sveikos mergaites, o as dar savo puokstes neissirinkau turiu i wordini varianta susidejus apie 20 puoksciu, bet vis neissirenku, o ir dar pagal kaian reikes ziureti, nes biudzetas tikrai ribotas Sakykit mielosios, gal galit brukstelt kokios mazdaug kainos svyruoja? (as suprantu, kad gali ir kelis tukstancius kainuot, jei bus specialiai gabenamos is kitos salies ), bet vistiek idomu, kiek Jums mazdaug viskas asteis
QUOTE(Bembis1 @ 2010 06 22, 16:33)
sveikos mergaites, o as dar savo puokstes neissirinkau turiu i wordini varianta susidejus apie 20 puoksciu, bet vis neissirenku, o ir dar pagal kaian reikes ziureti, nes biudzetas tikrai ribotas Sakykit mielosios, gal galit brukstelt kokios mazdaug kainos svyruoja? (as suprantu, kad gali ir kelis tukstancius kainuot, jei bus specialiai gabenamos is kitos salies ), bet vistiek idomu, kiek Jums mazdaug viskas asteis
Pernai metais mano orchideju puokstele kainavo 110lt
QUOTE(mmmune @ 2010 06 21, 20:06)
Visoms savo nutakoms sakau, kad skaičiai baltų gėlių nėra, vienintelės skaičiausiai baltos tai yra ramunines chrizantemos ir gvazdikai Visos kitos turi tam tikrą atspalvį, o rožės ypatingai - arba į šampaną arba į žalsvą, taip, kad prie suknytės manau tikrai puikiai derės
Reiks varyti i koki konarskio turgeli ir pasiziureti ir as tikiuosi, kad uz puokste nereiks moketi 100 Lt, nes man tai yra tam tikras svaistymasis pinigais
na va, as ir noreciau kakzaip iki 100 lt tilpti....kazkaip daugaiu man gaila aisku, jei pinigais lytu, tai uz grozi ir kokybe negaila butu p.s. ar as tokia viena ar ir kitos pasidare tikromis SKRUDZEMIS besiruosiant vestuvems?
QUOTE(Bembis1 @ 2010 06 23, 15:01)
na va, as ir noreciau kakzaip iki 100 lt tilpti....kazkaip daugaiu man gaila aisku, jei pinigais lytu, tai uz grozi ir kokybe negaila butu p.s. ar as tokia viena ar ir kitos pasidare tikromis SKRUDZEMIS besiruosiant vestuvems?
oj as kaip tik atvirksciai, man negaila, kad tik viskas butu grazu, kokybiska netaupysiu nei gelytem, svente viena karta, o laiko taupyti po to turesiu y valias sia diena leidziam sau su vyru viska nors aisku ir priklauso kiek esat susitare skirti vestuvems, mes susitarem tilpti i 40tukst.. o visur gi galimybes skirtingos.. jei netureciau pinigu tikrai stengciausi viska skaiciuoti ir minimaliai apsisukti
O as galvoju apie tokia puokste
QUOTE(Bembis1 @ 2010 06 23, 13:01)
nu jauciu mes panasios as jaunosios puosktei skyriau 60lt, jaunikiui 15 bet paskui uzsimaniau taures pasipuosti ir dar prireikes mazos puoksteles liudininkei... tai jau urbut virsinsiu 100 bet tikiuosi nesmarkiai
QUOTE(Bembis1 @ 2010 06 23, 12:01)
Mergaites, taigi svente tik kartaaa!!! ... paskui gailesites ir sakysit, o galejau geriau nepagaileti tam ar anam...
cia mano nuomone nepykit.. p.s. taupyti reikia einant y maxima..
QUOTE(Smilte24 @ 2010 06 23, 21:36)
Mergaites, taigi svente tik kartaaa!!! ... paskui gailesites ir sakysit, o galejau geriau nepagaileti tam ar anam...
mes pasitaupem, na galimybes buvo gan ribotos,bet pasistengus galima buvo sau leisti ir didesnes islaidas ir dabar vis pagrauzia kirminas
QUOTE(Smilte24 @ 2010 06 23, 20:36)
Nėra ko pykti, padiskutuoti smagu
Asmeniškai aš, perdaug netaupau. Bet kai kur tikrai nematau prasmės švaistyti pinigus Pavyzdžiui mes tuokiamės pilyje, kuri mums tikrai nemažai atsiėjo ir galėjom pigiau prasisukti, bet šiuo atveju nesinorėjo taupyti O kai kuriems dalykams išleidinėti pinigus man atrodo tiesiog kvaila Tarkim svečių knyga - jos tikrai ne pačios pigiausios, o ar kada tą knygą gyvenime išsitrauksi ir skaitysi tuos linkėjimus? Juk ir svečiai juos rašo dažniausiai nuo lapelio nurašydami, tai koks čia nuoširdumas
QUOTE(Smaile* @ 2010 06 24, 11:27)
Nėra ko pykti, padiskutuoti smagu
Asmeniškai aš, perdaug netaupau. Bet kai kur tikrai nematau prasmės švaistyti pinigus Pavyzdžiui mes tuokiamės pilyje, kuri mums tikrai nemažai atsiėjo ir galėjom pigiau prasisukti, bet šiuo atveju nesinorėjo taupyti O kai kuriems dalykams išleidinėti pinigus man atrodo tiesiog kvaila Tarkim svečių knyga - jos tikrai ne pačios pigiausios, o ar kada tą knygą gyvenime išsitrauksi ir skaitysi tuos linkėjimus? Juk ir svečiai juos rašo dažniausiai nuo lapelio nurašydami, tai koks čia nuoširdumas
teisingai pasakyta, as net apie tokius dalykus net negalvoju, sveciu knyga man tai tikrai nereikalinga , uzteks paziureti video kad artimiausi zmones su tavim buvo ...o linkejimai... hm...
tai isvada vistiek tokia kad kur reikia pinigu negailet, o ant tokiu dalyku net nesvaistyti