siandien gavau augalini silokona, dabar issitepiau plaukus su avokado aliejum ir ilasinau kelis lasus silikono, ziuresiu kaip jis man
QUOTE(atira01 @ 2010 09 13, 09:24)
siandien gavau augalini silokona, dabar issitepiau plaukus su avokado aliejum ir ilasinau kelis lasus silikono, ziuresiu kaip jis man
Kokie jūsų plaukai? Būtinai parašykit kaip atrodo plaukai po kaukės
QUOTE(laurynomama @ 2010 09 13, 11:28)
Kokie jūsų plaukai? Būtinai parašykit kaip atrodo plaukai po kaukės
sausi jie pas mane, galai velias, skaiciau, kad panelei po sios kaukes galiukai visiskai nesivele. Veliau parasysiu kaip man
QUOTE(laurynomama @ 2010 09 13, 09:33)
Sveikos,planuoju krepšelį iš Aromos ir norėčiau patarimo,ką imti sausiem dažytiem plaukam palepinti,atstatyti
Dar sezamų, migdolų aliejai labai tinka plaukams, anksčiau dar buvo almos ištrauka ar kažkas panašaus, bet nerandu šiuo metu QUOTE(ernesin @ 2010 09 13, 09:43)
Dar sezamų, migdolų aliejai labai tinka plaukams, anksčiau dar buvo almos ištrauka ar kažkas panašaus, bet nerandu šiuo metu
Ačiū už patarimus.O kas iš tų vadinamų pagerinimų kaži ypatingai tiktų.
QUOTE(laurynomama @ 2010 09 13, 10:50)
Ačiū už patarimus.O kas iš tų vadinamų pagerinimų kaži ypatingai tiktų.
Turi omenyje iš išvardintų aliejų?
QUOTE(ernesin @ 2010 09 13, 10:19)
Turi omenyje iš išvardintų aliejų?
Ne,turiu omeny kažką iš aktyviųjų komponentų,pvz.: augalinis silikonas,fitokeratinai ir pan.
Noriu pasitikslinti:
Varčiau savo konspektus ir radau, kad AN raudonam šaukštely apie 3 g emulsinio vaško telpa. O tai tas šaukštelis su kaupu pasemtas ar be kaupo?
Varčiau savo konspektus ir radau, kad AN raudonam šaukštely apie 3 g emulsinio vaško telpa. O tai tas šaukštelis su kaupu pasemtas ar be kaupo?
QUOTE(laurynomama @ 2010 09 13, 11:38)
Ne,turiu omeny kažką iš aktyviųjų komponentų,pvz.: augalinis silikonas,fitokeratinai ir pan.
Naudoju ir fitokeratinus ir silikoną, bet neabai poveikio jaučiu
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 12, 18:27)
Ar geras būtų toks receptas paakių kremukui su BTMS ir mėlynių aliejumi:
2 ml mėlynių al. (15 proc.)
12 ml hidrolato (85 proc.)
1,5 g BTMS (10 proc.)
Na ir dar visokie pagerinimai, aišku. Nesu tikra, ar dėti maksimalią rekomenduojamą BTMS dozę ir ar išlaikys 15 proc aliejaus...
2 ml mėlynių al. (15 proc.)
12 ml hidrolato (85 proc.)
1,5 g BTMS (10 proc.)
Na ir dar visokie pagerinimai, aišku. Nesu tikra, ar dėti maksimalią rekomenduojamą BTMS dozę ir ar išlaikys 15 proc aliejaus...
dėk mažiau BTMS-max 7 proc.. Jei nesigautų, visada galima bus jo pridėti.
QUOTE(laurynomama @ 2010 09 13, 09:33)
Sveikos,planuoju krepšelį iš Aromos ir norėčiau patarimo,ką imti sausiem dažytiem plaukam palepinti,atstatyti
Manyčiau geriausia aliejų kaukės, kaip merginos ir minėjo. Šilką, silikoną siūlyčiau naudoti po plovimo skalaujant plaukus ar apipurškiant išplautus. Fitokeratinai man asmeniškai labiau patinka kaip standinanti, šukuoseną padedanti fiksuoti priemonė. Didesnės koncentracijos kietina plaukus.
QUOTE(Dobiliukė @ 2010 09 13, 13:11)
Noriu pasitikslinti:
Į 5 ml š. nubrauktą telpa apie 3 g. emuls. vaško. Į oranž. nubrauktą` tilps apie 0,9 g.
QUOTE(ernesin @ 2010 09 13, 10:43)
Dar sezamų, migdolų aliejai labai tinka plaukams, anksčiau dar buvo almos ištrauka ar kažkas panašaus, bet nerandu šiuo metu
amlos
QUOTE(Satura @ 2010 09 13, 15:23)
amlos
Amlos, ne almos? O tai kur ji, nerandu AN puslapyje?