Sveikos, prisijungiau tik šiandien ir iškart puolu klausti...
Mano 3,5 mėn mažylis dieną niekaip nenori užmigti lovelėje. Vakare naktiniam miegui dar pavyksta "užspausti" ir miega po 8-9 val. Dieną vežimėlyje (lauke arba balkone) taip pat problemų nekyla: užmiega vos paguldytas ir miega po 2-3 val. Bet jeigu tik bandau migdyti lovelėje - ašarų pakalnė. Tenka migdyti ant rankų ir tada guldyti į lovelę. Bėda tik, kad pamiega trumpai - pusvalandį.
Gal kas susidūrė su panašia bėdele?
Sveika Leocanis
Maniskis mazius 3 men. ir labai myli savo levele. Aisku, buna ir "oziuku". Diena pakabinu zaisliuku karusele ar barskuti i ranka iduodu, tai bezaizdamas mazius ir uzmiega. Kai paguldau ir uzkloju, langa truputi daugiau pradarau ar kambari isvedinu, kad geriau miegotusi (aisku, proto ribose, kad mazius nesusaltu).
Sekmes migdant, pasidalink patirtim kaip seksis
Maniskis mazius 3 men. ir labai myli savo levele. Aisku, buna ir "oziuku". Diena pakabinu zaisliuku karusele ar barskuti i ranka iduodu, tai bezaizdamas mazius ir uzmiega. Kai paguldau ir uzkloju, langa truputi daugiau pradarau ar kambari isvedinu, kad geriau miegotusi (aisku, proto ribose, kad mazius nesusaltu).
Sekmes migdant, pasidalink patirtim kaip seksis
Na, kol nereikia miegoti, manasis irgi nieko prieš pažaisti lovelėje. Bėda, matyt, tai, kad jis judrus: rankom kojom mosuoja be perstojo, ypač - jei suirzęs - o suirzta kai nori miegelio. Ir ratas užburtas: nori miego, irzta, mosuoja rankom, neužmiega, dar labiau irzta, dar labiau mojuoja. Lauke, įvilktas į kombinezoną norom nenorom turi ramesni būti...
Problemos nebūtų, tik žiema ant nosies - nemigdysi gi vaiko prie -10 po dvi valandas lauke ar balkone...
Problemos nebūtų, tik žiema ant nosies - nemigdysi gi vaiko prie -10 po dvi valandas lauke ar balkone...
nieko sau bedeles man kad nors diena loveleje miegotu,o
mano princese isvis loveleje nei diena nei nakti nemiega
Nakti miega musu lovoje,o diena uzmiega tik ant ranku, o po to idedu ja i supama kedute,tai taip biski pamiega. O lovelej tai mums niekas neveikia, nei karusele nei migdukas
mano princese isvis loveleje nei diena nei nakti nemiega
Nakti miega musu lovoje,o diena uzmiega tik ant ranku, o po to idedu ja i supama kedute,tai taip biski pamiega. O lovelej tai mums niekas neveikia, nei karusele nei migdukas
Manasis irgi miegot lovytej atsisake - pamiegojo tik dvi dienas po grizimo is GN Nuo tada migdom vezimelyje, o nakti tai tenka ir savo lovoj pamigdyt po maitinimo, nes tik pajaucia, kad dedi i vezima - is karto dudos...
Bandziau jau mieganti i lovyte idet - jaucia rupuziokas, kad ne ta lova ir viskas
Bandziau jau mieganti i lovyte idet - jaucia rupuziokas, kad ne ta lova ir viskas
QUOTE(Leocanis @ 2006 11 15, 13:08)
Sveikos, prisijungiau tik šiandien ir iškart puolu klausti...
Mano 3,5 mėn mažylis dieną niekaip nenori užmigti lovelėje. Vakare naktiniam miegui dar pavyksta "užspausti" ir miega po 8-9 val. Dieną vežimėlyje (lauke arba balkone) taip pat problemų nekyla: užmiega vos paguldytas ir miega po 2-3 val. Bet jeigu tik bandau migdyti lovelėje - ašarų pakalnė. Tenka migdyti ant rankų ir tada guldyti į lovelę. Bėda tik, kad pamiega trumpai - pusvalandį.
niu as nematau labai cia dideles problemos. Maniske irgi nemiega diena jokioje lovoje nei savo, nei musu. Savo ji puikiai uzmiega, bet tik nakciai
O diena as ja migdau balkone ir miega 2 kart dienoj po 1-1.5 val ir tai yra gerai, nes dabar kai tokia didele, tai lauke ji nori visur dairytis, zvalgytis, tai pasivaikscioti einame su sedimu vezimu Tik va nezinau kaip ziema bus, nes namuose uzmigdyti be sansu Tai jei miega balkone, tai tegu ir miega...
Skaiciau, kad grynas oras vaikams laaaabai patinka, todel gal ir uzmiega greitai. Vis tierk namuose visokiu kvapu yra, nera gaivu ir pan Na bet cia tik mano nuomone.
Manoji taip pat diena nenori miegoti savo lovytėj, net jei miegančią paguldau beveik iškarto pabunda ir paleidžia dūdas Tai kol kas miegam auto kėdutėj kur prikrovėm pagalvių ir t.t. iki gulimos padėties Naktį miega lovytėj be jokių problemų
mes pries nakties miega suvyniojam vaika i jo kaldryte, kad butu silta ir nejaustu skirtumo i salta lovele paguldytas. Padarom tokia "bobute", panasiai kaip vystant tik ne taip stipriai, tada rankom ir kojom taip nemala ir greiciau nurimsta
Tiesa, geriau nepratint vaiko prie vezimelio ar supamos lovytes, nes po to i jokia kita nepaguldysit .
Tiesa, geriau nepratint vaiko prie vezimelio ar supamos lovytes, nes po to i jokia kita nepaguldysit .
QUOTE(LaVil @ 2006 11 16, 00:57)
mes pries nakties miega suvyniojam vaika i jo kaldryte, kad butu silta ir nejaustu skirtumo i salta lovele paguldytas. Padarom tokia "bobute", panasiai kaip vystant tik ne taip stipriai, tada rankom ir kojom taip nemala ir greiciau nurimsta
Na, šiandien ir mes, matyt, išmėginsim susiv susivystymą... Oi, jaučiu, bus triukšmo...
QUOTE(Leocanis @ 2006 11 16, 12:37)
Na, šiandien ir mes, matyt, išmėginsim susiv susivystymą... Oi, jaučiu, bus triukšmo...
Pabandykit panesiot kol nurims ir po to i lovyte paguldykit mes dar soskute duodam, kad nieko iki pilnos laimes netruktu
na mano pana jau 9men,bet diena miega visur,bet yra vienas ....bet.....jei paguldai uzsupus ant ranku i lovyte ismiegos tik koki pusvalandi...jei kur ant lovos ir salia salia sedziu ir skaitau ar ziuriu TV tai valanda kartais ilgiau,na bet jei atsigulu salia ir dvi ir tris kartais ismiega.....o kaip buvo tokio maziaus kaip tavo lelius,tai miegodavo tik vezime,o akti musu lovoje,bet kazkaip gal4men atprato kelis sykius pagyldziau paverke ir nakri miega tik lovytej....o diena sakiau kokie musu miegai