Tęskime diskusijas apie gėles Nuostabiai Dienai
Dalinkimės idėjomis, pavyzdžiais
Ypač laukiamos Nuotakos su savo nepakartojamomis puokštėmis - pasirodykite savo svajonės išsipildymus
Sena tema : http://www.supermama...?...585568&st=0
Cia gvazdikai, ane?
Labai graziai man jie Jei negausiu bijunu,bus mano pasirinkimas Nr2
QUOTE(kontraversija1 @ 2010 06 06, 21:24)
grazi si labai
Na jei pamerkimui tai frezijų nereikia tiek daug kiek nurodžiau, aš supratau, kad apie puokštę sau kalbate
Elementariam pamerkimui galite po pora šakų eustomų nuskainiojusi pamerkti ir dar kelis vėdrynus ar gvazdikus, kad ir kelias splavingas gerberas
Elementariam pamerkimui galite po pora šakų eustomų nuskainiojusi pamerkti ir dar kelis vėdrynus ar gvazdikus, kad ir kelias splavingas gerberas
Sveikos,
aš čia naujokė, bandysiu įsiliet į jūsų būrį
Savo puokštę planuoju daryti iš ramunių, tik bijau, kad jos gali labai greitai apvysti. Gal kuri esat su jom susidūrusi ir žinot ar mano baimė pagrįsta? Galvoju jei kotus suvyniosiu į kokį drėgną audinį, gal išsilaikys?
aš čia naujokė, bandysiu įsiliet į jūsų būrį
Savo puokštę planuoju daryti iš ramunių, tik bijau, kad jos gali labai greitai apvysti. Gal kuri esat su jom susidūrusi ir žinot ar mano baimė pagrįsta? Galvoju jei kotus suvyniosiu į kokį drėgną audinį, gal išsilaikys?
QUOTE(mmmune @ 2010 06 07, 11:05)
Na jei pamerkimui tai frezijų nereikia tiek daug kiek nurodžiau, aš supratau, kad apie puokštę sau kalbate
mmmune* patarkit ar prie ivory spalvos suknelės tiks baltų frezijų puokštė?Nuometas taip pat ivory spalvos. Labai svajoju apie frezijas, bet nesu tikra ar jos tiks ir ar dar jų bus rugpjūčio viduryje?
QUOTE(meduza21 @ 2010 06 07, 11:36)
mmmune* patarkit ar prie ivory spalvos suknelės tiks baltų frezijų puokštė?Nuometas taip pat ivory spalvos. Labai svajoju apie frezijas, bet nesu tikra ar jos tiks ir ar dar jų bus rugpjūčio viduryje?
mane floristė tikino, kad tokiu laiku frezijų bus.
o dėl tikimo.. na baltas nuometas ir baltos gėlės pabrėš suknios spalvą.. Tik nežinau ar geruoju, ar bloguoju (ar neatrodys per pilka)?
šita daili