Įkraunama...
Įkraunama...

Aroma Natural

QUOTE(eglute82 @ 2010 06 10, 19:26)
Galima purksti tiesiai ant veido, ypac vakare nusiprausus, man labai ramina oda ir ji is ryto atrodo gyvesne  4u.gif

zianu, kad galima ir butent ta darysiu. Bet papurskus nuo veido nesvarumai nenusivalys. Reikia su vata valyti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2010 06 10, 19:17)
zianu, kad galima ir butent ta darysiu. Bet papurskus nuo veido nesvarumai nenusivalys. Reikia su vata valyti wink.gif

as veida prausiu su prausikliu, tai nelieka jokiu nesvarumu, tad hidrolata naudoju ne kaip valikli mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 06 10, 20:37)
as veida prausiu su prausikliu, tai nelieka jokiu nesvarumu, tad hidrolata naudoju ne kaip valikli  mirksiukas.gif

Aš lygiai taip pat drinks_cheers.gif Nematau prasmės gadint vatą papildomai ir judint odą biggrin.gif Šian išbandžiau laukinių morkų sėklų hidrolatą - kvapas padorus, ale mane kažkas jame erzina. Bet nieko, priprasiu gal irnesakyk.gif Džiaugiuosi, kad nusipyliau į seną buteliuką mažą kiekį ir tik į jį įlašinau glicerino. Nes šiandien veidas apsiriebalavo popiet. Ko gero, ernesin bus teisi - vasari hidrolatą reik be glicerino mėgint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 06 10, 20:37)
as veida prausiu su prausikliu, tai nelieka jokiu nesvarumu, tad hidrolata naudoju ne kaip valikli  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif hidrolatas nėra valiklis, prieš tai odą nuprausus prausikliu/muiliuku/moliu ar pan., tuomet purškiame hidrolatą. smile.gif
Atsakyti
Dar dėl ea.
Seminare lektorius dažnai sakydavo, kad ea reikia naudoti pagal nuojautą. Tepti kaip nori, kur nori. Ir rinktis tuos ea, kuriuos norisi. Juk ea poveikis įvairiapusis, ir tai pačiai problemai spręsti galima psirinkti tikrai ne 1 ea. Pasakojo apie povėžinio gydymo simptomų lengvinimą. Tai irgi paminėjo, kad gydymui buvo pasirinkti būtent jau išbandyti, pamėgti ea, nors poveikis būtų ir dirbant su kitais.
Tai aš irgi siūlau įsiklausyti į savo norus. Jei pvz. Ernesta prisibijo naudoti ea, tai tikrai ir nereikia. Aš asmeniškai nebijau ea naudoti grynų, gerti, ir nėra buvę kažkokių sudirgimų, išbėrimų ar pan. Bet yra ea, kurie netraukia, ir nenaudoju.

O aš hidrolatą puikiai ir valymui panaudoju. Prausiklių nemėgstu, o kai niekur neinu, užtenka vakare veidą hidrolatu nusivalyti ir po to apsipurkšti. Ir mano supratimu turėtų būti analogiškas taupumas kaip toniko, juk abu skysčiai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 10 birželio 2010 - 20:15
QUOTE(Dolphin @ 2010 06 10, 16:04)
nusipirkau aviečių ekstrakto, tai griūk negyvas! laugh.gif noris visa buteliuką išgert! tokia saldi aviečių uogienė wub.gif

labai saldu? kur naudojai? bigsmile.gif
įdomu kaip kvapas įdėjus į savos gamybos pvz. kūno kremą/pienelį, ar aliejų nuosavų kvapų išvis nesijaučia g.gif gal pirma reiktų dėt kokio kvapų numušėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Placebo. @ 2010 06 11, 22:29)
labai saldu? kur naudojai? bigsmile.gif
įdomu kaip kvapas įdėjus į savos gamybos pvz. kūno kremą/pienelį, ar aliejų nuosavų kvapų išvis nesijaučia g.gif  gal pirma reiktų dėt kokio kvapų numušėjo biggrin.gif

Dar niekur nepanaudojau, negaliu komentuot dėl kvapo kreme blush2.gif
Kvapas saldus tikrai, na tokios skanios skanios uogienės wub.gif
Atsakyti
Monica, kreipiuosi i tave. Gal ir kitoms bus aktualu. Noriu atgaivinti plaukus, galvoju pasigaminti lengva kremuka galiukams po plovimo (kad neapriebintu labvai, bet daugmaz atliktu sintetinio aliejuko funkcija) ir galbut kauke plaukams. Biciu ir emulsinis vaskai tinkami tokiems reikalams? Gal kazkuris geresnis, tinkamesnis ar pan.?
Kaukes sudeti daugmaz sugalvosiu, o del kremo noreciau patarimu, gal nelabai realus apskritai mano pamastymas apie tokio produkto gamyba g.gif
Turiu silko ir silikono, galeciau ir juos panaudoti.
Papildyta:
Cituoju kitoje temoje rasta vienos forumietes posta, gaila nebepamenu nick, bet aciu jai ir tikiuosi nesupyks, kad pasidalinau receptu 4u.gif gal bus idomu ir kitoms panelems
Kremui plaukams reikia: biciu vasko, kokos, taukmedzio, alyvogiu, migdolu alieju ir dar eterinio ylang-ylang. Vienam forume labai isgyre, kad padeda nuo skilinejanciu galiuku. Kad vaskas neduoda isgaruoti dregmei ir apdengia plauka plevele, i aliejai drekina.
receptas toks: kokosu aliejus - 1.5 arbatinio sauksto, taukmedzio aliejus - 1.5 arbatinio sauksto, alyvogiu aliejus - 10 ml, migdolu aliejus - 10 ml, vaskas - 1 arbatinis saukstas, Ylang ylang - 14 lasiuku. Daroma vandens pirtis, visi aliejai sumaisomi, isskyrius ylang-ylang, jis ilasinamas veliau, kai mase atves truputi

___---___---___
Gal pakoregavus si recepta gautusi puikus variantas nenuplaunamo kremuko galiukams? Turiu problemu su plaukais, ypac galiukais-sakojasi, skilineja ir sauseja. Tai va, ieskau minciu, ideju rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 12 birželio 2010 - 21:05
QUOTE(Etama @ 2010 06 12, 22:01)
Daroma vandens pirtis, visi aliejai sumaisomi, isskyrius ylang-ylang, jis ilasinamas veliau, kai mase atves truputi[/size]
___---___---___

ka reiksia "Daroma vandens pirtis"?
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2010 06 12, 22:10)
ka reiksia "Daroma vandens pirtis"?
manau reikėtų gaminti kaip ir lūpų vazeliną - į puodelį su karštu vandeniu statomas dubenėlis ir tirpinami, maišomi visi ingridientai, nukėlus nuo ugnies ir atvėsus įlašinamas ea mirksiukas.gif
Mane irgi sudomino šis receptas, o kaip kažin naudoti, gal tiesiog kaip kokiu serumu tiesiog perbraukti per galiukus? bigsmile.gif
Atsakyti
Del tos pirties as manau taip pat, kaip ernesin pasake. Cia pagal ideja principas kaip ir gaminant krema ar balzama lupoms mirksiukas.gif sviestmedis plaukams zinau, kad gerai, bet man jis siaubingai apriebina plaukus, kad ir vos vos perbraukiu. Produkte manau butu labai gerai, tik reiktu nepadauginti. Na sulauksim Monicos, manau ji tures ka pasakyti siuo kl. ax.gif
Ernesin, neik miegoti, kol mums nepapasakosi ar gavosi kas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 12 birželio 2010 - 22:12
QUOTE(Eve-line @ 2010 06 13, 08:35)
laukiam atsiliepimu is Ernesin  biggrin.gif

Mes su siom diskusijom persikelem i NKG drinks_cheers.gif
Atsakyti