kokius EA ir bazinius aliejus rekomenduotumete randu gydymui?
Monika, turiu klausimuką
Citata iš aromanatural.lt: "Kaip ir kiti citrusiniai eteriniai aliejai, bergamočių aliejus naudingas žmonėms, turintiems antsvorio, nes normalizuoja medžiagų apykaitą ir trukdo kauptis riebalams".
Kaip tuos citrusinius ea naudoti, kad jaustųsi toks poveikis? gerti?
Citata iš aromanatural.lt: "Kaip ir kiti citrusiniai eteriniai aliejai, bergamočių aliejus naudingas žmonėms, turintiems antsvorio, nes normalizuoja medžiagų apykaitą ir trukdo kauptis riebalams".
Kaip tuos citrusinius ea naudoti, kad jaustųsi toks poveikis? gerti?
QUOTE(jonceponce @ 2010 06 13, 18:46)
kokius EA ir bazinius aliejus rekomenduotumete randu gydymui?
Tamanu, ersketroziu, argano al.
Manau citrinu ar greipfurtu EA tiktu (citrusiniai balina)
merginos, o nuo pleiskanu tinka tik arbatmedzio aliejus?
QUOTE(Eve-line @ 2010 06 13, 21:19)
merginos, o nuo pleiskanu tinka tik arbatmedzio aliejus?
Kai man buvo atsirade, dariausi kauke saknims, tik pilnos sudeties nebeatsimenu tikrai dejau roziu milt. ir rozmarinu EA-padejo, pamegink.
QUOTE(Etama @ 2010 06 13, 21:55)
Kai man buvo atsirade, dariausi kauke saknims, tik pilnos sudeties nebeatsimenu tikrai dejau roziu milt. ir rozmarinu EA-padejo, pamegink.
kaip tik rozmarinu EA turiu, reiks ka nors su juo padaryt.. veliau reiks arbatmedzio nupirkt.
QUOTE(Eve-line @ 2010 06 13, 22:00)
kaip tik rozmarinu EA turiu, reiks ka nors su juo padaryt.. veliau reiks arbatmedzio nupirkt.
rozmarinu EA gerai nuo pleiskanu. Taip pat ir hidrolatas rozmarinu. O pleiskanu atsirado netiketai ar visalaik buna? Mano galvos oda buvo pasausejusi, tai po vienos kaukes neberadau ne vienos pleiskanos
QUOTE(Etama @ 2010 06 13, 22:11)
rozmarinu EA gerai nuo pleiskanu. Taip pat ir hidrolatas rozmarinu. O pleiskanu atsirado netiketai ar visalaik buna? Mano galvos oda buvo pasausejusi, tai po vienos kaukes neberadau ne vienos pleiskanos
atsirado netiketai, nuo sampuno siaip niekad nebudavo, o dbr nusipirkau Fructis sampuna, tai
bandysiu rozmarinu, tikiuosi greit praeis.
QUOTE(Eve-line @ 2010 06 13, 22:28)
atsirado netiketai, nuo sampuno siaip niekad nebudavo, o dbr nusipirkau Fructis sampuna, tai
Man irgi buvo tokia situacija, kai neturejau po ranka savo natur. sampuno uzteko vieno plovimo "frukciu", dar ir nusikasiau visa galvos oda, plauku kuokstai isslinko.
Tikrai pabandyk, dar jei turi kokiu milteliu idek, ar alieju, sumaisyk ir palaikyk ant galvos odos. Manau tiktu raminantys, drekinantys komponentai ir jei ne po 1, tai po 2 kaukiu turi praeiti
Turiu keletą klausimėlių
1. Kiek gramų telpa į raudoną šaukštelį? Rašo 1.8 ml, o kiek gramų pvz papaino ir kitų miltelių.
2. Ar aromatiniai mango ar aviečių ekstraktai nedirgina odos, nesausina? Sudėtyje yra alkoholio, tai ar būtų galima naudoti į kremą ar gelį po depiliacijos?
3. Kaip naudoti savaiminio įdegio medžiagą? Ištirpinus nedideliame šalto vandens kiekyje ir dedant į kremą gamybos pabaigoje, tai ar gerai išsimaišys, neatsiskirs vanduo?
4. CO2 ekstraktai turi kokį kvapą?
1. Kiek gramų telpa į raudoną šaukštelį? Rašo 1.8 ml, o kiek gramų pvz papaino ir kitų miltelių.
2. Ar aromatiniai mango ar aviečių ekstraktai nedirgina odos, nesausina? Sudėtyje yra alkoholio, tai ar būtų galima naudoti į kremą ar gelį po depiliacijos?
3. Kaip naudoti savaiminio įdegio medžiagą? Ištirpinus nedideliame šalto vandens kiekyje ir dedant į kremą gamybos pabaigoje, tai ar gerai išsimaišys, neatsiskirs vanduo?
4. CO2 ekstraktai turi kokį kvapą?
Aš kažkaip galvojau kad dėl miltelių tankio turėtų truputį mažiau gramų tilpti