Maniske tai uzminga be problemu. Anksciau buvau ipratinusi uzmigti salia, paguli salia jos, prisispaudi ir ji uzmiega patenkinta, tada nunesi i lovyte ir parpia sau, bet pastebejau kad po tokiu migdymu ji man daznai atsikelineti pradejo, pasikonsultavau su gydytoja, tai sake, kad geriau pratinti vaika uzmigti viena, nes mano atveju, ji prabunda ir nebemato salia mamos, tai ir jauciasi nesaugi, praranda saugumo jausma... Tai patare migdyti loveleje, leidziat paverkti, ka as ir padariau. Pirma vakara kosmaras buvo, verke gal kokia valanda. Leidziu paverkti kokias 5 minutes, kur ji lovyteje atsistodavo. Tada ieini i kambari, paguldai, paglostai, duodi ciulptuka, arbateles ir taip kokia valanda. Vaiko nerealiai gaila. bet kita vakara jau miegojo mergina pati, be jokiu cypimu. Tai dabar jau pas mus nusistovejusi rutina, atsiprausiam, apsivelkam pizama, dar pazaidziam, pasimyluojam, paguldau i lovyte, duodu pienelio ir iseinu is kambario. Ji begerdama pieneli uzminga pati... ateini, buteliuka paimi uzklostai ir parpia sau... bet yra kita problema... valgyt ji kelias kas 3 valandos. Nei arbatos, nei supavimai, nei ciultukas nepadeda, o tik pieno buteliukas
url=http://www.supermama.lt/liniuote/2vaikai/]
[/url]