Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

QUOTE(kristynka* @ 2010 08 21, 15:15)
Gretusia dovanoja skalbimo masina, kam reikia griebkite

Jei galima adresiuką,rytoj paimčiau nes kaip tik vienai šeimai,mano senoji dovanota užsivertė doh.gif

Ir dar jei kas kur nors užmatytų ,kad ir nepirmos jaunystės ,bet veikiantį šaldytuvą ,duokit žinot
AČIŪŪŪŪŪ 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 21 rugpjūčio 2010 - 14:50
QUOTE(bbrigitux @ 2010 08 20, 14:49)
sveiki  4u.gif
turiu nedidelį maišelį rūbelių mergaitei 1,5 - 2,5 metų amžiaus. kai kurie rūbeliai su labai nedidelėmis dėmelėmis, bet po namus ar į lauką tikrai tiks.
taip pat turiu stovą kūdikio vonelei, o draugė atiduotų pačią vonelę. gal kam reikia?

nejaugi nereikia? pati dabar nuvešt į paramos centrą neturiu kaip, nes vyras dirba, o aš namuose esu su dviem mažais vaikais.
Atsakyti
Nu va,praziopsojom masina doh.gif o vis del to gal atsirastu dar,kas nebrangiai parduotu ar padovanotu?butume dekingi blush2.gif
Atsakyti
parasiau i az nikui
merga
Atsakyti
QUOTE(bbrigitux @ 2010 08 20, 14:49)
sveiki  4u.gif
turiu nedidelį maišelį rūbelių mergaitei 1,5 - 2,5 metų amžiaus. kai kurie rūbeliai su labai nedidelėmis dėmelėmis, bet po namus ar į lauką tikrai tiks.
taip pat turiu stovą kūdikio vonelei, o draugė atiduotų pačią vonelę. gal kam reikia?

Viskas pristatyta į centrą. Ir dar triratuką prigriebiau darbe smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Storm: 26 rugpjūčio 2010 - 14:27
na va niekas kauno gatve nesivazineja lotuliukas.gif rubeliai laukia kol kas paims..daugiausia berniukui virs 1m.ir kelios poros moterisku bateliu..
Atsakyti
4u.gif noretume
Atsakyti
Sveikos mamytes, gal kas turi padovanoti ar nebrangiai parduoti isaugtu zieminiu kombinezonu berniukams ugis nuo 80cm, neatsisakytume ir siaip kokiu rubeliu ar batuku, butume labai dekingi blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miRror: 28 rugpjūčio 2010 - 20:08
Sveiki.
Turiu dėžę įvairių rūbelių(maikutės,baltinukai,megztukai,striukytės,dar kai kas...),taip pat batukų kelias porytes.Viskas išaugta mano mažojo sūnaus(1,8m).Maždaug nuo 9 mėn.iki beveik 2 m.
Gal kas paimtų iš manęs į Paramos centrą,nes pati nevairuoju,o vyras ištisai dirba... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juraciukee @ 2010 08 29, 19:34)
Sveiki.
Turiu dėžę įvairių rūbelių(maikutės,baltinukai,megztukai,striukytės,dar kai kas...),taip pat batukų kelias porytes.Viskas išaugta mano mažojo sūnaus(1,8m).Maždaug nuo 9 mėn.iki beveik 2 m.
Gal kas paimtų iš manęs į Paramos centrą,nes pati nevairuoju,o vyras ištisai dirba... 4u.gif

Kokioje miesto vietoje gyvenate? Gal netoliese - tai užbėgčiau paimti. Turiu jau kelis maišus daiktų, tad Merga netrukus paims juos iš manęs. smile.gif Tai paimčiau ir tuos.
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 07 13, 14:24)
Šeimos ir vaiko gerovės centrui visada reik visko pradedant drabužėliais baigiant baldais.Jei tik turite galimybę galit viską nuvežti į vaiko ir šeimos gerovės centrą adresu Turgaus 22a.  smile.gif

o ten su masina galima privaziuoti ? neuzdarytas eismas ? blush2.gif ir dar kvailas klausimas, ar vezti ten galima viska is eiles , ar geriau pramesti jau labiau padevetus daiktus ir vezti tik gan gerus? blush2.gif tai sunku rasti laiko isrusiavimui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2010 08 29, 22:34)
o ten su masina galima privaziuoti ? neuzdarytas eismas ?  blush2.gif ir dar kvailas klausimas, ar vezti ten galima viska is eiles , ar geriau pramesti jau labiau padevetus daiktus ir vezti tik gan gerus?  blush2.gif tai sunku rasti laiko isrusiavimui  blush2.gif

Nuo teatro aikštės galima pravažiuoti mašina. Ir vežti gali viską. mirksiukas.gif Daiktus paskui paskirstys kas kam reikalinga. smile.gif
Atsakyti