Įkraunama...
Įkraunama...

Giminės susitikimai, suvažiavimai

QUOTE(Jurginė @ 2011 05 03, 12:27)

galvoju, jog reiktų piešti giminės schemą. atskaitos tašku pasirinkti močiutę ir jos vyrus.
giminės ir artimieji kiekvienas nusipieš savo atšaką.

musu yra kaip ir padarytas medis internete tik reis istraukti ir surinkti kas reikia nes darom vienos puses .siaip zmones jau surinkus laukiu ju atsiliepimu kas dalyvaus.
kada tu organizuoji g.gif
Atsakyti
QUOTE(rikke @ 2011 05 03, 21:26)
musu yra kaip ir padarytas medis internete tik reis istraukti ir surinkti kas reikia nes darom vienos puses .siaip zmones jau surinkus laukiu ju atsiliepimu kas dalyvaus.
kada tu organizuoji g.gif

matai, mes ne visus pažįstam, vieni kitus kai kurie (ypač jaunesnieji senuosius) matysim pirmą kartą. teoriškai žinom, kad tokie yra, bet ne visi ir iš senųjų pažįsta ar yra bendravę pastaruosius 30 metų.
taigi nupiešti giminystę sunku.
Atsakyti
Prasau i pagalba 4u.gif Uzsisakiau sodyba su pavesine,dabar suabejojau,vyresniems nepatiks turizmas doh.gif O ir oro neuzsisakysi ,nesuplanuosi:mmm Ir dar....Kiek esu pastebejus,i baznytinius reikalus gimineje ziurima pavirsutiniskai,Bet svarstau,misios tai mirusiems,vistik reikia jiema auka atiduoti g.gif
Atsakyti
kodėl turėtų nepatikti? norės, patalpoj sėdės, norės - ant suoliuko lauke. erdvu, laisva.
oro nei viena neužsakysim. mes dar ,,krūčiau" - bus palapinė, bet ir nesukam galvos.

jei esat visiškai netikintys, tai Mišių už mirusiuosius nesisakykit, aplankykit tik kapus, jei norit.
nors mano akimis, Mišių reiktų.
Atsakyti
QUOTE(Jurginė @ 2011 05 06, 18:07)
kodėl turėtų nepatikti? norės, patalpoj sėdės, norės - ant suoliuko lauke. erdvu, laisva.
oro nei viena neužsakysim. mes dar ,,krūčiau" - bus palapinė, bet ir nesukam galvos.

jei esat visiškai netikintys, tai Mišių už mirusiuosius nesisakykit, aplankykit tik kapus, jei norit.
nors mano akimis, Mišių reiktų. 

Neteisingai parasiau blush2.gif Nera pobiuviu sales,tik ilga pavesine.Ir keli miegamieji su virtuve. verysad.gif
Atsakyti
g.gif g.gif g.gif jo... galvokim taip: nelis, bus geras oras.
be to, manau, nėra vėlu pakeisti, jei giminės norėtų kitokios vietos.
Atsakyti
neseku temos, bet labai smagus usieminas, GIMINES MEDZIO piesimas.
tiesiog didelis vatmano lapas ant kurio piesiamas medis sventes metu, paprastai bepiesiant kyla daug prisiminimu tas toks tas anoks buvo ir t.t ir pan
Atsakyti
QUOTE(Tomawru @ 2011 05 25, 15:53)
neseku temos, bet labai smagus usieminas, GIMINES MEDZIO piesimas.
tiesiog didelis vatmano lapas ant kurio piesiamas medis sventes metu, paprastai bepiesiant kyla daug prisiminimu tas toks tas anoks buvo ir t.t ir pan

Man kilo tokia pati mintis. Jei jau nera noro rimtai dirbti ir po archyvus vaikšcioti,tai nors atrakcija susirinkusiems įsiamzinti ir artimuosius įamzinti.
Pakeitem susitikimo vieta i kita,kur mažiau laukia netiketumu del orų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2011 05 25, 16:04)
Man kilo tokia pati mintis. Jei jau nera noro rimtai dirbti ir po archyvus vaikšcioti,tai nors atrakcija susirinkusiems įsiamzinti ir artimuosius įamzinti.
Pakeitem susitikimo vieta i kita,kur mažiau laukia netiketumu del orų smile.gif

mes tai palapine nuomuosim kad sutilptume ir ,jei lietus kad butu kur pasislept
Atsakyti
QUOTE(rikke @ 2011 05 25, 21:05)
mes tai palapine nuomuosim kad sutilptume ir ,jei lietus kad butu kur pasislept

O kiek tokia paslauga kainuoja ir kas ja teikia,jei galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2011 05 25, 21:02)
O kiek tokia paslauga kainuoja ir kas ja teikia,jei galima smile.gif

radom internete palapines kaina su pristatymu ir sviesos isvedziojimu mum kainuos 320 lt cia uz 60vietu palapine ,bet mum reikia 2
Atsakyti
O kur Jus taip pigiai radote??
Nes as ziurinejau anksciau, tai jeigu dideles palapines, kad butu vietos ir pasokti, tai tukstanciais..
Atsakyti