Tai ir as kaip bonda sako, galvoju uzsakyti specialiai daugiau saldumynu, kad isvaziuojancioms porom ideti. Nes vistiek kazkaip norisi, kad vestuviu pyrago issivestu. Kad ir atgyvenes tas laikas, kai reikai ideti kazka, bet vistiek norisi...Gi kiti draugai taip laukia vestuviu pyrago...niam niam...
QUOTE (Neringa ir Nerijus @ 2004 07 09, 13:50) |
Tai ir as kaip bonda sako, galvoju uzsakyti specialiai daugiau saldumynu, kad isvaziuojancioms porom ideti. Nes vistiek kazkaip norisi, kad vestuviu pyrago issivestu. Kad ir atgyvenes tas laikas, kai reikai ideti kazka, bet vistiek norisi...Gi kiti draugai taip laukia vestuviu pyrago...niam niam... |
pas mane pamerges irgi vezesi saldumynus - as primygtinai is ju nereikalavau, bet beveik visos saldumynu pritempe - tad tikrai turejom, ka ir 'gastinciu vestuviniu' ideti... negi gaila...
dabar pas mus buvo keturi tortai ir karvojus-tai uzteko-bet nepasakyciau kad labai jau daug buvo... kg tai butu kazkur 10, kiek issidalino kiek suvalgem..
o ideti visiems dejom0juk ir paciam gryztant is kur nors taip smagu ka nors parsivezti. o zmoniu kazkur apie 35.
Tortus uzisakinejom Kacerges kepykloje. Visai skanus ir pauosti.. uzteko
QUOTE (audroneta @ 2004 07 09, 15:48) |
dabar pas mus buvo keturi tortai ir karvojus-tai uzteko-bet nepasakyciau kad labai jau daug buvo... kg tai butu kazkur 10, kiek issidalino kiek suvalgem.. o ideti visiems dejom0juk ir paciam gryztant is kur nors taip smagu ka nors parsivezti. o zmoniu kazkur apie 35. Tortus uzisakinejom Kacerges kepykloje. Visai skanus ir pauosti.. uzteko |
Mes torta uzsakem Mazojoj Ragainej bus kazkur 4-5 kg.tortas ir vieno kasnio pyragaiciu
Noretumem kad ant stalo butu pora ,,kelmu,, ,bet ten kur darome vestuves ten juos nedaro.
Gal kam teko uzsakyti Vilniuje??/
Jei taip tai kur?
Aciu is anksto
Gal kam teko uzsakyti Vilniuje??/
Jei taip tai kur?
Aciu is anksto
na, nezinau ar bus patogu ji valgyti mes per savo vestuves irgi norejom uzsakyti,bet kavines darbuotojai pasiule kitu variantu,nes sake,kad nera labai patog ji valgyt...
siaip gal galesi uzsisakyti kavineje Sigmute,mes ten sventem savo vestuves
http://www.meniu.lt/...id=1079&id=3764
siaip gal galesi uzsisakyti kavineje Sigmute,mes ten sventem savo vestuves
http://www.meniu.lt/...id=1079&id=3764
Bliamba negasdinkite manes su savo tokiais saldumynu kiekiais ... nes 1 dienai uzsakiau ~3,5 - 4 kg torta + pyragaicius + sakotis (~3,5 kg) Manot kad gali buti maza?
sveikutes!as tai pasirupinsiu didesniu saldumynu kiekiu,nes kai buvo mano brangiojo brolio vestuves,pas juos buvo viso 10 kg torto ir tai kitai dienai jau nieko neliko,nes sveciams dar i namus dejo
As vakar buvua BIJOLOJ, tai kokiu graziu tortu maciau... Reiks tik prisiragaut per likusi laika vis po truputi, kad tikrai zinocaiu kurie man skanus Ir dar vakar nusprendem, kad jaunuju statuleliu nedesim ant torto, nors man tai grazu Jaunikis pasiule 2 gulbes su ziedais- tai dabar ieskosiu tokiu
o vat mum supeike minti, kad sveciam namo torto ideti. sake, kad jau nebededa, kad atgyvenes dalykas. zodziu, kad didziuosiuose miestuose nebededa, o mazuose vis dar. mazdaug skambejo taip, kad tik kaimas deda torto sveciam i namus o mum si mintis patiko, kad torto kiekvienam nedeti. nu negi vaziuos namo su 1 torto gabaliuku as, matyt, keisto mastymo esu. gales valgyt per svente, o tai rupinkis kiek ir kur kam ideti ta torta
QUOTE (Will @ 2004 07 13, 08:49) |
As vakar buvua BIJOLOJ, tai kokiu graziu tortu maciau... Reiks tik prisiragaut per likusi laika vis po truputi, kad tikrai zinocaiu kurie man skanus Ir dar vakar nusprendem, kad jaunuju statuleliu nedesim ant torto, nors man tai grazu Jaunikis pasiule 2 gulbes su ziedais- tai dabar ieskosiu tokiu |
as siandien buvau BIJOLOJ, man "Jaunosios tortas" labiausiai patiko. Tik mama abejoja, kad baisiai pjaustyti bus nepatogu per papuosimus
Ragavau tiramisu, rytoj vel eisiu koki gabaliuka pasiimti
QUOTE (Isila @ 2004 07 13, 15:48) |
o vat mum supeike minti, kad sveciam namo torto ideti. sake, kad jau nebededa, kad atgyvenes dalykas. zodziu, kad didziuosiuose miestuose nebededa, o mazuose vis dar. mazdaug skambejo taip, kad tik kaimas deda torto sveciam i namus o mum si mintis patiko, kad torto kiekvienam nedeti. nu negi vaziuos namo su 1 torto gabaliuku as, matyt, keisto mastymo esu. gales valgyt per svente, o tai rupinkis kiek ir kur kam ideti ta torta |
O as su mama pykstuos, nes ji aiskina, kad visiems reikia idet (per ju vestuves tai dejo!!!) ir dar visus islydet! Nu cia tai kosmaras man- planuoju visai kitaip: atsistpti, graziai atsisveikinti ir dingti!