Apie gvazdikus kas kaip nepagalvojau, bet jei dideles galvos tikrais turetu graziai atrodyt reiks su floriste aptarti. Aciu Allur Ytariu kad kaina kandziotusi tu nelietuvisku Bijunu
aga, tikrai garzios puokstytes niu ka, as jau ir savo issirinkau ir vakar uzsisakiau, sake kainuos apie 100 man (aisku truputi kazkas kis, nes mano vestuves liepos 31, tai ziurint kokios geles bus tuo metu). taip norejau bijunu, rugiageliu ar raudonuju anemonu...bet ka padarysi, teks tenkintis kitkuo
Mmm...labai gražu,tikrai..ypač man ta pirmoji (švelniai rožinė) ir paskutinė balta. Net užsimaniau ir aš O gvazdikų visada turbūt galima gauti? Nes mano šventė pačiam rugpjūčio gale.
Mmm...labai gražu,tikrai..ypač man ta pirmoji (švelniai rožinė) ir paskutinė balta.
Net užsimaniau ir aš
O gvazdikų visada turbūt galima gauti? Nes mano šventė pačiam rugpjūčio gale.
aga, tikrai garzios puokstytes niu ka, as jau ir savo issirinkau ir vakar uzsisakiau, sake kainuos apie 100 man (aisku truputi kazkas kis, nes mano vestuves liepos 31, tai ziurint kokios geles bus tuo metu). taip norejau bijunu, rugiageliu ar raudonuju anemonu...bet ka padarysi, teks tenkintis kitkuo
Kažkada nete buvau aptikus.Dirbtiniai žiedlapiai,pakelis 2 ar 3 litai berods.. Tiksliai nepamenu. O ta pakuotė tai maždaug kaip sviesto pakelis dydžio.