Va, pasidariau geliuka mamai dejau dar kameliju aliejaus, draugei tamanu lasiuka, sau nieko ir visus pakvepinau avieciu ekstraktu... nu pasaka pirmas geliukas ir toks vykes! jau isbandziau Aciu, Monica
QUOTE(Dolphin @ 2010 07 15, 21:37)
Va, pasidariau geliuka mamai dejau dar kameliju aliejaus, draugei tamanu lasiuka, sau nieko ir visus pakvepinau avieciu ekstraktu... nu pasaka pirmas geliukas ir toks vykes! jau isbandziau Aciu, Monica
O geliukas gavosi skaidrus? Toks kaip pirktiniai būna? Klausiu, nes man gavosi balzganas ir dar šiek tiek pasidažęs taškiukais-lašiukais nuo avokadų aliejaus
QUOTE(krepsyte @ 2010 07 16, 08:27)
O geliukas gavosi skaidrus? Toks kaip pirktiniai būna? Klausiu, nes man gavosi balzganas ir dar šiek tiek pasidažęs taškiukais-lašiukais nuo avokadų aliejaus
na mano tai visiskai skaidrus
bet draugei dejau lasiuka tamanu, tai tokia svelnia zalsva spalvyte igavo
QUOTE(Dolphin @ 2010 07 16, 10:23)
na mano tai visiskai skaidrus
Įdomu, tai ką ne taip padariau? O spalva vientisa? Nes maniau, kad aliejus su skysčiu nesijungia, todėl man matosi mikrolašiukai.
QUOTE(krepsyte @ 2010 07 16, 09:34)
Įdomu, tai ką ne taip padariau? O spalva vientisa? Nes maniau, kad aliejus su skysčiu nesijungia, todėl man matosi mikrolašiukai.
krepsyte, jei skysti tirstinai ksantanu ir idejai aliejaus, tai mikrolasiukai naturalu, kad yra del tos priezasties, kuria ir parasei. Dolphin gal aliejaus dejo labai nedideli kieki, tai aliejus geriau pasiskirste ir nesimato.
QUOTE(agnuta @ 2010 07 16, 09:40)
krepsyte, jei skysti tirstinai ksantanu ir idejai aliejaus, tai mikrolasiukai naturalu, kad yra del tos priezasties, kuria ir parasei. Dolphin gal aliejaus dejo labai nedideli kieki, tai aliejus geriau pasiskirste ir nesimato.
aliejaus tikrai dejau labai mazai
Kremams pakvepinti issirinkau avieciu aromatini ekstrakta, ylang ylang es.. Kas dar turi malonu kvapa, galinti permusti pvz arbatmedi ? Gal kas is citrusu?
Butent is Aroma Natural..
Butent is Aroma Natural..
Sveikos
susidomėjau natūralia kosmetika. Norėčiau atgaivinti plaukus, prarado blizgesį, atrodo tokie matiniai. Labai sudomino kremo (kuris atstotų pirktinį sintetinio aliejuko funkciją plaukų galams) gamyba, bet aš niekur nerandu temoje, kaip jį pasigaminti. Gal galite man pagelbėti ir pasidalinti informaciją, kaip jį pasigaminti. Būčiau labai dėkinga
O kam skirtas šis gelis?
susidomėjau natūralia kosmetika. Norėčiau atgaivinti plaukus, prarado blizgesį, atrodo tokie matiniai. Labai sudomino kremo (kuris atstotų pirktinį sintetinio aliejuko funkciją plaukų galams) gamyba, bet aš niekur nerandu temoje, kaip jį pasigaminti. Gal galite man pagelbėti ir pasidalinti informaciją, kaip jį pasigaminti. Būčiau labai dėkinga
QUOTE(Dolphin @ 2010 07 15, 20:37)
Va, pasidariau geliuka mamai dejau dar kameliju aliejaus, draugei tamanu lasiuka, sau nieko ir visus pakvepinau avieciu ekstraktu... nu pasaka pirmas geliukas ir toks vykes! jau isbandziau
O kam skirtas šis gelis?
QUOTE(Katherina @ 2010 07 19, 11:49)
ir jei galima, kažin nebūtų perdaug hialuronas + pepha į hidrolatą vieną?
galima, o dėl pepha sakyčiau, reikia atkreipti dėmesį, koks tas hidrolatas. Jei iš sausinančių, sutraukiančių, tai nedėčiau, o jei iš drėkinančių - rizikuočiau labai nedaug
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2010 07 19, 15:09)
Labai sudomino kremo (kuris atstotų pirktinį sintetinio aliejuko funkciją plaukų galams) gamyba, bet aš niekur nerandu temoje, kaip jį pasigaminti.
ar ne Natūralios kosmetikos gamintojų temoje panašų kremą rašė Daddygirl ir Rkatytė? Bus arba šioje, arba praeitoje temoje
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2010 07 19, 16:09)
O kam skirtas šis gelis?
Jis skirtas veidui, vietoj kremo kremai daromi su aliejine baze (tai yra dedasi vanduo ir aliejus), o man reikejo, kad alieju nebutu tai dariau alternatyva. plius, aloe geliukas yra lengvesnis:)
QUOTE(Satura @ 2010 07 19, 16:13)
ar ne Natūralios kosmetikos gamintojų temoje panašų kremą rašė Daddygirl ir Rkatytė? Bus arba šioje, arba praeitoje temoje
Man atrodo jos ten dare kondicionierius nuplaunamus
tada nežinau, koks būtų nenuplaunamas kremas, toks pats, kaip sintetiniai "aliejai"