Ačiū, Isila, aš pagal jų aprašymus apie kiekvieną perskaičiusi irgi apsisprendžiau dėl juodojo miško ir karališkojo dabar tik reikia sugalvoti trečią
imk trecia tiramisu ir bus kaip aps mane
visko gali būti, nes tiramisu skonis man irgi patinka o mano vyrui ( hmm, patinka jį taip vadinti) viskas kas su šokoladu patinka labiausiai
Na o as siandien uzsakiau torta "Mazojoje ragaineje". Tiesiai i ju kepykla nuejau Naugarduko 41. Uzsakiau dviauksti torta: 1 aukstas riesutinis - sokoladinis, 2 - jogurtinis. Gausis apie 3,5 kg po 21 Lt. Dar papildomai uzsakiau jogurtinius labai spalvingus pyragaicius po 1,20 Lt. Labai papuosia stala. Ne vieni sake, kad jie skanus , tai ir paemiau saldziam stalui.
Siaip... man ten labai patiko. Vadybininke labai faina, viska paaiskina, net nuveda parodo kaip atrodo tortas, paaiskina koki geriau, koks saknus...
Na vienas darbelis jau nukrito nuo galvos... Fuuu
Siaip... man ten labai patiko. Vadybininke labai faina, viska paaiskina, net nuveda parodo kaip atrodo tortas, paaiskina koki geriau, koks saknus...
Na vienas darbelis jau nukrito nuo galvos... Fuuu
O mes jau rytoj valgysim savo avangardinį torčiuką ir visus kitus pribambasus
O šiandien bus tortadienio linxmybės
O šiandien bus tortadienio linxmybės
Su tortadieniu, Alonda
Na, Ajonda, Tau visai neblogai - siandien gimtadienis, rytoj vestuves, tik spek svesti
vat nuvaziavom siandien i kavine, kur svesim vestuves, tai paklausem, kokio dydzio torto reik. Na, jie vestuviu mate, tikrai turi zinoti. Tai seimininke pasake, kad reikia po 100g vienam zmogui. Mes taip ir skaiciavome. Sake, kad vieno 4kg torto, sakocio ir svocios karvojaus (kas tas per daiktas?) tikrai uzteks. Tai dabar galvojam, kur reiks deti 2 likusius tortus bet juk bus antra diena, suvalgysim tikrai
QUOTE (Isila @ 2004 07 09, 11:19) |
vat nuvaziavom siandien i kavine, kur svesim vestuves, tai paklausem, kokio dydzio torto reik. Na, jie vestuviu mate, tikrai turi zinoti. Tai seimininke pasake, kad reikia po 100g vienam zmogui. Mes taip ir skaiciavome. Sake, kad vieno 4kg torto, sakocio ir svocios karvojaus (kas tas per daiktas?) tikrai uzteks. Tai dabar galvojam, kur reiks deti 2 likusius tortus bet juk bus antra diena, suvalgysim tikrai |
pas mane tortu buvo nemazai - mano tortas kazkur 4-5 kg (nebepamenu), dar kazkur trys tokie normalus tortai, trys sakociai didziuliai ir svocios karvojus - na irgi tortas, tik kad svocios... - paragavau tik savo torto, kitu net neregejau...
O visus kitus " suėdė" ir tau nedavė?
Ot skūpuoliai
Ot skūpuoliai
QUOTE (Alonda @ 2004 07 09, 13:31) |
O visus kitus " suėdė" ir tau nedavė? Ot skūpuoliai |
is tikro, tai kai visi valge, tai as net paziuret i juos nenorejau... ne tas rupejo... o torta savo pjoviau antra diena, tai ir paragavau... o antra diena, tai jau dzin
bet rimtai, saldumynai tai suejo... aisku, dar biski ir isdalinom isvaziuojant porom... bet visumoj, tai neliko nieko