Vat aš irgi galvoju, kad kardeliai turėtų labai gražiai žiūrėtis, tik klausimas kaip jie laikosi
Netyčia radau ornitogalu ir kalijų derinuką nelabai matosi, bet gal ką įžiūrėsit kam ten reikėjo šio derinuko
Įdomu kas čia per gėlės irgi tokios visai nieko panašu į narcizus
QUOTE(Alinutia @ 2010 07 22, 09:06)
Gal kas žino kokios gėlės būna "eksplotuojamos" rugsėjį?
Mane irgi domina labiausiai violetinės, rožinės
Kam įdomu ramunės, tai aš turėjau jų puokštę. Nežinau ar vis dar tai aktualu... Įkeliu nuotrauką, deja dar kol kas neturiu pagrindinių foto, tai kokybė prastoka. Laikėsi man jos labai neblogai, nors ir buvo karšta. Manau įtakos tam turėjo ir puokštės forma, nes jos vienos kitas palaikė ir neleido svirti, todėl vaizdas iki vakaro beveik visai nepasikeitė. Po visokių važinėjimųsi visą dieną buvo kiek apkeipę keli žiedeliai, bet įmerkus į vandenį atsigavo.
[quote=*monikute*,2010 07 22, 08:53]
Vat aš irgi galvoju, kad kardeliai turėtų labai gražiai žiūrėtis, tik klausimas kaip jie laikosi
Reiks pabandyti AČIŪ
Reiks pabandyti AČIŪ
Labai fainos kardeliu puokstes ypac ta paskutine Mano sese per vestuves turejo kardelius,bet ne tokia ispudinga puokste..o tiesiog 5 kardeliu sakeles suristos baltu kaspinu.Nors ir ne super ypatinga kompozicija,bet atrode graziai. O ir issilaike visai gerai iki vakaro..
Papildyta:
Is lietuvisku geliu rugsejui butu kardeliai, jurginai, astros..bet gal nelabai sventiskos jos,nebent kardeliai.. Roziu, gerberu, leliju, kaliju, gvazdiku ir chrizantemu tikrai bus.. Dar manau saulegrazos tiktu i sita sarasa,nes spalio men giminaite tikrai gavo saulegrazu..
Papildyta:
QUOTE(Alinutia @ 2010 07 22, 11:06)
Gal kas žino kokios gėlės būna "eksplotuojamos" rugsėjį?
Is lietuvisku geliu rugsejui butu kardeliai, jurginai, astros..bet gal nelabai sventiskos jos,nebent kardeliai.. Roziu, gerberu, leliju, kaliju, gvazdiku ir chrizantemu tikrai bus.. Dar manau saulegrazos tiktu i sita sarasa,nes spalio men giminaite tikrai gavo saulegrazu..
dekui wfr ir monikutei ...
kokios mielos kardeliu puokstytes
kokios mielos kardeliu puokstytes
QUOTE(zabankstis @ 2010 07 22, 10:59)
jatau kokia didele bent jau is foto taip atrodo
Paprastai rištos kardelių puokštės stovi visai neblogai, bet formuotos iš nuskabytų žiedų tai nelabai kaip.....
QUOTE(mmmune @ 2010 07 22, 20:30)
Paprastai rištos kardelių puokštės stovi visai neblogai, bet formuotos iš nuskabytų žiedų tai nelabai kaip.....
Dekui O kaip laikytusi kardelio ziedas plaukuose? Geliu salone mane tikino, kad issilaikys
QUOTE(ignek @ 2010 07 23, 14:07)
Dekui O kaip laikytusi kardelio ziedas plaukuose? Geliu salone mane tikino, kad issilaikys
mmm...per tokius karščius suabejočiau ar labai jau ilgai jis išsilaikys... turėkite dėl visa ko pakeitimui dar vieną, jei ką, kad pasikeistumėte prieš grįžtant į šventės vietą