is Silutes, nes ten jie nerealiai skanus. Jie gali atvesti i Kauna, kg kaina 18Lt
jei kam reiktu:
Danutes Ivanauskienes imone
statybininku 31, silute
868770136
844177446
Atsakyti