QUOTE(Vaivulka7 @ 2010 06 27, 22:54)
mmmune, kokie Jusu, kaip profesionales, butu patarimai del hortenziju laikymo diena pries vestuves ir vestuviu diena? Galvoju teipuoti ziedus, kolbos(mikrafono) nedeti. Man stovi puikiai namie pamerktos, o floristei sake kiek gauna, tiek mirsta... turguje labai karsta, tai sake leipsta...
Oi merginos atsargiai Jūs su tomis hortenzijomis... sunku man ką nors ir prognozuoti....va savaitgalį tuokėsi mano draugė..visas patalpos dekoras buvo darytas su hortenzijomis, jos buvo kiekviena įdėta į kapsulę su vandeniu, tačiau dienos eigoje vis vien leipo, dėl saulės, vėjo, išgaravo ir vanduo iš kapsulių
O vat liudininkės puokštė buvo taip pat iš hortenzijų, tai kiek teko matyti sveikinant draugę, puokštė laikėsi kuo puikiausiai....
Stalų dekorui padarytose puokštėse šiandien nuvažiavus susirinkti vazų taip pat mačiau, kad hortenzijos pavytę, nors puokštės buvo padarytos į oazę.
paprastas patarimas, jeigu galite apsieiti be hortenzijų taip ir darykite, nes karšta diena labai jau neigiamą poveikį joms turi
Jeigu oras vesus, tuomet manu viskas būtų ok