Įkraunama...
Įkraunama...

Aroma Natural

Visoms padėjusioms labai ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Etama @ 2010 06 28, 14:42)
bryyla, praktiniu patarimu duoti negaliu, tai tik del spuogeliu pasisakysiu-man po alkoholio pavartojimo, o ypac alaus visada atsiranda spuogeliu, ant veido ir peciu dazniausiai. tai pilnai tikiu, kad ir tau bus tas pats smile.gif jei alaus daug gerei ypac, nes vistik mieles ir pan. g.gif

Na va aš irgi galvoju, kad nuo alaus blush2.gif bet kad visas veidas toks lyg suerzintas g.gif reiks bandyt padaryt pertrauką su pirktiniu kremu rolleyes.gif

QUOTE(oxidem @ 2010 06 28, 15:44)
Dar pastebejau, kad darant su emulsiniu vasku kremo nereikia ilgai plakti, sutirsteja ir uztenka. Ilgiau paplakus man atsiskiria abi fazes.o jei taip atsitinka dedu kremuka i puoda su vandeniu, pasildau ir isnaujo maisau. Sekmes gaminant smile.gif

Aš jei neplaku ilgai, tai jame vis lieka mikro aliejaus lašiukų, matomai pilnai emulsiklis nesuveikia, vis jo pritrūksta arba temperatūrų neatitaikau g.gif niu reiks toliau bandyt ir mokytis smile.gif

QUOTE(pepkė @ 2010 06 28, 16:02)
Del berimo..man asmeniškai, gryni tie patys aliejai kimšo, o kreme labai tinka g.gif tad labai sunku pasakyti, alus sakyčiau galėjo paskatinti taip pat. Aš bandyčiau kremą pakeisti kitu, situacijai pagerėjus-vėl grįžti prie senojo, žiūrėti kaip oda reaguoja. Gal sualergizavo kokia kremo sudedamoji dalis, kurios ankščiau nenaudojai.. g.gif

Bet, jeigu sakai, kad naudoji savo gamybos kremą, reiškia kartą pavyko pagaminti  bigsmile.gif

Bandysiu daugiau emulsinio vaško dėt, o aš jo taip bijojau padaugint doh.gif
o kad bert gali dėl sureagavousio aliejaus, tai būtų keista, kad visą savaitę kremas labai labai tiko unsure.gif niu bandymų kelyje esu...
O vat tą pirmą pasigaminau gal iš trečio karto biggrin.gif vakar mamai padariau iš antro karto biggrin.gif
Atsakyti
Bryyla, o kodel nenaudoji termometro? Gal dingtu visi nesklandumai gamyboj smile.gif gal tiek ir tereiktu. Neturi kokio besimetancio virtuveje? rolleyes.gif As pas save tai radau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 06 28, 23:13)
Bryyla, o kodel nenaudoji termometro? Gal dingtu visi nesklandumai gamyboj smile.gif gal tiek ir tereiktu. Neturi kokio besimetancio virtuveje? rolleyes.gif  As pas save tai radau biggrin.gif

Oi ne, pas mane besimėtančių daiktų nebūna - per nauji namučiai biggrin.gif o vat apie nusipirkimą tai galvoju... Labai svajoju apie tą tokį gražų elektroninį iš AZ... ax.gif Pas mamą mačiau spiritinį didelį termometrą, bet su tokiu sunku matuot būtų g.gif O gal yra kur mažiukų ir nebrangių pirkt ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 06 29, 09:50)
Oi ne, pas mane besimėtančių daiktų nebūna - per nauji namučiai biggrin.gif o vat apie nusipirkimą tai galvoju... Labai svajoju apie tą tokį gražų elektroninį iš AZ...  ax.gif Pas mamą mačiau spiritinį didelį termometrą, bet su tokiu sunku matuot būtų  g.gif O gal yra kur mažiukų ir nebrangių pirkt  ? 4u.gif

UAB "Suva" termometru yra pirkti. Tusinuko dydzio, patogus naudoti. Kainos tikslios nepamenu, berods iki 20 Lt.
Atsakyti
Labas rytas merginos, atėjau paklausti jūsų patarimo. Vakar dariausi paakių kremą 9 ml t.y. 60 proc. vandens fazė (aloe sultys, rožių vanduo ir rugiagėlių hidrolatas) ir 6 ml t.y. 40 proc. aliejus (avokadų). Dėjau apie 1,25 ml emulsinio vaško. Viskas iš pradžių išsimaišė gerai ir pasidarė kremo konsistencijos, jau supylus į indelį pradėjo atsiskirinėti aliejus. Ir kuo daugiau maišiau, tuo daugiau skyrėsi. Kas ir kodėl galėjo atsitikti? g.gif Ir ar galima pataisyti tokį kremą?
Atsakyti
Labas dienas smile.gif
Nusižiūrėjau iš Sky Diver jos metodiką - ant hidrolatu nupurkšto veido tepu porą-trejetą eterinio aliejaus lašų.
Veiksminga ir efektyvu, ir vasarai - kaip tik :]]
(mūsų mišri probleminė oda).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskala: 30 birželio 2010 - 11:01
QUOTE([B)
Meskala[/B],2010 06 30, 11:59]
Labas dienas smile.gif
Nusižiūrėjau iš Sky Diver jos metodiką - ant hidrolatu nupurkšto veido tepu porą-trejetą eterinio aliejaus lašų.
Veiksminga ir efektyvu, ir vasarai - kaip tik :]]
(mūsų mišri probleminė oda).

O kokius ea naudojai ir koks poveikis matosi/jauciasi?
Atsakyti
Priminkit, prasau, kur Kaune galima Aroma naturals uzsisakyti ?
Atsakyti
QUOTE(giedrulia77 @ 2010 06 30, 12:55)
O kokius ea naudojai ir koks poveikis matosi/jauciasi?

dienai - kedrų ea,
vakarui - kedrų/greipfrutų ea

&kedrų ea dezinfekuoja odą esant joje inkštirų, pašalina odos uždegimą ar suerzinimą esant dermatitams (man kaip tik kažko buvo sudirgusi oda, "priaugę" poodinių inkštiriukų žandikaulio srityje ant smakro, dabar jie apmažėję, ne tokie piktai nusiteikę biggrin.gif)

&greipfrutų ea (naudoti tik vakare, saulėtu dienos metu nerekomenduojama eiti laukan) - suvytusios ir riebios odos priežiūrai, suteikia jai stangrumo, normalizuoja riebalų liaukų veiklą, pasižymi balinamuoju poveikiu, pašalina odos pigmentines dėmes (man nuo spuogų likusių dėmių, odos spalvai sulyginti).
Papildyta:
QUOTE(Skaidrė @ 2010 06 30, 13:36)

spėju, aromanatural.lt tik vilniuje galima atsiimti vietoje smile.gif tačiau siunčia į visus kitus miestus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaidrė @ 2010 06 30, 13:36)

Ekolinija.lt
Atsakyti
QUOTE(oxidem @ 2010 06 26, 18:02)
Kiek zinau nuo pigmentiniu demiu tinka salieru ir petrazoliu ae. ar juos naudoti kartu ar galima pavieniui ir su kokiais ae geriau derinti? Kaip minejote kremu gaminimui naudojate vaistazoliu nuovirus, butu idomu suzinoti kokius ir ar su jais paruosti kremiai greitai negenda?
Isanksto dekui uz atsakymus smile.gif

galima ir taip ir taip. Dar bazilikas siūlomas.
Dėl vaistaž. tai negaliu atsakyti.

Dėl kremų gamybos.
Emuls. vaško padaugint nereikėtų. Jis juk lieka ant odos, kažkokios naudos neduodamas. Tada kremas sunkiau įsigeria. Aš manyčiau, kam nesigavo, kad per ilgai plakėt kremus. Reikia tiesiog sumaišyti abi fazes, matosi, kad gaunasi vientisas skystis ir palikti vėsti, l. retai pamaišant.

Ryt ryte išvažiuoju, pasirodysiu po švenčių. Dėl to nesupykit negavusios mano jokių atsakymų. Apmokėti užs. šiandien bus išsiųsti.
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2010 07 01, 13:19)
Aš manyčiau, kam nesigavo, kad per ilgai plakėt kremus. Reikia tiesiog sumaišyti abi fazes, matosi, kad gaunasi vientisas skystis ir palikti vėsti, l. retai pamaišant.

kai nufotografuosiu, parodysiu, kas man vakar gavosi su pipirmėtėm ax.gif Darydama truputį buvau persigandusi, nes ėmiau 70 proc. hidrolato, dar patirštinau, kaip sakei ir kad pradėjo man varškėtis visa masė pilant jį į aliejų blink.gif doh.gif Maniau, kad hidrolato per daug, nesusijungs. Bet sumažinau aliejaus temperatūrą - išėmiau jį iš karšto vandens, pyliau toliau, tai tiesiog idealiai susijungė viskas thumbup.gif
Atsakyti