QUOTE(Etama @ 2010 06 28, 14:42)
bryyla, praktiniu patarimu duoti negaliu, tai tik del spuogeliu pasisakysiu-man po alkoholio pavartojimo, o ypac alaus visada atsiranda spuogeliu, ant veido ir peciu dazniausiai. tai pilnai tikiu, kad ir tau bus tas pats jei alaus daug gerei ypac, nes vistik mieles ir pan.
Na va aš irgi galvoju, kad nuo alaus bet kad visas veidas toks lyg suerzintas reiks bandyt padaryt pertrauką su pirktiniu kremu
QUOTE(oxidem @ 2010 06 28, 15:44)
Dar pastebejau, kad darant su emulsiniu vasku kremo nereikia ilgai plakti, sutirsteja ir uztenka. Ilgiau paplakus man atsiskiria abi fazes.o jei taip atsitinka dedu kremuka i puoda su vandeniu, pasildau ir isnaujo maisau. Sekmes gaminant
Aš jei neplaku ilgai, tai jame vis lieka mikro aliejaus lašiukų, matomai pilnai emulsiklis nesuveikia, vis jo pritrūksta arba temperatūrų neatitaikau niu reiks toliau bandyt ir mokytis
QUOTE(pepkė @ 2010 06 28, 16:02)
Del berimo..man asmeniškai, gryni tie patys aliejai kimšo, o kreme labai tinka tad labai sunku pasakyti, alus sakyčiau galėjo paskatinti taip pat. Aš bandyčiau kremą pakeisti kitu, situacijai pagerėjus-vėl grįžti prie senojo, žiūrėti kaip oda reaguoja. Gal sualergizavo kokia kremo sudedamoji dalis, kurios ankščiau nenaudojai..
Bet, jeigu sakai, kad naudoji savo gamybos kremą, reiškia kartą pavyko pagaminti
Bet, jeigu sakai, kad naudoji savo gamybos kremą, reiškia kartą pavyko pagaminti
Bandysiu daugiau emulsinio vaško dėt, o aš jo taip bijojau padaugint
o kad bert gali dėl sureagavousio aliejaus, tai būtų keista, kad visą savaitę kremas labai labai tiko niu bandymų kelyje esu...
O vat tą pirmą pasigaminau gal iš trečio karto vakar mamai padariau iš antro karto