Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Anilum @ 2010 06 07, 18:24)
as ir kaip tik ieskau atsiliepimu apie ramunes, visada svajojau, kad vestuviu puokste bus tik is ju. kiek zinau lauko ramunes labai lepios

Siandien drauge vestuvems uzsisake baltu ramuniu puokste, tik jas maisys su rozemis.. Idomu kaip atrodys.. Kai vestuves atsoks parasysiu kaip ramunes ''atlaike'' diena biggrin.gif Gal ir foto pavyks cia ikelti jei gausiu.
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 07 20, 09:10)
Man regis, kad ryte atiduoda gėles  smile.gif

Merginos, kaip galvojate ar derėtų kartu dideli balti gvazdikai, baltos rožės, balti anemonai ir smulkūs violetinių atspalvių gvazdikai  blush2.gif ?

Labai ilgai galvojau, kokios puokštės noriu, o kai sugalvojau kokios, tai  pasirodo tokių gėlių rugpjūčio gale nėra  unsure.gif  nei vėdrynų, nei bijūnų  verysad.gif

Savo svajonių puokštę įsivaizdavau štai tokią, bet dėja...

Tai galvoju su mano aukščiau išvardintomis gėlytėmis gal bent panašus vaizdas bus, tik aš asmeniškai noriu ne rausvo atspalvio, o violetinio  blush2.gif

labai grazi puokstele tikrai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretoootia @ 2010 07 20, 11:12)
I man atrodo, kad si puokste visai graziai turetu atrodyti nuotakos rankose  smile.gif

is balionu lotuliukas.gif original and crazy
Atsakyti
sveikutes

jusu nuomone ar deretu tarpusavyje kalijos ir ornithogalai (ornithogalai)...nusiziurejau fainute kaliju puokstyte http://www.baltossva...e15264e680f.jpg bet kadangi i plaukus galvoju deti ornithogalu ziedelius, tai juos reikia kazkaip ikomponuoti i kaliju puokstyte...kaip manote apie tai, jog ornithogalai viduriukyje, o aplink tvarkingai sudelioti kalijas - vizualiai gautusi vieno ziedo puokste...ar nesamone?... blush2.gif
Atsakyti
O man labai reiketu kazko rudo.. rolleyes.gif Nes batus is sampano spalvos, derancios prie visos aprangos, pakeiciau i kitus, keliu rudu atspalviu pamaisyti.. Net nezinau ka galima prie ju derint..tik geles..Suprantu, kad rudu geliu nera, jei butu rugpjutis, tai labai noreciau rugiu, ristu su rudu kaspinu, bet jie dar nesubrende, zali..prisipjoviau as ju, dziovinu ant saules, bet balsta, visai netiks.. schmoll.gif Tai gal yra kazkokiu zoliu, ar kokiu sausuoliu rudu, kas galetu tikti...? g.gif Gal kas turi kokiu minciu? ax.gif 4u.gif
Reikia jau siam sestadieniui... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jollysiup: 21 liepos 2010 - 00:14
QUOTE(inspiron @ 2010 07 21, 01:26)
sveikutes

jusu nuomone ar deretu tarpusavyje kalijos ir ornithogalai (ornithogalai)...nusiziurejau fainute kaliju puokstyte http://www.baltossva...e15264e680f.jpg bet kadangi i plaukus galvoju deti ornithogalu ziedelius, tai juos reikia kazkaip ikomponuoti i kaliju puokstyte...kaip manote apie tai, jog ornithogalai viduriukyje, o aplink tvarkingai sudelioti kalijas - vizualiai gautusi vieno ziedo puokste...ar nesamone?... blush2.gif

Manau deres sios geles thumbup.gif Bandyk pasitarti su floriste kaip graziau atrodytu, ar ornitogalai viduryje ar pamaisyti visoje puoksteje.. Bandziau paieskoti kaliju ir ornitogalu puoksciu, kazka panasaus paziurek cia http://www.google.lt.../...&tbs=isch:1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wfr: 21 liepos 2010 - 13:56
Jollysiup ---> paieskok rudu kaliju mirksiukas.gif kazkur vestuviu temoje maciau puokste su rudomis.. O rugiu ar kitokiu grudu varpu manau rastum pirkti parduotuveje kur buna dirbtiniu geliu ir visokiu kitu grazumynu dekoracijoms..
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilva: 21 liepos 2010 - 21:37
QUOTE(Jollysiup @ 2010 07 21, 00:13)
O man labai reiketu kazko rudo.. rolleyes.gif

Nežinau visai koks jūsų skonis, bet įkeliu tokią šiek tiek "šluotą", bet man gražiai ji atrodo blush2.gif Kokios ten gėlės pakomentuoti negaliu, bet čia gal atsiras nusimanančių ax.gif
user posted image
Atsakyti
labai norejau rožiniu kaliju wub.gif ir gavau, man paprastume grožis, labai džiaugiuosi wub.gif
Atsakyti
Kokios gražios puokštės ax.gif
Gal kas pasiūlys iš kardelių puokščių? mirksiukas.gif
Atsakyti