Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

Gal kas darot puokstes Klaipedoj? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chicolita @ 2010 07 04, 19:36)
Mano vestuvine puokstyte  biggrin.gif  mmmunes darbas  4u.gif

Nerealiai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nefertari.Lina @ 2010 07 07, 21:33)
Sveikutes,
Prasau jusu patarimo kokia puokste geriau issirinkti nesciajai nuotakai?
Ar paprastai suristas kalijas ar apvalesne is baltu roziu, freziju ir eustomu bet su ilgais kotais? Kuri puokste labai neisryskintu pilvuko ir kuri labiau tiktu kad dabr labiau nestorintu...  ax.gif

http://public.fotki....liukaz/puokste/

blink.gif :blink:Atsipraau uz komentara, bet koks skirtumas ar nuotaka laukiasi ar ne? Juk puokste ne vietoj sukneles. Jis tik kaip papuosalas viso ansamblio, ir kaip ji gali isryskini ar maskuoti pilvuka? blink.gif Juk nesidarysite puokstes vainiko dydzio, kad uzdengti save ir kad nesimatytu pilvukas.
Manau keistas sis klausimas buvo.
Siulyciau issirinkti gelytes, kurios jums mielos ir grazios ir is ju pasidaryti puokste. Jums ta diena puokste teiks dziaugsmo, o pilvuko ir geliu derinys maziausiai berupes mirksiukas.gif 4u.gif Prasau nesupykti uz nuomone rolleyes.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

norejau paklausti, gal kuri turejote arba turesi puokste is anemonu? wub.gif gal zinote kur ju butu galima gauti ir kiek kainuoja? ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gerb.Indre @ 2010 07 08, 20:48)
sveikutes  4u.gif

norejau paklausti, gal kuri turejote arba turesi puokste is anemonu?  wub.gif gal zinote kur ju butu galima gauti ir kiek kainuoja?  ax.gif

user posted image

balta puokstele kokia faina mmmm...
Papildyta:
QUOTE(<Juru Tigre> @ 2010 07 08, 16:22)
blink.gif  :blink:Atsipraau uz komentara, bet koks skirtumas ar nuotaka laukiasi ar ne? Juk puokste ne vietoj sukneles. Jis tik kaip papuosalas viso ansamblio, ir kaip ji gali isryskini ar maskuoti pilvuka? blink.gif Juk nesidarysite puokstes vainiko dydzio, kad uzdengti save ir kad nesimatytu pilvukas.
Manau keistas sis klausimas buvo.
Siulyciau issirinkti gelytes, kurios jums mielos ir grazios ir is ju pasidaryti puokste. Jums ta diena puokste teiks dziaugsmo, o pilvuko ir geliu derinys maziausiai berupes  mirksiukas.gif  4u.gif Prasau nesupykti uz nuomone rolleyes.gif

As rinkciausi kokia nediduke puokstyte
smile.gif Beje labai graziai atrodo puokstele is "gipso" .Imti vien tik "gipsa" ir aplinkui organza deti ir suristi silkiniu kaspinu.Labai graziai atrodo:)
Atsakyti
Maniske tai bus tik is kaliju ax.gif , nes as tokios noriu, ir pasidarysiu pati, nors visi labai atkalbineja. Bet tokia, kokios as ja isivaizduoju niekas kitas man nepadarys. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jolli513 @ 2010 07 09, 21:35)
Maniske tai bus tik is kaliju ax.gif , nes as tokios noriu, ir pasidarysiu pati, nors visi labai atkalbineja. Bet tokia, kokios as ja isivaizduoju niekas kitas man nepadarys. tongue.gif

O čia baisiai įdomu kokią? Aš irgi noriu vien iš kalijų ir galvojau pati darytis, bet kažkaip vis labiau abejoju savo sugebėjimais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olita @ 2010 07 10, 10:14)
O čia baisiai įdomu kokią? Aš irgi noriu vien iš kalijų ir galvojau pati darytis, bet kažkaip vis labiau abejoju savo sugebėjimais  g.gif

Na as tai apsidraudziau ir pasibandziau blush2.gif taip jau gavosi, kad gavau gera pluosta "padevetu" geliu ir pasiziurejau ka is ju galiu pasidaryti. Beto ideja as tuiriu jau seniai, puosiu as ja tikru cekisku kristolu, kuris yra likes dar nuo mociutes karoliu, tai tiem karoliukam, kokie 80 metuku rolleyes.gif Nuo rytdienos lieka du menesiai iki mano dienos, paskui butinai imesiu nuotrauka kas ten man gavosi. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Chicolita @ 2010 07 04, 18:36)
Mano vestuvine puokstyte  biggrin.gif  mmmunes darbas  4u.gif

user posted image

Kaip vadinasi tos baltos gėlytės (ne bijūnai)? ax.gif
Atsakyti
ten balti vedrynai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_ @ 2010 07 10, 22:49)
Kaip vadinasi tos baltos gėlytės (ne bijūnai)?  ax.gif

Vėdrynai ir smulkiažiedžiai gvazdikai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(secret_lover_ @ 2010 07 02, 17:21)

Nepaprastai graži. Kopijuoju į favorites wub.gif
Atsakyti