QUOTE (Neringa ir Nerijus @ 2004 07 29, 09:58) |
MEs (tiksliau mama) uzsakinejam Kedainiuose kazkur. Nes ten pasak mamos patys skaniausi:) Papuosimu tai nedesim...Ir taip stalas puostas. Na gal ant vieno...del vaizdo |
tai turbut Josvainiuose - 7 km iki kedainiu. mes irgi ten sakocius darem - man jie patys paciausi tenai daryti
QUOTE (bonda @ 2004 08 18, 13:52) |
tai turbut Josvainiuose - 7 km iki kedainiu. mes irgi ten sakocius darem - man jie patys paciausi tenai daryti |
aga ten pat Na nors viena gera naujiena valio!!!!!!!!!!!!!!!! Bent sakociai bus skanus:)
O jus gal vestuves kur salia daret?
QUOTE (bonda @ 2004 08 18, 14:05) | ||
aga, kedainiu rajone... |
noreciau konkreciau kur? ten Tiskunuose?
QUOTE (bonda @ 2004 08 18, 14:23) | ||
butent ten - pirtyje. o gal jus irgi ten? |
Taip taip ir mes ten! Jeigu atvirai, kai as nuvaziavau i ta pirti galvojau numirsiu: MUMS TEN ZIAURIAI NEPATIKO!!!!!!!!! Verkiau isejus is jos, kad dieve dieve kaip ziauru...Bet pirmiausia mes neturejom kito pasirinkimo tai ten ir pasirinkom. Bet zinok antra karta kai nuvaziavau tai labai patiko ir labai dziaugiuosi Tu tik pasakyk ar maistas ten geras buvo ar ne?
QUOTE (Neringa ir Nerijus @ 2004 08 18, 14:42) |
Tu tik pasakyk ar maistas ten geras buvo ar ne? |
Na, Kedainiuose nelabai ir yra is ko rinktis: Azolotas, Labunava arba Tiskunai - cia jei gamtos biski nori... O jei daugiau zmoniu, tai tik paskutiniai du variantai
O del maisto - nenoriu taves liudinti, bet as geriau savo seimininke vezciaus...
QUOTE (bonda @ 2004 08 18, 14:44) |
Na, Kedainiuose nelabai ir yra is ko rinktis: Azolotas, Labunava arba Tiskunai - cia jei gamtos biski nori... O jei daugiau zmoniu, tai tik paskutiniai du variantai O del maisto - nenoriu taves liudinti, bet as geriau savo seimininke vezciaus... |
tu gal pasakyk man savo te. nr as tau pasuksiu gerai? NEs dabar mane tikrai nuliudinai Noriu issiklausinet smulkiau viska
QUOTE (Neringa ir Nerijus @ 2004 08 18, 14:48) | ||
tu gal pasakyk man savo te. nr as tau pasuksiu gerai? NEs dabar mane tikrai nuliudinai Noriu issiklausinet smulkiau viska |
per daug nepergyvenk - gal cia mum tik taip 'nuskilo'... as tau parasiau i a.z. savo e-maila
As ruosiuosi uzsisakineti torta Kaune ir noreciau, kad butu bent dvieju aukstu, bet reikes vezti apie 100km. Ka jus apie tai manot, gal ieškoti kur nors arciau.
Dar noreciau,kad tortas butu puostas gyvom gelem, kur Kaune galima tai rasti?
Dar noreciau,kad tortas butu puostas gyvom gelem, kur Kaune galima tai rasti?
Gal kas žinot gerų konditerių? Reikia vestuvėms saldų stalą skanų padaryti
Oi Vikta, prisidedu prie tavo klausimėlio.
Gal kas galit parekomenduot gerus konditerius Klaipėdoj?
Gal kas galit parekomenduot gerus konditerius Klaipėdoj?