Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai ir kiti saldumynai

Galiu rekomenduot veina kepykla labai skanius tortus kepa thumbup.gif , vestuvinius irgi daro maciau, bet nezinau kainos, o paprasti 13-15lt/kg. UAB "Sonverta", Meistrų g. 13, Vilnius, tel. 2334466. dirba 6.30-18.30
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toja: 21 balandžio 2005 - 10:01
Labai skaniai kepa tortus Skroblų g. 31, Vilniuje "Proginiai tortai". Kainuoja 20 Lt už kg, bet į tą kainą įeina visi papuošimai, pvz. mes užsakėm dydžiulį tortą su statulėle keramikine, su gyvom gėlėm ir su bėgančiu šviečiančiu fontanu. Jei kas norės galiu duoti telefoną 4u.gif
O gal mergaitės žinote kur daro skruzdėlynus nebrangiai ir skaniai Vilniuje?
Atsakyti
mano vestuvėse tai bus tortų balius birthday.gif kadangi bus mano tortas, toliau piršlienės, svočios ir dar keturios pamergės užsisakė po tortą, taigi valgysim iki apsiryjimo yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrinax @ 2005 04 21, 11:36)
Labai skaniai kepa tortus Skroblų g. 31, Vilniuje "Proginiai tortai". Kainuoja 20 Lt už kg, bet į tą kainą įeina visi papuošimai, pvz. mes užsakėm dydžiulį tortą su statulėle keramikine, su gyvom gėlėm ir su bėgančiu šviečiančiu fontanu. Jei kas norės galiu duoti telefoną 4u.gif
O gal mergaitės žinote kur daro skruzdėlynus nebrangiai ir skaniai Vilniuje?

...gal 2336199?
Atsakyti
QUOTE(r@siukas @ 2005 04 22, 08:07)
...gal 2336199?

Taip
Atsakyti
tai gerai biggrin.gif , bandysiu sambinti
o gal turi kokia torto nuotraukyte, labai suintrigavo tavo aprasymas, o ypac "begantis svieciantis fontanas" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(r@siukas @ 2005 04 22, 08:21)
tai gerai biggrin.gif , bandysiu sambinti
o gal turi kokia torto nuotraukyte, labai suintrigavo tavo aprasymas, o ypac "begantis svieciantis fontanas" biggrin.gif

Nuotraukytes ten parodo. Fontanas tikrai įspūdingai atrodo biggrin.gif Mūsų tortas bus 1,5 m. aukscio, 7kg ir iš 6 skonių thumbup.gif
Na netik su fontanu gražūs, pasiūlymas ten didelis. Beje patys ir pristato į vietą, nes įsivaizduoju kas iš mūsų torto liktų jei vežtume patys doh.gif
Atsakyti
aš ko gero irgi bijoloje užsisakinėsiu
Atsakyti
neseniai skaičiau, kad jau nebemadingi vestuviniai tortai su kolonomis bei tortų puošimas gyvomis gėlėmis biggrin.gif čia toms, kurios labai madingos nori būt biggrin.gif
Atsakyti
Ir dar šiemet jau sako, kad statulėlė jaunavedžių ir atgyvena. Čia per "Stilių" taip pasakė
Atsakyti
Na dėl madų vaikymosi tai juokinga biggrin.gif Man svarbu, kad tortas būtų gražus, o dėl madingumo tai jau dzin thumbup.gif
Nors suknelė būtinai turėjo būti iš 2005 metų kolekcijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrinax @ 2005 04 22, 08:48)
Nuotraukytes ten parodo. Fontanas tikrai įspūdingai atrodo biggrin.gif Mūsų tortas bus 1,5 m. aukscio, 7kg ir iš 6 skonių thumbup.gif
Na netik su fontanu gražūs, pasiūlymas ten didelis. Beje patys ir pristato į vietą, nes įsivaizduoju kas iš mūsų torto liktų jei vežtume patys doh.gif

tai thumbup.gif
Atsakyti