Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai ir kiti saldumynai

QUOTE(r@siukas @ 2005 04 22, 08:21)
tai gerai biggrin.gif , bandysiu sambinti
o gal turi kokia torto nuotraukyte, labai suintrigavo tavo aprasymas, o ypac "begantis svieciantis fontanas" biggrin.gif

na ir mes norėtumėm tas nuotraukytes papamyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas turite tortų nuotraukų? O tai niekaip nesugalvoju kaip tortą puošti g.gif Nesinori nieko labai perkrauto, bet norisi kad būtų gražu 4u.gif Gal kas turit kokių idėjų? smile.gif
Atsakyti
laaabai skanius tortus gamina Pasvalio Aušra, mes spec. iš vilniaus vfažiavom užsdakyti. smile.gif bet niam niam. ir turi katalogų, iš kurių galima išsirinkit. kg kaina apie 17 lt, šventinio torto. tikrai rekomenduoju smile.gif atveža į Šiaulius ir Pan. nemokamai.
Atsakyti
tu pabandyk per google, įvest wedding cakes, tada milijona nuotraukų išmeta, ir gal išsirinksi ką, negaliu įdėti kokį išsirinkau bu dingsta žinutė kažkur iškart. sad.gif
Atsakyti
O Kaune kur nors tuos kelmus su tais visais grybukais ar kepa?
Net seilė nutyso juos prisimunus. Ir iš tikrųjų būtų labai gražu ant stalo mirksiukas.gif
Atsakyti
paskutiniu metu vis perku šakočius, iš skirtingų gamintojų. juos ragauju. noriu išsirinkti tikrai skanų
labai daug dar neišbandžiau - kokių 5-6 firmų gaminius. manau kad daugiau neberagausiu, nes radau tikrai skanų ir saldų, tik kad brangesnis nei kiti - kg kainuoja 19 lt. Bet vertas. Tai konditerinė įmonė "Dzūkija". jie turi įvairių savo padalinių lietuvoje. Aš pirkau iš sodų gatvės vilniuje.
tai ten ir užsakinėsiu

Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2005 04 26, 10:47)
paskutiniu metu vis perku šakočius, iš skirtingų gamintojų. juos ragauju. noriu išsirinkti tikrai skanų
labai daug dar neišbandžiau - kokių 5-6 firmų gaminius. manau kad daugiau neberagausiu, nes radau tikrai skanų ir saldų, tik kad brangesnis nei kiti - kg kainuoja 19 lt. Bet vertas. Tai konditerinė įmonė "Dzūkija". jie turi įvairių savo padalinių lietuvoje. Aš pirkau iš sodų gatvės vilniuje.
tai ten ir užsakinėsiu

tai kg kaina visai ne didele:)paklausk kur Klaipėdoje jų filjalas.
Atsakyti
Aš su jais dar nekalbėjau. tik nusipirkau ir paragavau. ir konkrečiai filialų nežinau. internete ieškojau. per google konditerijos gaminiai "dzūkija"
Atsakyti
Sakykit, merginos,
O kada geriausiai būtų pradėti užsakinėti tuos tortus?
Mūsų vestuvės liepos pabaigoj..Galvoju gal per anksti truputį dabar pradėt tuo rūpintis .. g.gif
Patarkit smile.gif
Atsakyti
Su torto užsakymu labai skubėti nebūtina. Tai galima padaryti ir prieš mėnesį.
Atsakyti
Patarkit kur Kaune užsisakyti tortą 4u.gif
Atsakyti
Aš tai tortą užsisakysiu BIJOLOJE. ten tikrai skanūs tortai, o be to prie pat namų smile.gif
Tik gal dar birželio 11 d per anksti?
Atsakyti