QUOTE (leduke @ 2004 07 29, 09:53) |
o kokius ir kur sakocius uzsakinejat?puostus ar ne? |
MEs (tiksliau mama) uzsakinejam Kedainiuose kazkur. Nes ten pasak mamos patys skaniausi:) Papuosimu tai nedesim...Ir taip stalas puostas. Na gal ant vieno...del vaizdo
QUOTE (Smiling_girl @ 2004 07 29, 10:00) |
Nezinau, kokio dydzio jusu vestuves, bet mes sakocio net nepradejom valgyt ta diena, kitai dienai po saslyko liko torta uzsakinejom alkavoj, bet ypatingas tai nebuvo |
Na smiling-girl, jeigu ju ir neparagaus pirmaja diena, jie tikrai nesuges-idesim vestuviu pyrago sveciams:) Ir suvalgysim tada trecia diena:)
nuotakos torta tai per vestuves beveik visa suvalge, na gal kokis sestadalis liko. sakocio net neparagavo, stovi dabar namie puse. kita puse vyras i darba nusinese o su svocios karvojum mum nepasiseke. nese barmenas laiptais zemyn ir ismete. o buvo ant veidrodzio, tas suduzo ir sukes i torta sukrito likom be karvojaus. vargu ar butu ji suvalge.
o mano tortas tai labai skanus buvo, visiem patiko. ir papuostas graziai buvo. tikrai nenuvyle.
o mano tortas tai labai skanus buvo, visiem patiko. ir papuostas graziai buvo. tikrai nenuvyle.
Aš ruošiuos užsakinėti tortą "Bijoloj" ir noriu dar pasitikslinti, ar tikrai niekas nenusivylėt, kurios ten užsakinėjot? Ir ar yra skirtumas tarp jų filialų, nes Vilniuj yra 3ar 4, gal kuris geriausias yra ?
Aš užsisakinėjau savo tortą Bijoloj, labai patiko ir gražų ir skanų padarė ir papuošė taip, kaip norėjau (pagal mano nuotrauką) ir už 10 lt patys nuvežė į vietą, nereikėjo net rūpintis.
netoli, tam pačiam mieste
Mes uzsakinejome torta "Mazojoje ragaineje". Super skanus buvo.... is karto visa susveite... nieko neliko... Dar pirkau ir tokius jogurtinius pyragaicius puostus spalvinga zele... irgi greitai labai sudorojo... Sakotis liko, bet baliui baigiantis padalinom ir visiems lauktuviu "prie arbatos pusryciams idejom". Visi liko patenkinti
Gal kas zino kur Kaune prekiaujama tokiais zaismingais pyragaiciais - lupu formos, taip pat yra pagaminta krutu, vyrisko ogano formu ir ivairiu kitokiu, taip pat valgomu euru ivairiomis kupiuromis.Musu mieste neseniai tokia parduotuve buvo, taciau kai susiruosiau apsipirkti, dingo ir adreso nepaliko. Matyt musu mieste apyvarta prasta. Manau Kaune tai tikrai tokia yra. Jei kas zinot parasykit adresa
Aukse kaip tik maciau, tai Cukraine pries pat pesciuju pereja senamiestyje,einant nuo Skalsos!ten kur anksciau buvo Benettonas
Eurai kokiu nori kupuru po lita,o tortu kainu nezinau,bet visokiu formu!
Eurai kokiu nori kupuru po lita,o tortu kainu nezinau,bet visokiu formu!
Dzudi ir Rrina, išduokit, kokius tortus (t.y. kokio skonio ir pan.) išsirinkot? Aš dabar dvejoju ir negaliu išsirinkti tarp Bijolos ir Ragainės asortimento