QUOTE (kava @ 2004 08 05, 07:18) |
Dzudi ir Rrina, išduokit, kokius tortus (t.y. kokio skonio ir pan.) išsirinkot? Aš dabar dvejoju ir negaliu išsirinkti tarp Bijolos ir Ragainės asortimento |
"Mazojoje ragaineje" as rinkausi riesutini - sokoladini (jis visai neriebus, gaivus) ir jogurtini... Norejosi gaivaus tortuko.... Ten pat uzsakiau ir tuos pyragaicius jogurtinius su zele (jie po 1,20Lt uz vnt.).
As uzsakinejau Naugarduko gatveje... tai ten labai faina vadybininke dirba. Viska paaiskina, pataria, net i cecha nuveda parodyti kaip kas atrodo ir kaip tai galima padaryti...
QUOTE (dzudi @ 2004 08 05, 07:28) |
"Mazojoje ragaineje" as rinkausi riesutini - sokoladini (jis visai neriebus, gaivus) ir jogurtini... Norejosi gaivaus tortuko.... Ten pat uzsakiau ir tuos pyragaicius jogurtinius su zele (jie po 1,20Lt uz vnt.). As uzsakinejau Naugarduko gatveje... tai ten labai faina vadybininke dirba. Viska paaiskina, pataria, net i cecha nuveda parodyti kaip kas atrodo ir kaip tai galima padaryti... |
As uzsisakiau is Bugi Wugi restorano kepejos Dieve kai atnese albuma tortu vos jo i burna nusisikisau nuo grozio
Ir ji man grieztai pasake, kad jogurtinio ir kreminio jokio torto nedrays, nes jeigu karsta diena, jie tau istes ir mane kaltinsi paskui....
Mergaites kiek mokat uz kila jaunosiso torto?
QUOTE (dzudi @ 2004 08 05, 07:28) |
"Mazojoje ragaineje" as rinkausi riesutini - sokoladini (jis visai neriebus, gaivus) ir jogurtini... Norejosi gaivaus tortuko.... Ten pat uzsakiau ir tuos pyragaicius jogurtinius su zele (jie po 1,20Lt uz vnt.). |
Aišku, turėsiu omeny. Ačiū!
Kava, žinok net nepasakysiu nes nepamenu buvau nusprendus daryti tiramisu, juoda mišką ir atrodo paryžietę, bet nebuvo nei vienas iš tų ... taip išėjo, kad patarė negaminti tokių nes nėra labai tvirti, buvo trijų aukštų, apatinis - didžiausias buvo šokoladinis, dar vienas atrodo "katalina" (?) o trečio išvis nežinau čia Bijoloj, o dar vieną tortą užsakėm Alkavoj, dviejų aukštų - apačioj morenginis, o viršutinis kažkas pavadinime yra su "drakonu" lyg, su lazdyno riešutais, labai skanus buvo. abu buvo ir skanūs ir gražūs, bet dabar rinkčiaus Bijolą tikrai kai galiu palyginti, dar ir kaina - už Alkavos 3kg. torta mokėjom 90 lt,o už Bijolos - 6 kg. - 139 lt.
QUOTE (Neringa ir Nerijus @ 2004 08 05, 07:31) |
Ir ji man grieztai pasake, kad jogurtinio ir kreminio jokio torto nedrays, nes jeigu karsta diena, jie tau istes ir mane kaltinsi paskui.... Mergaites kiek mokat uz kila jaunosiso torto? |
Nu va, mano apsisprendimą dėl jogurtinio torto "sujudinai"
O šiaip tikrai įdomu, kokios kainos
QUOTE (Rrina @ 2004 08 05, 07:31) |
Kava, žinok net nepasakysiu nes nepamenu buvau nusprendus daryti tiramisu, juoda mišką ir atrodo paryžietę, bet nebuvo nei vienas iš tų ... taip išėjo, kad patarė negaminti tokių nes nėra labai tvirti, buvo trijų aukštų, apatinis - didžiausias buvo šokoladinis, dar vienas atrodo "katalina" (?) o trečio išvis nežinau čia Bijoloj, o dar vieną tortą užsakėm Alkavoj, dviejų aukštų - apačioj morenginis, o viršutinis kažkas pavadinime yra su "drakonu" lyg, su lazdyno riešutais, labai skanus buvo. abu buvo ir skanūs ir gražūs, bet dabar rinkčiaus Bijolą tikrai kai galiu palyginti, dar ir kaina - už Alkavos 3kg. torta mokėjom 90 lt,o už Bijolos - 6 kg. - 139 lt. |
As uz kilograma mokesiu 20 lt.
QUOTE (kava @ 2004 08 05, 07:35) | ||
Nu va, mano apsisprendimą dėl jogurtinio torto "sujudinai" O šiaip tikrai įdomu, kokios kainos |
Na zinok as tai is vis touose tortuose nenusimanau, taip kad tyliu. Tik pacitavau mano kulinares zodzius!
O ant tortu virsaus dedat tuos jaunuosius? Pacios pirkot ar jums dave?
QUOTE (kava @ 2004 08 05, 07:35) | ||
Nu va, mano apsisprendimą dėl jogurtinio torto "sujudinai" O šiaip tikrai įdomu, kokios kainos |
As uz kg 21 Lt mokejau.
O del torto... Jei tortas keliu aukstu pirmas aukstas - privalo buti tvirtesnio torto, virsutiniai - lengvesni. Dar yra tortu kur 1,2,3 "aukstus" laiko atskiros lekstutes... Buna tokie specialus padeklai...
Pvz kazkas panasaus... buna tik su viena kojyte... cia kolonos....
tai tada nesvarbu... gali kad ir visa torta jogurtini uzsakyti... pasitark vietoje, ten tau viska paaiskins
QUOTE (Neringa ir Nerijus @ 2004 08 05, 07:40) |
O ant tortu virsaus dedat tuos jaunuosius? Pacios pirkot ar jums dave? |
Man tai tos figūrėlės, kaip ir gulbės ar žiedai, tai
QUOTE (kava @ 2004 08 05, 07:52) |
Man tai tos figūrėlės, kaip ir gulbės ar žiedai, tai |
Tai va ir man kazkaip Bet as maciau nuotraukoj tokius is medziagos baltos balandzius, taip neblogai buvo padaryta, tai gan graziai ir atrode,. Bet kiek supratau, jeigu as tokiu noriu, tai pati turiu ir pasidaryti....Kadangi neturiu talento, tai tortas mano apseis be nieko:)
pas mane pernai buvo karstos dienos per vestuves, bet torta as vistiek uzsisakinejau vaisini-jogurtini, nors mane atkalbinejo, bet paskui pasitare ir nusprende, kad iseis... ir antras torto auksti buvo ne ant pirmo virsaus, bet ant spec papuostos kolonos. ir tortas nesugedo, ir buvo super skanus