QUOTE (Rrina @ 2004 07 08, 12:29) |
Bijola Kaune yra prie dabartines parduotuves "pigiau grybo", kur priešais turgelį (kitoj kovo 11-osios gt. pusej), praejus parduotuves pastatą pro dešinę pusę, pamatysi iškaba yra nedidelė. |
O Vilniuje bijolos filialo nera???? Nes man tai Vilniuje reiketu...
oi sorry sypsenaa, pasirodė kad tu iš Kauno Vilniuje atrodo Iki parduotuvėje kur priešais senukus galima užsisakyti (fabijoniškiu 2A ?) ... dabar jau abejoju ar butent ten bijola yra, prieš tas vestuves visai atminties praradimai prasideda
QUOTE (Sypsenaa @ 2004 07 08, 11:38) |
O Vilniuje bijolos filialo nera???? Nes man tai Vilniuje reiketu... |
Fabijoniskiu 2
ir dar prie stoties yra, bet adreso nepasakysiu dabar
va sypsenaa, prašom, radau
BIJOLA, UAB, Vilniaus filialas
Telefonas: (5) 2387213
Adrese: Fabijoniskiu g. 2, 2010 Vilnius,
Telefonas: (5) 2387213
Adrese: Fabijoniskiu g. 2, 2010 Vilnius,
radau Pylimo 33
ir dar
Telefonas: (5) 2627798
Adrese: Pylimo g. 33, 2001 Vilnius,
Telefonas: (5) 2627798
Adrese: Pylimo g. 33, 2001 Vilnius,
Oi, aciu brangiosios!!!!!!!!! Jus nuostabios!!!!! Ka as be jusu nuorodu ir patarimu daryciau... Kaip tik netoli fabijoniskiu gyvenu, tai reiks kuria diena ten nulekti ir apsisniukstineti.
QUOTE (Sypsenaa @ 2004 07 08, 11:51) |
Kaip tik netoli fabijoniskiu gyvenu, tai reiks kuria diena ten nulekti ir apsisniukstineti. |
nu va kaip pasiseke
o tortai ten tikrai skanus.
Sypsenaa, nėr už ką Aš jau buvau pasižiūrėti toje IKI, nors pati aišku, užsisakinėsiu Kaune. Tortukai atrodo neblogai, tik neragavau, bet pasitikiu rekomendavusiomis forumietėmis
Ir dar kas ieško Bijolos Kaune:
Telefonas: (37) 314170
Adrese: Kovo 11-osios g. 67A, 3042 Kaunas,
Ir dar kas ieško Bijolos Kaune:
Telefonas: (37) 314170
Adrese: Kovo 11-osios g. 67A, 3042 Kaunas,
na va, rodos visos valgysim tos pacios firmos tortukus as tai daznai valgau tortukus is tos firmos. jau tiramisu pas juos.. mmm.. niam niam uzsisakem toki 2 kg vetuvem. o kitas bus juodasis miskas ir karaliskas. apatinis tortukas miskas, o virsutinis karaliskas. net seile tista
Isila, jei jau dažnai valgai, koki dar rekomenduotum ? o gal kurio nors kaip tik ne ?
ju tiramisu man tikras skanumelis. sita dazniausiai ir kemsu . dar labai geras yra paryziete. siaip sokoladiniai visi ju neblogi. nors, tiesa sakant, jie visi skanus, priklauso nuo to, ka megsti. vat tik vienas ju morenginis man enpatiko, tik nepamenu kuris