QUOTE(kristinija @ 2007 09 02, 01:22)
Mamytes, noriu patarimo.
Skaitinejau skaitinejau bet neradau atsakymo i mano klausima. Mano mazute jau 5 dienas be isterisku klyksmu neuzmiega (tokios isteijos tik vakarais dantukai nedygsta, pilvuko nepucia). Jai 3,5 menesio. bandau nekreipti demesio. bandau ir is kambario iseit. bet niekas nepadeda kaip tik ant ranku paemimas ir pasupimas. tereikia 10 minuciu ir mazyle miega. sutinku kad gal negerai. bet sirdis plysta kai praeina 40 minuciu o ji klykia. tai nebeistveriu ir pasiemusi pripsiglaudziu. Rodos kad esu ziauri vaikui, jis nori silumos meiles, prisiglaudimo, o as to neduodu.
Taigi noriu paklausti ar yra gerai palikti klykiancia dukryte? tiek ilgai? juk isiverkus sunku nustoti.
na zinoma kad ji dar mazyte,vaikui reikia mamos silumos,o tokia maza tikrai nepripras as beveik iki 6 men supavau pries uzmiegant,bet man tai budavo toks malonumas ji prisiglaust,o dabar isvis neleidzia jo supuot,prisiglaust, tik lovoj salia uzmiega,o taip dar noretusi
beje mano mazylis taip pat nakti neramus,bet jokie buteliukai nepadeda,nes vos tik pabunda tai iskart stovi,ir be sansu atgal i lovyte paguldyt,tik pas save i lova,rods pdejuoja,vel uzmiega,vel iskeliu i lovyte,po kokiu 3-4 valandu vel tas pats
maziukas budamas ismiegodavo visa nakti... matyt gal tie nelemti dantukai trugdo