Karstu oru del jurginu reiketu buti atsargioms - jie laikomi lepia gele, be vandens greitai nuleidzia galvutes. Pries juos rinkdamosi siulau pasitikrinti - nusipirkti is ten is kur planuojate juos pirkti (is bobuciu turgelyje ar is geliu bazes ar parduotuves) ir palaikyti kuri laika vazeleje be vandens. Jei atlaikys tiek laiko kiek jums reikia, tada puiku, galite rinktis juos
Burbuliai irgi panasaus jautrumo geles, todel juos geriau pamaisyti su atsparesnemis gelemis, tarp kuriu ju galvutes patogiai isitvirtins
Puokstele is baltu gvazdiku grazi, be to ji atspari karsciui, gvazdikas patvari gele, o ir spalvine gama galima sukurti labai placia!
Idedu keleta foto su burbuliais :
QUOTE(pim @ 2010 08 07, 14:40)
O aš kuo toliau, tuo labiau noriu šios, jau ne kartą rodytos Gal žinot koks popierius čia ir ar sunku ją taip paruošti?
Jeigu jusu suknele balta bus ir gvazdikai balti nuotraukose geliu visai nesimatys
Papildyta:
QUOTE(mmmune @ 2010 08 04, 15:00)
Pamerkite jas į rašalu nudažytą vandenį, esmė, kad gėlės dar būtų nemerktos, tuomet jos mikdamos pritraukia į save vandenį. Ar hortenzija nusidažys - negaliu garantuoti, bet chrizantemos taip ir dažomos. Pamėginkite tiesiog
Su rašalu tai tikrai nedažomos, yra spec. milteliai is kuriu daromas tirpalas ir dedamos vandenyne nemirkytos chrizantemos.
QUOTE(Redi @ 2010 08 07, 23:18)
Jeigu jusu suknele balta bus ir gvazdikai balti nuotraukose geliu visai nesimatys
ot ir matysis nes mano puokste buvo baltu geliu ir suknele balta, tai viskas kuo puikiausiai matosi
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 08 08, 14:22)
ot ir matysis nes mano puokste buvo baltu geliu ir suknele balta, tai viskas kuo puikiausiai matosi
matos kuo puikiausiai va radau kompe nuotraukytė, matos kuo puikiausiai
QUOTE(karoliukas*s @ 2010 08 08, 16:03)
lb geras pavyzdys
QUOTE(pim @ 2010 08 08, 16:20)
1 tai tokia visai nematyta o 40 nuostabi myliu rozes
Patarimas po vestuviu: pirmiausia pasiklauskite salone ar geliu pard, ar turi tokiu geliu, kaip randate internete. Nes as pati kai ieskojau po bazes geliu, lb nedaug radau, kuriu norejau.
QUOTE(pim @ 2010 08 08, 13:20)
Labai daug graziu puoksciu yra.