QUOTE(Samanta @ 2005 01 03, 14:03)
Gal kuri irgi turi tokia pat problema. Mano vaikutis nemiega iki 3-4h. nakties. Neretai ir iki 5h. O jai tik 3 menesiukai. Jau daugiau nei pusantro menesio kankinuosi. Nepriklausomai nuo to ar diena miegojo ar ne, ji vistiek uzmiega paryciais. O tada kelaisi 11-12h.Svarbiausia niekas nepadeda-nei maudynes vakarais, nei masaziukai. Gal kuri buvo susidurusi su tokia problema. Patarkit
Turejau, bet dabar jau isprendziau sia problema, aciu Dievui. Tiesa, mums buvo dar blogiau, nes uzmigdavo tik 8 ryte Ir ko tik nebandziau: maudyniu valerijoninej vonelej, masazu, neduot visiskai miegot diena ir t.t. Atsikankinom 2 menesius. Stogas vaziavo juodai, nes man padet nebuvo kam.
Visai neseniai ryzausi pakankamai beprotiskam zingsniui- pora naktu miegojo... balkone. Zinojau, kad lauke pakankamai gerai miega, tai viena karta ryzausi siam zingsniui- isruosiau vaika i balkona. Gal daug kam nuskambes keistai, bet vaikas yra siltai aprengiamas (dabar naktimis vis tiek yra apie 2 laipsnius salcio, o i lauka galima iki -10), o tokiu metu laiku vienaip ar kitaip anksti temsta. Tiaigi gal mums keista, bet nejaucia jokio diskomforto. Man tai labai padejo. Gailiuosi tik del vieno- kad nesiryzau padaryt to anksciau. Dabar naktimis miegam , o uzteko tik poros naktu.
P.s. tas dvi naktis, kai ji miegojo balkone, as nemiegojau, kazkaip nejauku buvo. Bet ka reiskia tos 2 bemieges naktys (kurios dave rezultatus) pries 2 men. bemiegiu naktu.