QUOTE(Vitulka @ 2010 06 15, 19:28)
atsiliepimai apie papainą.
Ten kur epiliavau, t.y. naudojau epiliatorių, plaukeliai ataugo tikrai silpnesni, retesni, suplonėję ir ne taip greit kaip paprastai, bet ten kur skutau jokio efekto
viliuos, kad per mažai laiko tepiau. Tik triskart kol kas, pagal instrukciją: 2 dienas iš eilės po epiliacijos ir paskui kartą savaitėj
Ten kur epiliavau, t.y. naudojau epiliatorių, plaukeliai ataugo tikrai silpnesni, retesni, suplonėję ir ne taip greit kaip paprastai, bet ten kur skutau jokio efekto
viliuos, kad per mažai laiko tepiau. Tik triskart kol kas, pagal instrukciją: 2 dienas iš eilės po epiliacijos ir paskui kartą savaitėj
man irgi didesnis efektas ten, kur epiliuojama
QUOTE(Etama @ 2010 06 15, 21:44)
Labai dziaugiuosi del taves
Dėkui Kiparisų kvapas man labai panašus į arbatmedžio, tik toks gaivesnis, o vat kai jo dėjau nedaug ir su vanilės fitoliu, tai gal visai nieko parašysiu atsiliepimus, kai ilgiau panaudosiu. O vat kūnui gal vis gi ryt gaminsiu ir iš riebesnių aliejų
Papildyta:
QUOTE(redazuka @ 2010 06 15, 23:19)
Mane labai domina toks klausimas: gaminant krema su emulsiniu vasku, kokie gali buti krastutiniai santykiai vandenines fazes ir aliejines fazes, kad kremukas gerai susiristu?
Labai neaiskiai paklausiau, tad dar tikslinu savo klausima.
Koki riebiausia krema su emulsiniu vasku galima pagaminti, t.y. procentaliai (maksimum aiejuaus ir minumum vandenines fazes) kad jis graziai susiristu(butu vientisa mase)?
Ir kitas klausimas, koki maziausiai riebu krema (maximum vandenines fazes ir minimum aliejines fazes) galiu pagaminti su emulsiniu vasku, kad kramo mase gerai susiristu ?
Labai neaiskiai paklausiau, tad dar tikslinu savo klausima.
Koki riebiausia krema su emulsiniu vasku galima pagaminti, t.y. procentaliai (maksimum aiejuaus ir minumum vandenines fazes) kad jis graziai susiristu(butu vientisa mase)?
Ir kitas klausimas, koki maziausiai riebu krema (maximum vandenines fazes ir minimum aliejines fazes) galiu pagaminti su emulsiniu vasku, kad kramo mase gerai susiristu ?
AN rašo gi, kad išlaiko iki 60% aliejaus