Gal pasidalinam pasauliu? Jura tau... bangos man.... dangus tau... zvaigzdes man... saulute tau... siluma man.... o gal darom taip? Visas pasaulis tau... o tu man :-)*
Ju firminė parduotuvė Kovo 11-osios 67, kieme už PIGIAU GRYBO. Tikrai skanūs tortai, aš įvairiausioms progoms ten perku. O MARGARITOS tortas su braškėm niam-niam . Tikrai daug išragavau ir nenusivyliau Kitoj gatvės pusėj už turgaus yra GULBINIENĖS firminė parduotuvė. Irgi neblogi. Gal daugiau tokie paprastesni, primenanatys naminius. Bet juk tai skonio reikalas
Gal pasidalinam pasauliu? Jura tau... bangos man.... dangus tau... zvaigzdes man... saulute tau... siluma man.... o gal darom taip? Visas pasaulis tau... o tu man :-)*
Ju firminė parduotuvė Kovo 11-osios 67, kieme už PIGIAU GRYBO. Tikrai skanūs tortai, aš įvairiausioms progoms ten perku. O MARGARITOS tortas su braškėm niam-niam . Tikrai daug išragavau ir nenusivyliau
Kitoj gatvės pusėj už turgaus yra GULBINIENĖS firminė parduotuvė. Irgi neblogi. Gal daugiau tokie paprastesni, primenanatys naminius. Bet juk tai skonio reikalas
As tai galvoju,biski luktelk,ankstoka dar,gali nueiti pasiziureti,ka ir kaip daro,arba paklausk kada geriausiai uzsakyti viskus salduminus,nemanau,kad nepatartu,juk jie geriausiai zino,pries kiek laiko ateina uzsakymus daryt
Ju firminė parduotuvė Kovo 11-osios 67, kieme už PIGIAU GRYBO. Tikrai skanūs tortai, aš įvairiausioms progoms ten perku. O MARGARITOS tortas su braškėm niam-niam . Tikrai daug išragavau ir nenusivyliau
Kitoj gatvės pusėj už turgaus yra GULBINIENĖS firminė parduotuvė. Irgi neblogi. Gal daugiau tokie paprastesni, primenanatys naminius. Bet juk tai skonio reikalas
Merginos,jei ka domina šakočiai,paragaukit Romnesos.Tikrai super skanūs.Jie yra dviejų rūšių.Beveik visom šventėm juos perku.Tiesa,jei norėtumėt užsisakyti tai firma randasi Ignalinoje
Taip atrodo, kad BIJOLAI klientų nepritruks O kur Kaune skaniausi šakočiai? Kažkaip Ignalina per toli
as pati Kauniete, o sakocius uzsisakysiu is Silutes, nes ten jie nerealiai skanus. Jie gali atvesti i Kauna, kg kaina 18Lt jei kam reiktu: Danutes Ivanauskienes imone statybininku 31, silute 868770136 844177446