Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai ir kiti saldumynai

Ačiū, Isila, aš pagal jų aprašymus apie kiekvieną perskaičiusi irgi apsisprendžiau dėl juodojo miško ir karališkojo thumbup.gif dabar tik reikia sugalvoti trečią biggrin.gif
Atsakyti
imk trecia tiramisu ir bus kaip aps mane clap.gif
Atsakyti
clap.gif visko gali būti, nes tiramisu skonis man irgi patinka smile.gif o mano vyrui ( hmm, patinka jį taip vadinti) wub.gif viskas kas su šokoladu patinka labiausiai tongue.gif
Atsakyti
Sakykit, o BIJOLA jogurtinius lengvucius tortus gamina?
Atsakyti
Na o as siandien uzsakiau torta "Mazojoje ragaineje". Tiesiai i ju kepykla nuejau smile.gif Naugarduko 41. Uzsakiau dviauksti torta: 1 aukstas riesutinis - sokoladinis, 2 - jogurtinis. Gausis apie 3,5 kg po 21 Lt. Dar papildomai uzsakiau jogurtinius labai spalvingus pyragaicius po 1,20 Lt. Labai papuosia stala. Ne vieni sake, kad jie thumbup.gif skanus , tai ir paemiau saldziam stalui.
Siaip... man ten labai patiko. Vadybininke labai faina, viska paaiskina, net nuveda parodo kaip atrodo tortas, paaiskina koki geriau, koks saknus... biggrin.gif
Na vienas darbelis jau nukrito nuo galvos... Fuuu laugh.gif biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
O mes jau rytoj valgysim savo avangardinį torčiuką ir visus kitus pribambasus tongue.gif

O šiandien bus tortadienio linxmybės tongue.gif heart.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alonda: 09 liepos 2004 - 04:33
Su tortadieniu, Alonda thumbup.gif happybday.gif
Atsakyti
Na, Ajonda, Tau visai neblogai - siandien gimtadienis, rytoj vestuves, tik spek svesti laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
vat nuvaziavom siandien i kavine, kur svesim vestuves, tai paklausem, kokio dydzio torto reik. Na, jie vestuviu mate, tikrai turi zinoti. Tai seimininke pasake, kad reikia po 100g vienam zmogui. Mes taip ir skaiciavome. Sake, kad vieno 4kg torto, sakocio ir svocios karvojaus (kas tas per daiktas?) tikrai uzteks. Tai dabar galvojam, kur reiks deti 2 likusius tortus rolleyes.gif bet juk bus antra diena, suvalgysim tikrai wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Isila @ 2004 07 09, 11:19)
vat nuvaziavom siandien i kavine, kur svesim vestuves, tai paklausem, kokio dydzio torto reik. Na, jie vestuviu mate, tikrai turi zinoti. Tai seimininke pasake, kad reikia po 100g vienam zmogui. Mes taip ir skaiciavome. Sake, kad vieno 4kg torto, sakocio ir svocios karvojaus (kas tas per daiktas?) tikrai uzteks. Tai dabar galvojam, kur reiks deti 2 likusius tortus rolleyes.gif bet juk bus antra diena, suvalgysim tikrai wink.gif

pas mane tortu buvo nemazai - mano tortas kazkur 4-5 kg (nebepamenu), dar kazkur trys tokie normalus tortai, trys sakociai didziuliai ir svocios karvojus - na irgi tortas, tik kad svocios... biggrin.gif - paragavau tik savo torto, kitu net neregejau...smile.gif
Atsakyti
O visus kitus " suėdė" ir tau nedavė?
Ot skūpuoliai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (Alonda @ 2004 07 09, 13:31)
O visus kitus " suėdė" ir tau nedavė?
Ot skūpuoliai tongue.gif

is tikro, tai kai visi valge, tai as net paziuret i juos nenorejau... ne tas rupejo... wink.gif o torta savo pjoviau antra diena, tai ir paragavau... thumbup.gif o antra diena, tai jau dzin wink.gif
bet rimtai, saldumynai tai suejo... wink.gif aisku, dar biski ir isdalinom isvaziuojant porom... bet visumoj, tai neliko nieko
Atsakyti