QUOTE(eglute82 @ 2010 06 14, 19:45)
Etama gal gali priminti kokias tu svarstykles turi ir
kur pirkai ir kiek kainavo
Eglute, siuo atveju nelabai galesiu padeti, nes man parsiunte is uzsienio
o kainavo jei gerai pamenu 70lt, bet jos sveria tik iki 20gr. esame su Satura apie svarstykles kalbeje, pas ja sveria daugiau, tai ir brangesnes, bet nuliai po kablelio tie patys-0,000, o foto yra ideta mano is anksciau CIA siaip jos pirktos ne miltukams sverioti, o (na kad labai nesismulkinant)-sverioti daiktelius, kuriuos galima suimti pincetu, t.y. ne birius. Matai, tas 'dubenelis' yra i kuri supilu sveriamus miltukus, bet siaip jei vien del gamybos, noreciau gal kitokiu, patogesniu ir labiau pritaikytu miltukams, gal kad pats dubenelis didesnis butu ir zinoma svertu daugiau gramu Manau visai realu butu ebajuj pasiziureti, nebandei paieskoti?
QUOTE(bryyla @ 2010 06 14, 19:57)
Bandysiu šį vakarą
turiu ir aš bičių vaško, bet nesinori nuo jo pradėt...
Na biciu vaska ir as atidejus kiek toliau nei emulsini
sunkiau su juo gaminti. Tai sekmes tau dideliausios, grizk su gerais ispudziais
QUOTE(Ramsyte @ 2010 06 14, 20:16)
Ačiū
O jei gaminant kremą dedamas gėlių vaškas, tai suteikia kažkokį kvapą? Koks labiausiai tiktų norint lenvo, gaivaus kvapo? EA į kremus nededu, kažkodėl nepatinka
EA ir as nenoriu deti, turiu isitikinima, kad vistiek jie sausina ir dirgina oda (bent jau man, nes esu jautruole sioj vietoj
) kvapas siaip ir nuo hidrolato juntamas gan stiprus, ir nuo aliejaus, tai nebent juos galetum pasirinkti pagal norima poveiki, bet nepamirsdama ir malonesnio nosiai kvapo
ar koki faniles fitoli dar panaudoti
O del geliu vasko nzn, nes neturejau ir neuosciau