o geltonu gvazdiku buna?
QUOTE(Alinutia @ 2010 07 28, 10:04)
O kaip manot gražus derinukas išeitų iš rožinių,rūžavų rožių ir baltų gvazdikų?
Tikrai gražu, tokiomis gėlėmis kaip tik dariau dekorą Botanikos sodo ir auto vienai nuotakai, žiūrėjosi gražiai
Šiaip, kad būtų ramiau, tai pabandykite pasidėlioti tokias gėlytes kokioje parduotuvėje ar turguje Tada matysite patinka Jums taip ar ne
QUOTE(mmmune @ 2010 07 28, 10:32)
Tikrai gražu, tokiomis gėlėmis kaip tik dariau dekorą Botanikos sodo ir auto vienai nuotakai, žiūrėjosi gražiai
Šiaip, kad būtų ramiau, tai pabandykite pasidėlioti tokias gėlytes kokioje parduotuvėje ar turguje Tada matysite patinka Jums taip ar ne
Ačiū
As siandien uzsisakiau geles, tik neklauskite manes kokias, tikrai nepasakysiu nes geliu atzvilgiu esu visiskai zalia kainyte 145Lt.
QUOTE(naujokas998 @ 2010 07 28, 15:18)
As siandien uzsisakiau geles, tik neklauskite manes kokias, tikrai nepasakysiu nes geliu atzvilgiu esu visiskai zalia kainyte 145Lt.
oho, kaip idomu
nes as irgi zalia, bet tu geliu pavadinimus is kuriu dare puokstes tai isiminiau kai sake floriste
QUOTE(Chicolita @ 2010 07 28, 09:14)
su ryskesniais jauciu nlb jau reikalai..as galvoju imt gvazdikus kelias kalijas roziu didesniu mazesniu ir jurginu gal viskas nuo baltos iki ivairiu spalvu geltonos arba viskas geltona ivairiu atslapviu...reiks kaip minejo kur pasibandyt pasidelioti kaip vaizdas atrodo
Čia mano svajonių puokstė Kaži čia maišytos mėlynos hortenzijos su baltom, ar čia tokia veislė?
Dabar mąstau kokias daryti puokštelės liudininkei ir pamergytėm, kad derėtų??
QUOTE(Vėjubė @ 2010 07 29, 12:55)
Čia mano svajonių puokstė Kaži čia maišytos mėlynos hortenzijos su baltom, ar čia tokia veislė?
Sakyciau kad maisytos
QUOTE(Vėjubė @ 2010 07 29, 12:55)
Čia dėtos dvi skirtingų spalvų hortenzijos ir papildomai dekoruota Stephanotis žiedeliais
Pulkui taip pat naudokite hortenzijas, galite ir tų pačių spalvų, tik kažkurią konkrečiai, pvz, baltas, arba dar ir rausvas įnešti, nežinau kaip kas pas Jus ten suplanuota ir suderinta