man ir taip budavo,bet pries kelis menesius atradau tokia gudrybe
visa diena jis zaidziasi,miega,o kai tik ateina 16valanda jis bandydavo uzmigti ir visa nakti nemiegodavo po keliu valandu miego,o tada...internete as perskaiciau kad reikia daryti tuos pacius veiksmus kas diena kad jis suprastu kad laikas mieguciu.bet vis tiek... As darydavau tuos veiksmus kartas po karto,bet kai jis uzmigdavo 16val,miego nakti man nebudavo.tada suradau jam tokia veikla kuria jis dievina,Dominyko atveju jis dievina kalbetis,kai ji kalbini,rodai zaisliukus,visur nesioji kad ziuretu.tai va.as pradejau daryti tokiu dalykus ir jis pradejo neuzmigdineti16val. ir pratemdavo iki22valandos,o vat tada visas nakties miegas GARANTUOTAS.
pabandykit,gal ir jums pasiseks
QUOTE(Erica22 @ 2006 09 30, 12:58)
mano mazylis 4 men.ir labai prastai miega naktimis,atrodo ir viskas gerai,sotus sausas,svarus,bet blogai miega
ausravait30
Mano suneliui jau 1m ir 1 menuo. Naktinis miegas lyg ir buvo susitvarkes. Nors ir labai velai uzmigdavo 23 - 24 val., taciau ismiegodavo iki pat puse desimt ryto be jokiu prabudimu naktimis. Dabar jau visas menuo man net po tris keturis kartus tenka keltis ir zinoma jauciuosi labai pavargusi, kai reikia keltis eiti i darba. Su vyru raminames, kad tai netrukus isdygsiantis iltiniai dantys jam ramybes neduoda, bet jau kaip menuo astunto dancio ir nesulaukiam. Pati nebezinau ka daryti. Tikiuosi, greit susitvarkys sunelio miegelis ir vel miegosime kietai ir saldziai.
Nelabai ka galiu tau patarti. Mano sunelis iki puses metu uzmigdavo apie 1-2 val. nakties, nes diena daug miegodavo. Taciau koluzmigdavo nakties miegeliu, tikrai prisikankindavom.Siek tiek veliau naktimis gerai miegodavo. Tik kai dygo dantys, tai po 3-4 kartus zadindavo. Tai dantenas patepdavom "Dentinox" tepaliuku ir vel uzmigdavo. Dabar sis tepaliukas nebepadeda.
Apsisarvuok kantrybe, viskas veliau susitvarkys.
Sveikutės, mamuliukės.
Mano mažiukė blogai miegojo tik ligoninėje, o grįžus namo, miega saldžiai saldžiai. Žino, kad namai. Buvo porą naktų, kai neramiai miegojo. Tai aš ją į savo lovą pasiimdavau. O tada jau ji su manimi ir tėtčiu kaip užmušta miegodavo.
Patarčiau porą kart pabandyti pasiimti naktį kartu į lovą, tuomet lelius jaučia tėvų šilumą, jam ramu ir gerai miega. Arba pabandyti reiktų šilčiau einant miegoti savo lelių užkloti, gal jam naktį šalta, todėl ir miegelis neramus.
Mano mažiukė blogai miegojo tik ligoninėje, o grįžus namo, miega saldžiai saldžiai. Žino, kad namai. Buvo porą naktų, kai neramiai miegojo. Tai aš ją į savo lovą pasiimdavau. O tada jau ji su manimi ir tėtčiu kaip užmušta miegodavo.
Patarčiau porą kart pabandyti pasiimti naktį kartu į lovą, tuomet lelius jaučia tėvų šilumą, jam ramu ir gerai miega. Arba pabandyti reiktų šilčiau einant miegoti savo lelių užkloti, gal jam naktį šalta, todėl ir miegelis neramus.
Sveikutės.
Mano pupytė : (5 mėn) dieną užmiega greitai. Bet vakare taip mane iškankina, kad jau nebežinau ką ir bedaryti. Bandžiau ir ant rankų supuoti, ir prie savęs gyldyti, ir dainas dainuoti - o gi nieko. Neina miegoti ir viskas. Vakare išsimaudom, pavalgom sočiai, 23 val. pradedam migdytis- o užmiega tik 24 ar 1 val.
Nežinau, kodėl taip yra, bet tikiuosi, kad ilgai taip nesitęs.
Mano pupytė : (5 mėn) dieną užmiega greitai. Bet vakare taip mane iškankina, kad jau nebežinau ką ir bedaryti. Bandžiau ir ant rankų supuoti, ir prie savęs gyldyti, ir dainas dainuoti - o gi nieko. Neina miegoti ir viskas. Vakare išsimaudom, pavalgom sočiai, 23 val. pradedam migdytis- o užmiega tik 24 ar 1 val.
QUOTE(verzak @ 2006 10 05, 16:48)
Sveikutės.
žinai manau...yra išeitis...NESISTENGT MIGDYTI...kankinti tol kol pati nulūš...isitikinau kad veikia...va jau beveik savaitė taip darau noriu...kad nakčiai užmigtū neanksčiau val...kad ryte ilgiau miegotų, nes atsikelia arba ir labas rytas tėveliai bendraukim jei ne
tai va bandau neleist miegot jam...tai ką manai...pats užmiega ir sėdėt kankintis nereik
beto sportas labai padeda...mankšta...iškart geriau...nes išvargusiam miegelis saldesnis...mano irgi po maudynių nelabai užmigdavo...
nežinau gal šitas gerumas laikinas bet....vis šis tas
Nu jo ,pas mus panasi bedele,mano panele ir miego issinorejus pradeda zysti,o veliau ir verkti,tai as ja greit i vezimeli ,duodu misinuko gerti,supu ir taip umigdau...Bet pergyvenu del ateities,juk ji dicke tai greitai i vezimeli nebetilps ir siaip kam tada ta lovyte as pirkau...Na nezinau ,nezinau ,kaip cia reikes suktis is sios padeties,nes man visi tie budai-ziurek kaip verkia ir nieko nedaryk kazkaip nepriimtini
Musu kleckas tai l. idomiai daro Iki 1,5men. migdeme ant ranku, nes pilvo diegliai buvo. Po to iki pat 5men. uzmigdavo pats, jeigu imdavau ant ranku kai noredavo miego tai l. supykdavo, l. nervindavosi. O stai jau 1,5men. migdau tik ant ranku, patikekit ir rankas pakerta, kai reikia ji smarkiai supti, o vyri jis visai neklauso. Ir as nebezinau ka daryti, kaip pripratinti ji vel pati uzmigti Jau visokiausiu budu isbandziau
neguoidžianti informacija: "Vaikai ir jaunuoliai, kurie turi įprotį eiti vėliau miegoti, o taip pat mažiau valandų skiria miegui, turi didesnę riziką į nutukimą, buvo paskelbta mokslinių tyrinėjimų apžvalgoje Londone.U.K. praėjusių metų studijos paskelbė, kad nepakankamas miegas kūdikiams, kurių amžius 30 mėnesių , turėjo įtakos jų nutukimui laikotarpyje iki 7 metų." (www.medik.lt)
Mūsiškei jau 9 mėnesiai, ir jai net ne tai kad nemiga, aš net nesuprantu kas jai yra, nes kai išmoko stotos, tai ir nebemiega žmoniškai. Įsikimba grotų lovytės, atsistoja (miegodama) ir dažniausiai nugriūna (nes juk miega! ) . Kartais miegodama pradeda ropoti po lovytę...... ir vaikšto kalba tamsoj kažką, atsitrenkia į grotas.... košmaras, gaila vaiko. Na, elgiasi mano kukulis kaip mažas lunatikas
Maniske nuo gimimo iki 4 men ismiegodavo su vienu atsikelimu.Nuo 4 men pradejo kelt kas valanda ir nezinia del ko,pasisakiau daktarei,ejom pas nervu daktare israse lengvu lasiuku,niekas nepadeda,dantu nematyt ir dabar dar.Zodziu jei taip patinka ir viskas Kankinuosi jau 3 men su jos pabludinimais o kas belieka? Laukiu geresniu laiku
QUOTE(verte @ 2006 10 23, 11:06)
neguoidžianti informacija: "Vaikai ir jaunuoliai, kurie turi įprotį eiti vėliau miegoti, o taip pat mažiau valandų skiria miegui, turi didesnę riziką į nutukimą, buvo paskelbta mokslinių tyrinėjimų apžvalgoje Londone.U.K. praėjusių metų studijos paskelbė, kad nepakankamas miegas kūdikiams, kurių amžius 30 mėnesių , turėjo įtakos jų nutukimui laikotarpyje iki 7 metų." (www.medik.lt)
Cia rimtai Maniske eina miegoti tarp 2-3h.nakties,nakti,aisku dare keliojasi,o siaip tai keliasi apie pietus-12h.Mano pacios kunas linkes i nutukima,tai labai nesistebeciau,bet siaip tai iki nestumo kuda buvau...QUOTE(verzak @ 2006 10 05, 16:25)
Sveikutės, mamuliukės.
Zinai iki metu laiko mano sunelis labai ramiai miegojo neskaitant tu neramiu naktu kai dygo dantys. Taciau jau trys savaites kai mano sunelis (jam 1 m. 2 men.) viena karta atsibunda per nakti ir mes ji nesames miegoti kartu. Manau tai jau pripratimas ir vaikas to tiesiog reikalauja. Labai noreciau, kad ir vel visa nakti ismiegotu savo lovyteje, bet nezinau kaip atpratinti miegoti su mumis.