Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

QUOTE(mmergyte @ 2010 08 31, 21:46)
o kur tas vezimas randasi gargzduos mazdaug,kurioj pusej,as kasdien bunu ten,bet ne visa miesta pazystu blush2.gif

O iš tavęs paimčiau aš blush2.gif
Atsakyti
ok, tuoj parašau tel Tau mmergyte mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 08 31, 22:59)
O iš tavęs paimčiau aš  blush2.gif

thumbup.gif thumbup.gif kai tik paimsiu pranesiu,siandien nebepaimsiu verysad.gif nebent ryt jau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2010 09 01, 12:15)
thumbup.gif  thumbup.gif  kai tik paimsiu pranesiu,siandien nebepaimsiu verysad.gif  nebent ryt jau 4u.gif

Girai mirksiukas.gif ,MB pripylė pilną baką,tai daba pagastroliuosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2010 08 31, 20:00)

Juraciukee, šiandien nespėsiu niekaip. Užsikuičiau su pasiruošimais mokyklai ir daržiukui. doh.gif

Tai nieko tokio.Dėžė supakuota laukia,kol ją paims. smile.gif Kada galėsit,tada ir užlėkit. 4u.gif Aš ją kasdien vis papildau,papildau... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juraciukee @ 2010 09 01, 19:41)
Tai nieko tokio.Dėžė supakuota laukia,kol ją paims. smile.gif Kada galėsit,tada ir užlėkit. 4u.gif Aš ją kasdien vis papildau,papildau... biggrin.gif

karsta.gif Man jau nepatogu buvo, nes tiek rūpestėlių šią savaitę, kad siaubelis. Rodos niekada jie nesibaigs. Jau ir dabar kojų pirštai nuo lakstymo į viršų riečiasi. doh.gif Na bet šią savaitę bet kuriuo atvejų stengsiuos atlėkti. friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2010 09 01, 20:30)
karsta.gif Man jau nepatogu buvo, nes tiek rūpestėlių šią savaitę, kad siaubelis. Rodos niekada jie nesibaigs. Jau ir dabar kojų pirštai nuo lakstymo į viršų riečiasi. doh.gif Na bet šią savaitę bet kuriuo atvejų stengsiuos atlėkti. friends.gif

rytoj būsiu tavuos kraštuos,tai paimčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 09 01, 21:42)
rytoj būsiu tavuos kraštuos,tai paimčiau  mirksiukas.gif

Tai tadum Tu paimk iš Juraciukes daiktelius gal? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2010 09 01, 21:55)
Tai tadum Tu paimk iš Juraciukes daiktelius gal? bigsmile.gif

Adresą sms'u imesk bus paprasčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Merga su mmergyte - kai paimsit vežimuką, nuveškit Neringai, čia jos šeimai reikia, ji žino ir laukia...
nes aš nuo rugs.7 d. iki 21 d. nebūsiu LT mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2010 09 01, 22:33)
Merga su mmergyte - kai paimsit vežimuką, nuveškit Neringai, čia jos šeimai reikia, ji žino ir laukia...
nes aš nuo rugs.7 d. iki 21 d. nebūsiu LT mirksiukas.gif

Ne vopros thumbup.gif
Gerų atostogų 4u.gif
Atsakyti
vezimas paimtas 4u.gif mamyte pergyveno,kad pablukes,ir issivalyti reikes,bet manau tam kam reikia,puikiai tarnaus,nes tikrai geras vezimukas 4u.gif dekui mamytei ir jos leliukui 4u.gif wub.gif
Atsakyti