QUOTE(Tutikutė @ 2007 07 11, 09:03)
Manau tokiu temu yra daug, bet nepykit mamytes, kad pasikartosiu...Ateinant vakarui man negera pradeda darytis, nes zinau koks pragaras manes laukia...Vaikas uzmiega normaliai ir sakyciau lengvai apie 21-22val, pamiega iki
1-2val nakties ir prasideda koncertai...stojasi lovyteje ir rekia...klykia, nori ant ranku. O ant ranku tai ne siaip sau o tik staciom, pabandau atsisest ar atsigult vel isterika...Verkia be asaru, nieko neskauda, yra sotus, dantys daktare sake dar nelenda(turi tik 2 apatinius) niaurologai sake, kad sveikas, zozdiu jis taip mus terorizuoja ir iki kokiu 4 ryto...po to pamiega iki 8..ai dar tame tarpe pavalgo misinuko karteli.
Viska isbandem ir savo lovoje migdyti...nepavyko, ir lovytei sona nuemem pritraukem prie lovos, tai malesi po visa lova...ir pamaitint dar papildomai nakti ir vezime vezioti, tai kol vezioji tol gerai tik nustoju iskart rekia...
O jau ka kalbet apie visokius lasiukus, zolytes ir raminancias arbatytes...valerijono voneles, viburkolio zvakutes...jokio efekto...
Pasidalinkit patirtim ar taip buvo kam nors? Gal kokiu patarimu turit?
p.s. vaikas blogai miega nuo pat gimimo...
padekit prasau...
neturiu laiko visu postu skaityti, tai gal niekas dar to nepatare, ka as.
su mano mazium buvo panasiu cirku, kai pradejo ropot ir stovet. tai arba keturiom atsistodavo lovytej ir linguodavo bliaudamas, arba jau veliau isikabines i virbus bliaudavo. tada isigijau toki specialu miegmaisi kudikiui. ji galima prisegti prie lovytes krastu. vaikas nesimala po lova, greitai nurimsta ir uzmiega. po keliu dienu maniskis jau ir neprisegtas nusiramindavo - tapo iprociu. bet ir is pradziu atsegdavau, kai uzmigdavo. nezinau, ar lietuvoj tokiu miegmaisiu yra pirkti. rankytes islenda, kojytes - maiselyje, o sonuose pora metaliniu kilpeliu. dabar, kad ir nebeverkia nakti, tame maiselyje miega - jei nusiklosto, tai kojytes visada siltai. buna ir pasiltintu miegmaisiu, ziemai
tik stai pas mane kita beda. 9 menesiai, o iki siol dukart per nakti keliasi pienuko.