Įkraunama...
Įkraunama...

miego problemos

QUOTE(Isila @ 2006 08 27, 10:16)
Pažiūrėk, gal per karšta, per šalta, kambarį gerai išvėdink.

sita jau ziuri. ir kambarys nuolat vedinamas. na, isivaizduoju kad kantrybes reiks verysad.gif
Atsakyti
o pas mus tai is vis nesamone, maze mano nuo 6 menesiu pradejo uzmigti tik ant ranku doh.gif jau nezinau net ka daryti doh.gif
Atsakyti
Aš saviškį metus laiko migdžiau tik ant rankų, o nuo metų išmokiau užmigti pačiam thumbup.gif Kartais dar nori kad paglostyčiau ar tiesiog pasėdėčiau šalia, bet dažniausiai užmiega visiškai pats wub.gif
Atsakyti
4u.gif gal kas turi geru patarimu kaip pripratinti miegoti paciam? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spylka @ 2006 08 28, 09:39)
4u.gif  gal kas turi geru patarimu kaip pripratinti miegoti paciam?  ax.gif

tiesiog pratinti. Reikia, akd kažkoks ritualus būtų. Na, tarkim, mes išsimaudom, suvalgo pipiras pienuką, dedu jį į lovytę, pabučiuoju, linkiu labos nakties, pasakau labanakt ir kad dabar jau laikas miegoti. Išeinu iš kambario ir pridarau duris. Tenka sugrįžti daug kartų. Bet neinu tol, kol pipiras nepradeda tikrai vertki. tada vėl paguldau, vėl labanaktukas ir taip kartais iki 10-ties kartų. Nėjimo laiko tarpą pas jį kaskart ilginu. Būna, pamato, ka dateinu, greit pats gulasi an šono ir "eina miegoti" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2006 08 28, 09:48)
tiesiog pratinti. Reikia, akd kažkoks ritualus būtų. Na, tarkim, mes išsimaudom, suvalgo pipiras pienuką, dedu jį į lovytę, pabučiuoju, linkiu labos nakties, pasakau labanakt ir kad dabar jau laikas miegoti. Išeinu iš kambario ir pridarau duris. Tenka sugrįžti daug kartų. Bet neinu tol, kol pipiras nepradeda tikrai vertki. tada vėl paguldau, vėl labanaktukas ir taip kartais iki 10-ties kartų. Nėjimo laiko tarpą pas jį kaskart ilginu. Būna, pamato, ka dateinu, greit pats gulasi an šono ir "eina miegoti"  lotuliukas.gif

Ir aš taip darau. Mažius nuo 3 mėn. miega tik savo lovytėj. Kai paguldau, paniūniuoju, turiu būtinai išeiti iš kambario
Atsakyti
doh.gif pabandysiu bet jauciu be sansu doh.gif nes kuo toliau tuo baisiau jau uzmiega tik staciom ant ranku unsure.gif
Atsakyti
4u.gif mes taip pat gana sunkiai užmiegam.Diena tai ant rankų gana ramiai,bet vakare tai migdomės ir po valanda ir kartais po pusantros.Tiesiog reikia kantrybės.Migdau šalia pasiguldžiusi ne ant rankų jai taip patinka,būna ir per 10min užmiega.Gyd sako iki metų turi praeiti susinormalizuoti,bus matyt.Ir ritmo stengiamės laikytis,bet nelabai padeda. g.gif
Atsakyti
QUOTE(spylka @ 2006 09 03, 22:13)
doh.gif  pabandysiu bet jauciu be sansu  doh.gif  nes kuo toliau tuo baisiau jau uzmiega tik staciom ant ranku  unsure.gif

as ir bandizau visokius ritualus,NIEKO,mano dukryte ir tik ant ranku ir tik stacioj,jau atrodo miega tik atsisedi ir LABAS RYTAS vel atsistoji uzsupi ir vel tas pats,tai dabar suput tol kol iskrenta "papsis"tada jau zinau tikrai uzmigo....yra tokiu vaiku paguldo ir patys iskeipsta,,,,kad manoji tokia butu smile.gif na bet gal susinormalizuos gi kada nors
Atsakyti
maniškis irgi tik ant rankų. bet aš nematau didelės problemos. jei nori miego, tai gana greitai. bet jei nenori doh.gif nešiok nenešiok tongue.gif
Atsakyti
O maniske tik su mamos papuka paguldyt galima doh.gif
Ir dar ciulptuka iki 4,5 men visiskai neeme doh.gif
Tik nesenai lengviau pasidare. Jau kai beveik miega galima ikisti ir iseiti tyliai biggrin.gif
Bet nakti pati pavalges i kita sona ir miegot 4u.gif
Atsakyti
Manasis gudruolis irgi labai sunkiai migdosi. Vienintelis budas tai ant ranku gulinti supuoti kol uzsimerkia akytes. Jokiu budu netinka sedint supuoti, jaucia ir tuoj pradeda spardytis kojytem. Kadangi manasis mazylis ne toks jau lengvas 8.5 kg, tai labai greitai pakerta rankas, o rezultatas dar nepasiektas. g.gif Taigi tokiu budu bandom kokius 3-4 kartus kol pavyksta. Galutinai pavargtu...Geriausia kai namuose buna tetukas, jis stipresnis, tai visa si procedura sutrumpeja ir palengveja. biggrin.gif
Atsakyti